( van onze Internationale Elite Gangster redactie)

 AMSTERDAM-NOIR- ‘Rijken VVD’-ers en Koningshuis ontduiken straffeloos belasting voor miljarden. NL is Ard van der Steureen Schurken Staat.
De dagen van contante geld voor ‘Jan met de Pet’ en het biljet van 500 euro, de grootste eurocoupure, zijn geteld. Mensen die denken wij houden ons geld thuis, zodat de Bankiers en/of de Staat Heersende Klasse het niet kunnen stelen in de oude sok zullen dat in vervolg in een grote koffer moeten doen. Dat denkt directielid Bankier-gangster Benoît Cœuré van de Europese Centrale Misdaad-Bank (ECB). Vrijdag riepen de corrupte ministers van Financiën voor de Rijken van de ‘Europese-Graai-Unie’ de ECB op te overwegen om het €500 briefje uit omloop te halen. Vooral de PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem‘ aka de “Wurger van de Griekse Jan met de Pet” is een vurig voorstander van dit pluk de massa kaal tot de laatste cent plan. Samsom was even vergeten dit pluk de massa kaal plan van het ‘Comeback Rat team Spekman&Dijsselbloem’ voor te leggen aan zijn kennelijk hersendoden partijleden tijdens het  PvdA ‘Stervens-Congres’ afgelopen zaterdag

De waarheid van Thomas Piketty :35 duizend miljard staat geparkeerd op Belasting Witwas paradijzen als de Eric Wiebes Jeroen Dijsselbloem‘VVD Zuidas’ te Amsterdam is geen probleem voor de EU Ministers van Financiën voor de Ultra-Rijken.
Bankier-Gangster en massa moordenaar met de pen en de wet in de hand Cœuré zelf ziet, gezien de vlucht die het elektronisch betalingsverkeer zeker voor grote bedragen heeft genomen, geen reden het lilakleurige biljet te behouden, bralde hij in de Rheinische Post van zaterdag. Het briefje van vijfhonderd euro wordt volgens de bankier gretig gebruikt door de Volks-Onderwereld (Video)(Kuch). Dat laatste feit zit de Elite-Gangster- Ultra Rijken-Onderwereld en Dijsselbloem en de VVD-misdaadgroep niet lekker.

AIVD van Plasterk waarschuwt voor Russische agenten in De Telegraaf, maar niet voor Ultra Rijken.
Nu bezitten deze Elite Gangster ook wel de 62 Ultra rijken en de 13 Rijkste Families genoemd, waaronder het NL Koningshuis al zo een beetje 90 procent van al het geld in de wereld, maar kennelijk willen zij ook nog de laatste 10 procent. Daarom rekent hij erop dat de coupure verdwijnt, al moet dat volgens hem wel zorgvuldig gebeuren. Cœuré haastte zich te liegen door te benadrukken dat dat niet betekent dat de ECB de afschaffing van al het contante geld voorziet voor ‘Jan met de Pet’

Elite-Geld-Vampiers’ laten arme nu letterlijk betalen met hun Bloed.Rutte&Asscher zijn verrukt.
Wat rest ‘Jan met de Pet’ nog als betaalmiddel als dit extreme ‘Casino Fascistische Kapitalistische’ plan werkelijkheid is geworden? Het antwoord geeft uiteraard de US Elite-Gangsters. ‘Jan met de Pet’ kan dan letterkijk gaan betalen met zijn bloed aan de ‘Geld-Vampiers’.