(van onze Ontwaak Verworpene der Aarde redactie i.s.m.onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Nu is er eindelijk eens een eerlijke Officier van Justitie die de zeldzame moed heeft om tegen de Christian Petermann Jos van reyGraaiende-Ratten in pak- politici’ op te treden wordt zij direct uitgemaakt voor Kampbeul van Auschwitz.
Het corrupte Heerlense raadslid Christian Petermann, een tovenaars leerling van de VVD ‘Gangster Jos van Rey‘ neemt een Luxe ‘Wachtgeld-time-out’ van een maand tot een paar jaar om te ‘werken’ (zich afrukken?)’ aan ,,een stuk zelfreflectie’’, zoals hij dat maandag omschrijft in een mail aan de burgemeester en de gemeenteraad. Is dat ‘VVD-Klasse-Justitie’? Een gewone werknemer zou minimaal op staande voet zijn ontslagen zonder recht op WW en na een maand straf (geen uitkering) belandt zijn in de mensonterende hongerbijstand van de “Eerlijk Delen’ ‘PvdA-Kapo Klijnsma’.  En dan moet hij nog blij zijn dat hij niet door de politie uit zijn bed is gesleurd en de cel ingesmeten.

Maxima-Complot’: Gelijkheid, maar niet voor iedereen en in het bijzonder voor Julian Poch en Kat.

Petermann zwijgt altijd als Officieren van Justitie als echte Kampbeulen operen tegen ‘Jan met de Pet’ inzake ‘Wurg-Boetes‘ en/of de Bijstand en/of bijv. tegen drs. Micha Kat en Joke Kaviaar en Wilders(Video).
Petermann kwam vorige week in opspraak na een tweet over officier van justitie Anja Janssen in de strafzaak tegen ex VVD politicus en extreem corrupte maar ras echte VVD-er Van Rey. In die tweet vergeleek hij haar met een kampbeul in Auschwitz. Hij kreeg een stortvloed van kritiek over zich heen en het Openbaar Ministerie deed aangifte tegen hem.In de e-mail schrijft hij ,,dat de afgelopen dagen een grote impact hebben gehad op mij als corrupte politicus en gewetenloos ‘Graai en Naai (on)-mens’. Ik heb derhalve besloten om het politieke en publieke leven een maand te verlaten en het Wachtgeld in te gaan om aan een stuk zelfreflectie vakantie te vieren in het buitenland.’.Mogelijk gaat hij ook net als de D66 ‘Wachtgeld-Profiteur Hachchi’ naar de US om zich aan te bieden aan de Biljonairs de’ War-Mongol- Hillary Clinton’ en haar man ‘Pedo-Bill’ aka “Pussy-Cigar(Video)”. In privé kringen heeft Petermann laten weten dat hij stiekem hoopt op  de Cigar van Bill. Als dat maar geen ruzie wordt met Wassila Hachchi die ook dol is op Sigaren van Bill.