(van onze VVD Pedo Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Gisteren was een historische dag dat het Gewone Volk de Gevestigde Orde partijen een draai om hun corrupte oren gaf met het Ard van der Steurverwerpen van hun ‘Graai-Associatieverdrag’, maar nog geen dag later staat de VVD Minister van Klasse Justitie alweer bikkelhard te liegen en mag gewoon weer blijven. Is de Tweede Kamer Nep en Fop? Wat denkt u zelf?
Minister 32 x voudige Moordenaar Van der Steur (Veiligheid voor Rijken en Elite Pedofielen en Klasse Justitie) krijgt het ‘zwaar’ te verduren in een groot Kamerdebat over de Baarnmannen terreurbestrijding was de verwachting in Den Haag. Niet dus!  Hij strijkt de oppositie tegen de haren in door fouten niet toe te willen geven. Bovendien moet hij erkennen dat justitie niet heeft onderzocht waar een latere zelfmoordterrorist is gebleven nadat hij op Schiphol landde. Waarom? Het OM was en is wettelijk gerechtvaardigd daar onderzoek naar te doen. Maar Van der Steur blijft ontkennen dat hij daartoe de wettelijke basis voor heeft. Waarom? Is hier dan toch sprake van een Déjà vu Gladio aanslag?

Oppositie wil niet weten of Demmink op zijn Kasteel is geweest tijdens de ‘klusjes’ met de Minerva studenten.

Belgische Justitie :’Gladio Van der Steur’ liegt inzake aanslagplegers Ibrahim en Khalid.
Meerdere fractievoorzitters uit de oppositie stellen vragen over het corrupte functioneren van Moordenaar Van der Steur. De minister gaat er zelf echter VVDniet van uit dat hij vandaag zijn laatste debat als bewindspersoon voert, bralde hij stoer vooraf. Het blijkt in de praktijk nog een knap lastig debat voor de minister die zichzelf alleen maar verder in de nesten werkt door steeds maar te blijven ontkennen en liegen. Als hij dat gedaan had in een politiecel had zijn voorarrest onmiddellijk met drie maanden verlengd op grond van  een niet meerwerkende liegende verdachte.
Kamerleden uit de oppositie zijn snoeihard over Van der Steur en willen dat hij zijn misdaden toegeeft ook m.b.t tot het feit dat hij Minerva studenten gedwongen gratis klusjes in zijn Jongens Kasteel had laten doen. Bovendien is het algemeen bekent in de VVD Demmink en Hoes kringen dat zijn Kastheel vol gepompt zit met een creepy verzameling antieke sodomie martel voorwerpen. Waarom?  Voor de Minerva klusjes?  Ook is de oppositie verbijsterd dat de Royal ‘Elite-Gangster-Terroristen’  zonder baard die genoemd worden in de Panama Papers al meer dan een 30 jaar ongestraft hun gang kunnen gaan in Nederland en in het bijzonder op de VVD Zuidas. Ook in de coalitie ziet men voor de Show ruimte voor verbetering, maar blijft in echt achter hun beroeps Leugenaar en Moordenaar Van der Steur staan.

De oppositie kan niet begrijpen dat Nederland niets leek te doen toen er uit het buitenland waarschuwingen kwamen over de broers El Bakraout. Is hier dus toch sprake van Gladio en de Oranjes ( bron: Pro Republica) ? Zij bliezen zich later op in Brussel. Nederland wist van tevoren al dat zij terroristische banden hadden, wist dat één van hen hier mogelijk in het land was omdat die via Schiphol was gereisd, maar deed ogenschijnlijk toch niks. Van der Steur maakte eerder al andere missers in dit belangrijke dossier en vele andere dossiers, of juist niet? Het blijft duister tijdens dit Fop en Nep debat. Zelfs de SP en de Partij van de Dieren durven hier niet hun vingers aan Gladio en de Oranjes te branden. Vrezen zij dan karaktermoord van de ‘VVD- Pulp-Media-maffia RTL Boulevard&Peter R de Vries’ en/of erger een ‘ongeluk’? Alles is mogelijk in Schurkenstaat NL.

Extra stapje doet alleen de ‘DBB-Politie’ tegen maatschappij kritsch eerlijke burgers.

Tweede Kamer debat Terrorisme: ‘Iedereen leeft hier in zijn eigen armoedige ‘Terror-wereldje’ van ‘Razzia-Zonnekoning Aboutaleb’ ‘.

