‘Maxima-Complot’: Gelijkheid, maar niet voor iedereen en in het bijzonder voor Poch en Kat.

(door Mr Geert-Jan Knoops en aangevuld door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Onschuldige piloot Julio Poch levenslang in Argentinië voor imago Queen Maxima. ‘Graai-Zusje’ van Mark Rutte Queen Maxima‘Queen Exotica Máxima’ in opspraak in Argentinië. Rutte barst uit in het lachen!
Poch is de Umar  van het ‘VOC-Koningshuis’(Video) en drs Micha Kat van de ‘VVD-Pedo-Justitie’(Video) en daar kraait geen Haan naar in de ‘Nep en Fop Tweede Kamer’. Is dat een ‘Maxima-&Hofnar Rutte-Complot’? Oordeelt u zelf: Rutte het is een schande: “Opnieuw eis tot vervolging mijn ‘Royale Opa -(Massamoordenaar)- Zorreguieta’”.

King Willem zijn gestoorde ‘Judas-getuigen’:’Poch had grotere rol dodenvlucht en Opa Zorreguieta is onschuldig’.

 Nobelprijswinnaar : “Wie een leven redt, redt de mensheid” is niet besteed aan het “Lieg en Bedrieg Kabinet” met als symbool van hun misdaden de ‘Graai-King Willem’ en zijn’ Queen Exotica Maxima’. Wat begint met het schenden van de rechten van een enkel mens, eindigt meestal in een ramp voor hele volkeren”. En dat laatste voelen dagelijks ook  2,5 miljoen eerlijke burgers die dankzij het “Lieg en Bedrieg Eberhard van der Laan BeatrixKabinet”  onder de armoedegrens moeten zien te overleven. Het is vandaag 2426 dagen geleden dat de Nederlandse piloot en gezagvoerder Julio Poch in Valencia werd aangehouden door de Spaanse politie om een Maxima schandaal te voorkomen in Nederland. In 2003 concludeerden twee corrupte collega’s van Poch na een discussie met hem over het ‘Videla & Zorreguieta –regime’ dat hij betrokken was bij de zogenaamde dodenvluchten die onder dat regime, waarvan de vader van Maxima deel uit maakte zouden zijn uitgevoerd. Ze melden dit bij de plaatsvervangend chef-piloot van de copiloten van hun werkgever die vervolgens zelf op onderzoek uitgaat al dan niet onder begeleiding van de AIVD van de PvdA ‘Snake in Suit Plastrerk’. In 2006 schakelt hij de corrupte laffe ‘Royaal- DBB-politie’ (Video) is de officiële versie in en door een intensieve samenwerking tussen Nederland( lees de ‘Pedo-Demmink- VVD-Jusitie’), Argentinië en Spanje wordt Poch in 2009 in de val gelokt en gearresteerd. De ‘Judas- Maxima’ arrestatie in Spanje – na de landing van Pochs laatste vlucht voordat hij met pensioen zou gaan – was zo gepland omdat Nederland geen Nederlanders aan Argentinië kon uitleveren. Op het moment van de arrestatie stond in Nederland de corrupte ‘Maxima-DBB–politie’ al klaar voor Pochs huis om een huiszoeking te verrichten. Kan het nog walgelijker en onmenselijker in de Royaal ‘Elite-Schurkenstaat-NL’? Oordeelt u wederom zelf: “Justitie-Demmink-Trol- Klomp’ gaat voor ‘Erdogan-Censuur’ tegen Nico van den Ham en drs Kat”.

 

Verontwaardiging in Duitsland over kostbare ‘Nazi-mantel’ Máxima en ‘Natte Doos’ van Ploumen (Video ).
Enig bewijs van zijn daadwerkelijke betrokkenheid is nooit geleverd. Sterker, de vlieg-logboeken van Poch die toen straaljagerpiloot was – waarvan de corrupte Argentijnse aanklager nog altijd de authenticiteit in twijfel trekt – bewijzen juist zijn onschuld en dat zou reden moeten zijn voor het Kabinet om zich in te zetten dat Poch, een Nederlandse burger wordt vrijgelaten en terug kan naar Nederland. Maar niets van dat alles. Rutte en zijn PvdA-hoertjes en in hun kielzog de Tweede Kamer laten Poch maar al te graag wegrotten om hun ‘Queen de Argentijnse Neo- Nazi- Maxima’ met haar ‘Dutch Melkkoe King Willem’ te plezieren

14 reacties op “‘Maxima-Complot’: Gelijkheid, maar niet voor iedereen en in het bijzonder voor Poch en Kat.

  1. PS…
    Fat Willy & Pampa Max, Draco Bea, Roze Pinocchio Rutte etc. Niemand ligt er nog van wakker. Zelfs Niburu heeft nog eens aangehaald wat Draco Bea allemaal op haar kerfstok zou hebben als het gaat om vermiste en doodgemartelde kinderen. Stond al uitvoerig in Het Ronde Huis in Nunspeet. Wel even de kotszakken klaarleggen en 112 bij de hand houden.voor als u het niet meer trekt…

  2. Pingback: Endtijdberichten en andere opvallende nieuwberichten, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!

  3. Wat denk je? Ze hebben de Dwaze Moeders met hun dagelijkse tocht op de Plaza de Mayo weten te trotseren (zullen nu wel allemaal dood zijn of te oud om goed ter been te kunnen zijn), dat gaat Poch dan niet op ’t laatste moment verzieken. De doofpot, misdrijven verjaard en wachten totdat ieder1 de pijp uit is. De 3 beproefde recepten van die pedo club uit Rome.Zal de Paus Max. laatst zeker in de biechtstoel toegefluisterd hebben. Max. opgelucht. En voor die hakenkruis jas hoefde ze slechts 1 Weesgegroetje+Onzevader te bidden.Als Argentijn kwam ’t de Paus allemaal zo bekend voor.Max, moest wel even kijken hoe ze met mantilla op de foto ging!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s