( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Kamer eist opheldering over ”Schikkings-Regeling- Opstelten” Rabo-Misdaadbank. verpandingOpstelten trekt een lange neus als antwoord. 
Rabo Misdaadbank bendeleden mogen in het boek ‘De Verpanding’ niet langer met naam worden genoemd. Deze aanklacht tegen de afdeling Bijzonder Graai en afpers Beheer van de Misdaadbank moet uit de handel en wordt teruggehaald, bevestigt de uitgever.Waarom is er nog geen Rabo bendelid van de afdeling Kunst Beheer gearresteerd wegens afpersing en oplichting? Vraag het aan de huidige VVD Minister van Justitie Jonkheer ‘Bonk-Heer Fraudeur-Steur’.

Het is crisis .Het geld is op. Rabo-Misdaadbank’ schikt Libor-miljarden fraude voor €774 miljoen boete. Niemand gearresteerd. 
Rabo MisdaadbankDie reageert op de ‘CLS-uitspraak’ van het corrupte gedeelte van Haagse rechtbank. Rabobank eiste daar dat zijn medewerkers, Ratten in pak niet met naam en toenaam herkenbaar zouden zijn, omdat een aantal bijv. met proef verlof is uit de TBS kliniek en zij bijna allemaal bekende ‘VVD- bendeleden’ zijn. De bank wilde hun privacy en valse declarties en die van de VVD beschermen en wees er op dat zij geen Volk-crimineeltjes zijn a La Willem Holleeder, die dagelijks met naam en toenaam in de Telegraaf en RTL Boulevard i.s.m. bepaalde ‘VVD-Showbizz–Justitie’ door de stront ton worden gehaald . Zelfs de NRC, uit pure wanhoop door de niet te stuiten terugloop van de oplage heeft zich op die lucratieve sensatie Kruimel Crimineeltjes markt gestort met die laffe corrupte Grachtengordel drol Jan Meeus van ‘Bagger Peter R. de Vries’.

Bescherming privacy van Rabo Ratten in pak.
In’De Verpanding’ schetst Paulien Derwort hoe Rabobanks afdeling ‘Bijzonder Graai en afpers Beheer zaken’ afhandelt met kunstondernemers in financiële nood als echte Maffioos. Volgens Derwort werden de handelaren zwaar benadeeld door de Misdaadbank. Rabobank vindt dat het boek veel onjuistheden kent, maar gaf niet aan wat onjuist is het ging in de rechtszaak vooral aan om de privacy van de TBS-medewerkers te beschermen.,,We staken de distributie van ‘De Verpanding’. En via het FBI posterCentraal Boekhuis worden de exemplaren bij winkels teruggehaald. Ze worden vernietigd”, reageert de uitgever Sportliteratuur. Het boek werd in opdracht van de stichting Restschuld Eerlijk Delen (Stichting RED) geschreven, die strijdt tegen wan en misdaden in de criminele bankenwereld. Pikant en niet bekend bij het verdere publiek is dat de PvdA ‘Gluiperd Jeroen Dijsselboem’ alle fractie leden van de PvdA in de Tweede Kamer verboden heeft het boek te lezen.

‘Stevige uitspraak’. Rabo-Misdaadbank schrapt banen om 9 ton van Sipko Schat en de Fraude-Boetes te kunnen betalen.
Als de namen en verwijzingen naar de medewerkers worden geschrapt, mag het boek wel verschijnen, zo gaf de rechtbank aan, omdat alle criminele praktijken van deze Rabo Ratten als waar mogen worden beschouwd .,,We beraden ons er nog op of we daartoe zullen overgaan. Het is een stevige uitspraak”, aldus de uitgever. Eerder gaf Derwort aan dat het noemen van naam en functies nodig is, omdat uit de Misdaad-affaire met de kunsthandelaren is gebleken dat bij Rabobank misdaadgroep niemand verantwoordelijkheid neemt voor de wan en misdaden. Derwort wilde bij Rabobank met de medewerkers van Bijzonder Beheer spreken, maar dat weigerde Rabobank. De bank stelt standaard dat het via de media niet ingaat op individuele criminele gevallen.