(van onze ontwaak Verworpene der Aarde redactie)

Sharon DijksmaAMSTERDAM-NOIR-Is dan eindelijk de ‘Praagse lente’ aangebroken in het Westen.Worden de kaal geplukte arbeiders verlost van de Ratten in pak en de ‘Graai-Royaals’ en krijgen ze een “New deal”. Bernie Sanders heeft zaterdag de voorverkiezingen van de Democraten in de staat Wyoming gewonnen. De Grassroots senator Sanders van het ‘Mensch- kaliber’ Teddy Roosevelt stond na het tellen van 90 procent van de stemmen met 56 tegen 44 procent voor op zijn rivale ‘War Mongul Clinton’ van de Goldman en Sachs misdaadbank. De PvdA Gluipers Dijsselbloem en Sharon Dijksma zijn extreem geschrokken en begrijpen niet dat de 5 miljoen euro die zij van ‘Jan met de Pet’ hebben gejat en de Clintons cadeau hebben gedaan haar niet aan de overwinning helpt.

Amsterdam Endorse Bernie Sanders for President against Corporate Crime.2e Franse Revolutie tegen het ‘Royal-fascistische Kapitalisme’ is begonnen.Paniek in Den Haag!

Paniek onder gewentenloze en corrupte Panama Papers ‘Heersende-Klasse’.Gaan de echte ‘Pedo-beerputten’nu pas open (Bron:Revolutionaironline ).

Former House Speaker Dennis Hastert abused 4 boys.  During the 1990s, Hastert remained a firm advocate of impeachment, at one point condemning the president for his “inability to abide by the law.” Hastert stressed, “The evidence in President Clinton’s case is overwhelming that he has abused and violated the public trust.” Het is officieel niet bekend of Hastert en ‘Prince Andrew Pedo Duke of York’  klusjes’ hebben gedaan met Nederlandse beruchtste ‘VVD -Rapist- Pedo Joris Demmink’ en ‘Kasteelheer Van der Steur’,maar dat ligt wel voor de hand, niet dan? De AIVD van Plasterk zou dat moeten weten, maar wie vertrouwd die ‘PvdA Snake in Suits’ nog?

Mark Rutte en David CameronVerpletterend Nee tegen Oligrach Proshenko. Is A’dam en Wageningen fascistisch en corrupt (Video).
In Engeland en Frankrijk zijn nu dagelijkse protesten tegen de ‘Heersende Graai en Naai Klaasse’. En in London tegen Rutte zijn beste vriend de ‘Witwas-fraudeur Cameron’.( Video). Massa demonstraties tegen Cameron en Clintons maar de MSM geeft er amper aandacht aan, behalve dat zij het rellen noemen. Waarom? Dat leest  en ziet hier u op Revolutionaironline. Dan werd ing Steve Brown op de Dam aangevallen (Video) door ‘Hennis DBB-politie’ en zwart betaalde ‘GroenLinks-provocateurs’ .

 Nederland heeft een liegende ‘Serie-Moordenaar Ard van der Steur’ als VVD Minister van Klasse Justitie.
Daarnaast kreeg afgelopen week de Heersende Klasse met zijn Gevestigde Orde Partijen ook een flinke draai om de corrupte oren met het ‘Maffia-Associatieverdrag’en nu wint Sanders van ‘War Mongul Clinton’. Sinds D66 ‘Nep en Fop Kamerlid Wassila Hachchi ‘als een dief in de nacht is overgelopen met haar Wachtgeld (of is zij ook ingehuurd  door Clinton net zoals Pechtold door Oligarch Porosjenko) naar de ‘Maffiafamilie Clinton’ heeft Hillary geen voorverkiezing  meer gewonnen. Dat laatste geldt ook voor Pechtold en zijn ‘Rent a D66- kliek’ in “Banana-Fraude-Nederland”.

The HildaBeast:A collection of statements reportedly made by Hillary Clinton. How accurate is it?
Door dit resultaat heeft Sanders nu acht van de negen laatste verkiezingen gewonnen. Daar staat tegenover dat Clinton nog altijd een flinke voorsprong in corrupte kiesmannen op Sanders heeft en duidelijk de favoriet van Goldman en Sachs, de Nederlandse Gevestigde Orde partijen en de MSM blijft voor de eindzege voor de Democratische presidentskandidatuur.