Corrupt Raadslid Petermann neemt luxe ‘Wachtgeld-time-out ‘na ‘kampbeul-tweet tegen OM.

(van onze Ontwaak Verworpene der Aarde redactie i.s.m.onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Nu is er eindelijk eens een eerlijke Officier van Justitie die de zeldzame moed heeft om tegen de Christian Petermann Jos van reyGraaiende-Ratten in pak- politici’ op te treden wordt zij direct uitgemaakt voor Kampbeul van Auschwitz.
Het corrupte Heerlense raadslid Christian Petermann, een tovenaars leerling van de VVD ‘Gangster Jos van Rey‘ neemt een Luxe ‘Wachtgeld-time-out’ van een maand tot een paar jaar om te ‘werken’ (zich afrukken?)’ aan ,,een stuk zelfreflectie’’, zoals hij dat maandag omschrijft in een mail aan de burgemeester en de gemeenteraad. Is dat ‘VVD-Klasse-Justitie’? Een gewone werknemer zou minimaal op staande voet zijn ontslagen zonder recht op WW en na een maand straf (geen uitkering) belandt zijn in de mensonterende hongerbijstand van de “Eerlijk Delen’ ‘PvdA-Kapo Klijnsma’.  En dan moet hij nog blij zijn dat hij niet door de politie uit zijn bed is gesleurd en de cel ingesmeten.

Maxima-Complot’: Gelijkheid, maar niet voor iedereen en in het bijzonder voor Julian Poch en Kat.

Petermann zwijgt altijd als Officieren van Justitie als echte Kampbeulen operen tegen ‘Jan met de Pet’ inzake ‘Wurg-Boetes‘ en/of de Bijstand en/of bijv. tegen drs. Micha Kat en Joke Kaviaar en Wilders(Video).
Petermann kwam vorige week in opspraak na een tweet over officier van justitie Anja Janssen in de strafzaak tegen ex VVD politicus en extreem corrupte maar ras echte VVD-er Van Rey. In die tweet vergeleek hij haar met een kampbeul in Auschwitz. Hij kreeg een stortvloed van kritiek over zich heen en het Openbaar Ministerie deed aangifte tegen hem.In de e-mail schrijft hij ,,dat de afgelopen dagen een grote impact hebben gehad op mij als corrupte politicus en gewetenloos ‘Graai en Naai (on)-mens’. Ik heb derhalve besloten om het politieke en publieke leven een maand te verlaten en het Wachtgeld in te gaan om aan een stuk zelfreflectie vakantie te vieren in het buitenland.’.Mogelijk gaat hij ook net als de D66 ‘Wachtgeld-Profiteur Hachchi’ naar de US om zich aan te bieden aan de Biljonairs de’ War-Mongol- Hillary Clinton’ en haar man ‘Pedo-Bill’ aka “Pussy-Cigar(Video)”. In privé kringen heeft Petermann laten weten dat hij stiekem hoopt op  de Cigar van Bill. Als dat maar geen ruzie wordt met Wassila Hachchi die ook dol is op Sigaren van Bill.

 

 

4 reacties op “Corrupt Raadslid Petermann neemt luxe ‘Wachtgeld-time-out ‘na ‘kampbeul-tweet tegen OM.

 1. Hahaha, leuke Photoshop-persiflage. Heel leuk.

  Jos van Rey is natuurlijk maar een klein kruimelboefje vergeleken met die Panama-graaiers en hun postbussen op de Amsterdamse Zuid-as.

  Jos van Rey had het slimmer moeten aanpakken.

  Roermond had een mooi belastingparadijs voor Piet van Pol kunnen zijn, als onze wethouder Jos Van Rey destijds maar meer had geïnvesteerd in een extra postbussenlocatie bij PostNL te Roermond i.p.v. horecagelegenheden.

 2. Potje rukkn is wel gezond op z’n tijd. Scheelt aardig wat scheidingen
  en aanrandingen . Maar ja , natuurlijk niet van gemeenschapsgeld als
  gemeenschapslid in gemeenschapstijd.
  Maar ja een&ander blijft natuurlijk twijfelachtig zolang in “onze” joodsch-
  gristelijke samenleving de Zonde des Vlezes uit den boze is .

  • Ter aanvulling. Wat denk je … hoeveel van die ambtenaren of vergelijkbare O.M oplichters een systeem versterkende studie, symposium, studiedagen,congres of vergelijkbare shit volgen op kosten van de baas (belastingbetaler) .
   Dat moet in de tientallen- honderden miljoenen €urie’s lopen die opfris-
   -cursussen om de burger te naaien .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s