( van onze VVD Klasse Justitie redactie i.s.m. den Volksgericht)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Verrater Geert Wilders’ vor den Volksgericht van ‘Graai-King Willem’ en zijn corrupte politieke lakeien de VVD&PvdA en ‘Politburo Joop.NL‘. 

Wilders zwaarder vervolgd dan de Zwanendrifters, ‘Oorlog’s Misdadiger Bolkestein’, ‘Pedo-Rapits-Joris Demmink, Fraudeur-Steur, en ‘Wife Beater en rover Eurlings’ en alle zwaar corrupte Politici.Rob Oudkerk Samosm, Spekman
Laten wij hier eerst voor alle duidelijkheid stellen dat wij niet voor Wilders en de politiek waar hij voor staat zijn. Integendeel: wij zijn voor een menswaardig bestaan voor alle mensen ( en dieren, denk aan de Zwanendrifters sadisten(Video)) van elk geloof en /of ras en/of seksuele geaardheid inclusief de Vluchtelingen. Maar dat gezegd hebbende zijn wij van mening dat de gevestigde partijen van het de Heersende Klasse de PvdA,VVD, D66, CDA
( Pieter Omtzigt uitgezonderd(Video) GroenLinks ( de partij van Graaiers als Halsema en Boxtel, etc.) veel gevaarlijker zijn voor ‘Jan met de Pet’ van welke kleur en/of ras of geloof dan ook dan Wilders en dus eerder zouden moet worden vervolgd.

Haagse Rechtbank kortgelden nog betrapt op Corruptie voor de Gevestigde Orde.

Samsom zaait haat tegen Wilders. En Wilders, Samsom, Oudkerk en Spekman tegen Marokkanen en Charlie tegen Allah.
De rechtbank Den Volksgericht in Den Haag trekt drie weken uit voor de inhoudelijke behandeling van de eenvoudige smaad en laster strafzaak tegen Geert Wilders, in het kader van zijn omstreden Marokkanen-uitspraken. Een zaak waar als het gaat om een gemiddelde burger 200 euro boete op staat en die iedere rechter in 20 minuten afdoet. Bovendien staat Wilders terecht voor uitspraak die voor hem de PvdA Top Oudkerk, Spekman en Samson al eerder hadden gepleegd. En toen vond het ‘VVD-OM’ van de Justitie-pedofielen het niet nodig het PvdA Trio Haatzaai Gents Samsom’ Oudkerk en Spekman te vervolgen. Is dat Klasse Jusitie? Nou en of dat is pure Klasse Justitie.
Wilders zou dan ook direct de rechtbank moeten wraken voor het feit dat zij het OM ontvankelijk heeft verklaard op grond van rechtsongelijkheid. Maar kwalijker dat Wilders kennelijk vervolgd wordt op grond van op uiterlijk en afkomst en geaardheid van zijn (‘Labbekakken’) massa Kiezers ( 41 zetels).  Een corrupte woordvoerder van de rechtbank het Volksgericht schat in dat er ongeveer tien zittingsdagen worden uitgetrokken in die drie weken. Het Volksgerich-proces begint op 31 oktober, de uitspraak wordt verwacht tussen begin en half december, maar wij kunnen u nu alvast geven: Wilders veroordeeld uit naam van de ‘Graai King Willem’ en zijn ‘Hofnar Rutte’ en Joop.nl.

Meer dan de helft tegen vervolging Wilders en meer dan de helft voor vervolging Rutte.

‘Hoerenloper Oudkerk’: hef de PvdA op en ga allemaal naar een Jong Terminaal Heroïne Hoertje!

Op donderdag 26 mei is een zittingsdag gepland voor zogenoemde preliminaire verweren, die allemaal van tafel zullen worden geveegd door het Volksgericht. Dat wil zeggen dat Wilders advocaat, Geert-Jan Knoops, een verweer mag houden waarin hij motiveert waarom hij denkt dat het Openbaar Ministerie (OM) van de VVD ‘Fraudeur-Steur’ het recht heeft verspeeld om de PVV-voorman te vervolgen. De rechtszaak wordt uit veiligheidsredenen voor de Volksgericht leden behandeld in de extra beveiligde rechtbank op Schiphol. De corrupte Parlementaire Press deze keer vergezeld van het ‘Misdaadjournalistiek-drek‘ onderleiding van de Wilders hater Volkskrant HoofdredacteurHoerenloper Peter R. de Vries’ zullen hun benen uit hun corrupte reet gaan rennen om Wilders af te schilderen als een soort van ‘Holleeder der Lage Landen’ de schrik van de ‘Mocro-Maffia”. Pikant in dit verband is dat De Vries wel op zijn beur aan de lopende band Marokannen de cel in heeft geholpen met zijn ‘Ruis-politie’. En Badr Hari bijna dagelijks bij RTL ‘Riool Bouvard’ door de ‘Wilders-Ton’ heen haalde.Het ‘Pedo-VVD-OM’ verdenkt Wilders van belediging van een groep mensen op grond van ras en aanzetten tot discriminatie en haat,maar kan niet uitleggen waarom Demmink nog niet is vervolgd en het “Lieg en Bedrieg Kabinet” straffeloos 50 miljard heeft kunnen jatten  van het ‘Klootjesvolk’ of te wel het leeuwendeel van Wilders zijn Kiezers. Op 18 maart staat er een regiezitting gepland, waarbij de onderzoekswensen van beide partijen aan bod komen.

‘Witgewassen Marcouch‘: “Wilders moet zich distantiëren van racisme in de Volkswijken en zwijgen over het racisme van Spekman, Samsom en Rob Ouderkerk”.

Tijdens een campagnebezoek aan het Haagse stadsdeel Loosduinen op 12 maart zei Wilders dat Den Haag ,,een stad met minder lasten en als het even kan wat minder Marokkanen” zou moeten worden. Op de avond van de gemeenteraadsverkiezingen een week later vroeg Wilders de zaal met PVV-kiezers of ze meer of minder Marokkanen wilden. Het door het “Lieg en Bedrieg” kaal geplukte publiek scandeerde ,,minder, minder Marokkanen Ratten in pak en uitbuiting en meer werk en menswaardige uitkeringen en een menswaardig verzorging voor onze bejaarden en een betaalbare ziektekosten verzekering”. Na de uitspraken kreeg het OM ruim 6400 aangiften binnen van door de JOOP,nl, de Staats-NOS en Peter R de Vries opgehitste Haat Zaaiende “GOED MENSEN’ tegen Wilders. De VVD Boss en ‘Rat in pak Rutte‘ en zijn gabber Demmink lachen zich helemaal slap om al die domme “GOED MENSEN”.