Van der Steur moet van de oppositie zijn zoveelste  fouten en misdaden toegeven en zich deemoedig opstellen in het debat en niet altijd liegen. De bewindsman lijkt dat echter niet te kunnen opbrengen. „Ik ga niet erkennen dat er fouten en misdaden zijn gemaakt door mij of onder mijn verantwoordelijk”, bralde de minister na een vragenvuur van de Kamerleden. Wel bralt hij dat er dingen beter kunnen. „De les die ik zal trekken is om altijd een stapje extra te zetten op mijn ‘Jongens Kasteel’.”Tot verbazing van Kamerleden ontdekken zij tijdens het debat dat Nederland nog altijd dat extra stapje niet lijkt te zetten of juist wel? De VVD Justitie heeft nog steeds niet onderzocht wat Ibrahim El Bakraoui in Nederland heeft gedaan na zijn landing op Schiphol. Volgens Van der Steur mag dat juridisch pas als België daartoe een verzoek doet en dat is een feitelijke leugen. De oppositie kan er niet bij dat de minister niet van de zuiderburen eist dat zij zo’n verzoek doen. Er is immers ook een groot Nederlands belang om te weten wat de latere zelfmoordterrorist hier deed. Wellicht had hij contact Fred Teeven blauw oogmet medestanders die hier een aanslag willen plegen. Bizarre dat er niemand in de Tweede Kamer even een strafrecht jurist raad pleegt want de Minister mag in beginsel een ieder die in Nederland deel neemt aan het verkeer volgen en observeren en volgens het Zwolsman Arrest zo’n beetje iedereen zijn gangen nagaan. In de coalitie en in het Lieg en Bedrieg Kabinet stijgt de spanning duidelijk terwijl Van der Steur zich juist alleen maar verder in de problemen werkt. VVD en PvdA overleggen angstvallig en premier Rutte aka “de Antichrist”, die naast die bolle homo Van der Steur zit, is tijdens het debat druk met zijn telefoon met zijn Crimefighter Volksonderdrukker ‘Griezel Teeven’. Waarschijnlijk werd er contact gezocht met de ‘OM- Foetsie -Bonnetjes-ambtenaren’ achter de schermen. Ook bij hen is de spanning van het corrupte gezicht af te lezen.
Tijdens premier Rutte’s beurt om de Kamer toe te spreken zag hij zich genoodzaakt om Van der Steur en de zijn VVD-‘Demmink Kliek’ te verdedigen. „In algemene zin doet de minister van Veiligheid en Justitie zijn werk goed voor de Panama Papers Rijken en Elite Pedofielen”, zei hij. „Het is één van de zwaarste ministersposten in het kabinet want om maar wat te noemen ook de Pedo Demmink Doofpot valt daar onder.”

Misdadig gekluns en schaamteloos gelieg.
PVV-voorman Wilders ziet dat anders en volgens hem kan Nederland zich al dit „geklunsd en gelieg” niet veroorloven. „Is het niet tijd om op te Mark Ruttestappen”, vroeg hij aan Van der Steur. Ook CDA-leider Buma is hard: „De premier zei dat we in oorlog zijn. Zo gaan we die oorlog niet winnen met zo een beroeps leugenaar die ‘klusjes’ loopt te doen met te jonge jongens op zijn Kasteel.”
De oppositie is geërgerd omdat het kabinet telkens met de vinger naar andere landen wijst terwijl Nederland ook steken heeft laten vallen. De fouten rondom de aanslagen in Brussel zouden vooral in het buitenland gemaakt zijn, suggereert Van der Steur keer op keer. GL-leider Klaver: „De fout is altijd van de ander. De Belgen, de Turken, de Marsmannetjes en uiteraard Poetin.”

Tweede Kamer en Van der Steur onderdeel van probleem. De Tweede Kamer en het kabinet zit vol met Labbekakken.
SP-voorman Roemer vraagt zich af of Van der Steur nog wel de juiste man voor de functie is. „Is deze minister van Veiligheid en Justitie onderdeel van de oplossing, of onderdeel van het probleem?” D66-leider Pechtold fel: „Ik zie nog steeds een minister die oordeelt, zonder te weten. Door wie is hij ingehuurd, door de CIA?
Niet alleen de oppositie is kritisch in het debat. „Wat zou er níet zijn gebeurd als de informatie-uitwisseling rond El Bakraoui beter was geweest”, vroeg PvdA-fractievoorzitter Samsom voor de show aan het kabinet. Daarmee wekte hij de suggestie dat de aanslagen in Brussel wellicht voorkomen hadden kunnen worden en dat is ook zo. VVD-voorman Gangster Zijlstra is milder. Dat de minister zegt dat de diensten pro-actiever en alerter moeten zijn, doet hem wel afvragen of ze dat tot nu toe onvoldoende waren. Het terreurdebat begon vanochtend om 10:15 uur. Het debat is een voortzetting van een terreurvergadering van vorige week. Die werd toen geschorst omdat de minister, pijnlijk genoeg, antwoorden niet paraat had. Maar het meest pijnlijk van het debat is dat er met geen woord werd gesproken over de oorzaken van het Baardmannen- en Panama Pamers Terrorisme: