(van onze Internationale Elite Freak Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Pedo-Clinton’ was frequent flier on pedophile’s private jet ‘Lolita Express’(Video) with ‘Pedo- David CameronDuke Andrew’ & ‘Prince Pedo Claus’.
De Republikeinse ‘Freak-presidentskandidaat Trump’ heeft de Britse ‘Freak-Premier-‘Panama-Papers Cameron’ alvast gewaarschuwd dat een goede ‘Graai- en Naai-relatie’ tussen hen onmogelijk is, mocht hij president worden. Op zich wel een nieuw en fris geluid vanuit de US. Meestal wordt er alleen gewaarschuwd voor Poetin. Trump is boos over Cameron’s opmerking dat zijn plan om moslims tijdelijk de toegang tot de VS te ontzeggen, “verdeeldheid zaait, en dom en verkeerd is”. Trump: “Waar haalt die ‘Elite-Zakkenvuller’ die met zijn hele ‘Graai-familie’ in de “Panama Papers” staan en dode varkens neuken(Bron: AD) de moed vandaan om mij de maat te nemen? Dan houd ik mij nog even in zal niet aanhalen dat zijn Koningshuis samen met voormalige democratische President ‘Pedo-Bill’ aka “Pussy-Cigar(Video)” in de rondte vloog met de convicted pedophile Jeffrey Epstein’s infamous “Lolita Express”.

De echte ‘Legale’ Panama fraude van Ratten in pak en “Lieg en Bedrieg Kabinet”. VN geeft Assange gelijk.Klap in het gezicht van Obama en zijn schoothondje Cameron.

Trump: No one should die penniless and alone’: the victims of Britain’s harsh welfare sanctions. ( Video)
Obama RutteCameron deed zijn ‘Bral-uitspraak’ voor het merendeel corrupte en Pedofielen Britse ‘Graai en Naai- parlement’. Eén miljoen Engelse kinderen sterven bijna van de honger en duizenden vriezen (Video) per jaar dood van de armoede. Hij voegde eraan toe dat, mocht Trump Groot-Brittannië willen bezoeken, hij het land tegen hem zal verenigen en dat ‘Pedo-Bill’ met zijn ‘War-Mongol-Wife-Hillary’ altijd welkom is. Trump beet vervolgens van zich af in een interview met de Britse tv-zender ITV dat maandag werd uitgezonden. “Ik hoop op een goede ‘Boss- dog-relatie’ met hem , die dode ‘Pig-Fucker’, maar hij wil het Moslim en Mexicanen probleem blijkbaar niet aanpakken.”

Cameron and Rutte dancing the ‘Liberal-Elite-Gangster’ Breakdance and singing the ‘Panama-Papers-Rap’.
Eerder liet de Republikein al eens weten dat Cameron’s commentaar hem koud liet, want als het er aankomt zijn die EU leiders stuk voor stuk allemaal onze schoothondjes sinds de Tweede Wereld Oorlog. De ‘US-Elite’ zijn al jaren de Boss van de EU-Elite en en de leiders van beide landen prijzen de hechte band dikwijls in de trant van De Britten zijn ons trouwste ‘Gay-&pedo-schoothondje.