(van onze Internationale Bankier-gansgter redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Belgische Misdaadbank Dexia en NL Misdaad Banken ABN en Rabo hebben Panamaroute. Royals nog buiten Mark Rutte en David Cameronschot.Beeldig: Rutte ontvangt beste vriend ‘Witwas Liberal-Gangster-Cameron’.
Royal Schurkenstaat NL’ 
wordt door Transparancy International als 8ste corrupte land van de Wereld beschouwd. Rabo-misdaadbank’ Chapter Californië betrapt op witwassen drugsgeld. ‘Fop en Nep Tweede Kamer’ stelt geen enkele vraag.Waarom? Zijn ze bang voor Gladio en de VVD ‘Serie-Moordenaar Van der Steur’?
Terwijl de Mainstream&Maffia-media en de Heersende Klasse politiek in overdrive is met de Brusselse Baardmannen ‘Gladio-aanslagen’ gaat het stelen van de miljarden van ‘Jan met de Pet’ in de EU ongestoord voort. Waarom treedt de Sadomie serie Moordenaar annex VVD Minister van Klasse Justitie Van der Steur niet op tegen de Panama-Papers misdadigers? Waarom zien wij geen FIOD en Nationale recherche invallen bij bijv. de leden van het Koningshuis en de Top van de VVD-misdaadgroep met types als Witwas en Fraudeur ‘Drag Queen Gerit Zalm’. Wat denkt u zelf.

Boek Aanklacht tegen Rabo Misdaadbank uit handel. Niemand gearresteerd. 

Maxima: de Dutchman does not exit, but his Taxfree money in my pocket is very real.

Een voormalige dochteronderneming van de Belgische misdaadbank Dexia heeft meer dan 1600 Witwas offshorebedrijven opgezet waarvan veel een Eric Wiebes Jeroen Dijsselbloemroute startte op de VVD Zuidas van de VVD staatssecretaris Erik Wiebes aka “Alle Arme aan het Gas”. De ABN en de Rabo misdaadbanken zijn door hogere duistere krachten nog niet genoemd, maar die schijnen er nog meer te hebben. Dat schrijft de Belgische krant De Tijd zaterdag op basis van de Panama Papers.Door deze constructie konden klanten van het Luxemburgse advieskantoor Experta, tussen 2002 tot 2011 onderdeel van het Witwas misdaad bankenconglomeraat Dexia Groep, bankrekeningen in Luxemburg, Zwitserland en Jersey verborgen houden. Het Brusselse hoofdkantoor van Dexia Groep was op de hoogte van deze criminele Witwas offshore-constructie. Ook het Belgische Koningshuis net als het Nederlandse Koninghuis heeft deze routes gebuikt en gebruikt ze nog steeds

‘Rabo-Misdaadbank’ schikt Libor-miljarden fraude voor €774 miljoen boete. Niemand gearresteerd.

Corrupte Kamermeerderheid proost met Bitter lemon op ‘Graai-beursgang’ ABN Amro misdaadgroep.
Geen enkele andere Misdaadbank ter wereld zou zoveel offshorebedrijven hebben besteld bij het juridische criminele adviesbureau Mossack Fonseca uit Panama als Experta. Het begon al in de jaren 90 met de Witwasconstructie en het ging door tot de ontmanteling van de Dexia Misdaadgroep, eind 2011. ,,Dat betekent dat Dexia zelfs nadat de groep in september 2008 gered moest worden met 3 miljard euro Belgisch belastinggeld nog jaren ‘Royaal-klanten’ hielp om Koning Carlosvia Panama belastingen te ontduiken,’’ zo schrijft De Tijd. De andere EU Misdaadbanken bestelde veel offshorebedrijven op de ‘Witwas-eilanden’ Guernsey en Jersey van Liberal-Gangster David Cameron ( beste vriend en voorbeeld van Rutte). De bekendste klanten van die Witwas-route zijn de bejaarde criminele Prinsessen Christina en Margriet. Wij hebben de verantwoordelijke Minister van Financiën voor de Rijken ‘Gluiperd Dijsselbloem’ om commentaar gevraagd. Hij wilde niet reageren en beperkte zich door iedereen op te roepen om op de PvdA te stemmen voor “Eerlijk Delen”,niet achterom te kijken naar onze misdaden, maar alleen vooruit!