( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Hoe de ‘VOC BV-NL’ aan Saddam verdiende. De massa moordenaars handen van de VVD Frits Bolkensteinmisdaadgroep en Bolkestein. (Bron: Groene Amsterdammer)
Terreurbeweging Islamitische Staat ‘IS-Abortoir’ heeft vorig jaar een aanval met mosterdgas uitgevoerd op Koerdische strijders in Noord-Irak en volgt daarmee Sadam in de Gifgas voetsporen. Het Gifgas dat Massamoordenaar Sadam toen tegen de Koerden inzette kwam deels uit Nederland met een export vergunning (bron VN) van de VVD Minister Frits Bolkestein. Bovendien verdiende hij er 30 duizend gld. privé aan als Graai-Commissaris van Akzo. Waarom Frits nooit voor die oorlog ‘s misdaden is vervolgd en /of voor het Internationale Strafhof is verschenen is inherent aan het feit dat Justitie al decennia‘s lang in handen is van de ‘VVD Demmink-Opstelten -Teeven,-Van der Steur kliek’ met als VVD-motto: “Pecunia non olet (‘Geld( en Gas) stinkt niet’)”.Dat heeft een bron bij de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW) maandag gezegd.

Turkije valt de Koerden aan met alle middelen stelde de Turkse premier Gangster Davutoglu recentelijk. Rutte: “Collega’s Davutoglu,Samsom, Koenders en Bolkestein vallen niets te verwijten”.

Saoedische vrienden van King Willem, Aboutaleb, Koenders en Timmermans onthoofden feestelijk 47 mensen zonder eerlijk proces.
De aanval vond in augustus plaats bij de Koerdische stad Erbil. Zo’n 35 Koerden werden door het gas getroffen. De OPCW wil Koning Willemofficieel niet zeggen wie er achter de aanval zat, maar volgens de bron is uit onderzoek gebleken dat het gifgas door IS-strijders psychopaten is ingezet.Een andere diplomaat, die anoniem wilde blijven, zei dat het gas mogelijk afkomstig is uit Nederland ,Turkije en/of Saoedi Arabië. Dat zou betekenen dat het regime ‘Rutte&Asscher’ geen openheid van zaken heeft gegeven over al zijn exports van (chemische) wapens en/of componeten om het Gifgas te fabriceren die geleverd worden door de ‘VOC BV-NL’(Video) aan Saoedi Arabie en Turkije.

Kritiek op bezoek ‘Zonnekoning Aboutaleb’ aan ‘Saoedi-Arabië & IS’. Document Turkse wapens bezorgt PvdA ‘Eunuch Koenders’ hoofdpijn.
Het OPCW wijs in dit verband op het duistere bezoek van King Willem, Koenders en Aboutaleb en de BV Rotterdam aan deCorrespondents diner massamoordenaar King van Saudi Arabië.De PvdA partij Leider s‘Eichmann Samson’ pochte recentelijk tijdens het het ‘PvdA-Sterfhuis-Congres’ te Amersfoort dat hij in Turkije is geweest en aldaar op pad was geweest met de Turkse Militairen. Wat weet hij als loopjongen van de VVD-misdaadgroep inzake levering van  Gifgas aan de ‘Maffiaboss Erdogan’? Hoe het ook zij, extra pikant in dit Gas verhaal is dat betrouwbare bronnen op basis van anonimiteit uit verrotte Parlementaire pers ons hebben laten weten dat de VVD stiekem reukloos lachgas heeft ingezet tijdens het  NPO propaganda Correspondents-dinner.

De VVD Heer Bolkestein is met terugwerkende kracht alsnog op het “Elite Gangster Billboard” geplaats als Oorlog ‘s Misdadiger en Graaiende Zakkenvuller. Is dat even lachen geblazen, niet dat?