(door Mr Geert-Jan Knoops en aangevuld door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Onschuldige piloot Julio Poch levenslang in Argentinië voor imago Queen Maxima. ‘Graai-Zusje’ van Mark Rutte Queen Maxima‘Queen Exotica Máxima’ in opspraak in Argentinië. Rutte barst uit in het lachen!
Poch is de Umar  van het ‘VOC-Koningshuis’(Video) en drs Micha Kat van de ‘VVD-Pedo-Justitie’(Video) en daar kraait geen Haan naar in de ‘Nep en Fop Tweede Kamer’. Is dat een ‘Maxima-&Hofnar Rutte-Complot’? Oordeelt u zelf: Rutte het is een schande: “Opnieuw eis tot vervolging mijn ‘Royale Opa -(Massamoordenaar)- Zorreguieta’”.

King Willem zijn gestoorde ‘Judas-getuigen’:’Poch had grotere rol dodenvlucht en Opa Zorreguieta is onschuldig’.

 Nobelprijswinnaar : “Wie een leven redt, redt de mensheid” is niet besteed aan het “Lieg en Bedrieg Kabinet” met als symbool van hun misdaden de ‘Graai-King Willem’ en zijn’ Queen Exotica Maxima’. Wat begint met het schenden van de rechten van een enkel mens, eindigt meestal in een ramp voor hele volkeren”. En dat laatste voelen dagelijks ook  2,5 miljoen eerlijke burgers die dankzij het “Lieg en Bedrieg Eberhard van der Laan BeatrixKabinet”  onder de armoedegrens moeten zien te overleven. Het is vandaag 2426 dagen geleden dat de Nederlandse piloot en gezagvoerder Julio Poch in Valencia werd aangehouden door de Spaanse politie om een Maxima schandaal te voorkomen in Nederland. In 2003 concludeerden twee corrupte collega’s van Poch na een discussie met hem over het ‘Videla & Zorreguieta –regime’ dat hij betrokken was bij de zogenaamde dodenvluchten die onder dat regime, waarvan de vader van Maxima deel uit maakte zouden zijn uitgevoerd. Ze melden dit bij de plaatsvervangend chef-piloot van de copiloten van hun werkgever die vervolgens zelf op onderzoek uitgaat al dan niet onder begeleiding van de AIVD van de PvdA ‘Snake in Suit Plastrerk’. In 2006 schakelt hij de corrupte laffe ‘Royaal- DBB-politie’ (Video) is de officiële versie in en door een intensieve samenwerking tussen Nederland( lees de ‘Pedo-Demmink- VVD-Jusitie’), Argentinië en Spanje wordt Poch in 2009 in de val gelokt en gearresteerd. De ‘Judas- Maxima’ arrestatie in Spanje – na de landing van Pochs laatste vlucht voordat hij met pensioen zou gaan – was zo gepland omdat Nederland geen Nederlanders aan Argentinië kon uitleveren. Op het moment van de arrestatie stond in Nederland de corrupte ‘Maxima-DBB–politie’ al klaar voor Pochs huis om een huiszoeking te verrichten. Kan het nog walgelijker en onmenselijker in de Royaal ‘Elite-Schurkenstaat-NL’? Oordeelt u wederom zelf: “Justitie-Demmink-Trol- Klomp’ gaat voor ‘Erdogan-Censuur’ tegen Nico van den Ham en drs Kat”.

 

Verontwaardiging in Duitsland over kostbare ‘Nazi-mantel’ Máxima en ‘Natte Doos’ van Ploumen (Video ).
Enig bewijs van zijn daadwerkelijke betrokkenheid is nooit geleverd. Sterker, de vlieg-logboeken van Poch die toen straaljagerpiloot was – waarvan de corrupte Argentijnse aanklager nog altijd de authenticiteit in twijfel trekt – bewijzen juist zijn onschuld en dat zou reden moeten zijn voor het Kabinet om zich in te zetten dat Poch, een Nederlandse burger wordt vrijgelaten en terug kan naar Nederland. Maar niets van dat alles. Rutte en zijn PvdA-hoertjes en in hun kielzog de Tweede Kamer laten Poch maar al te graag wegrotten om hun ‘Queen de Argentijnse Neo- Nazi- Maxima’ met haar ‘Dutch Melkkoe King Willem’ te plezieren