( van onze Les dammes de la tere redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Oud-Rochdale ‘TopmanGangster Hubert Möllenkamp’ is door een moedige en integere rechtbank schuldig bevonden voor het aannemen van smeergeld en verduistering ten koste van zijn huurders en de belasting betaler. Hij krijgt 2,5 jaar gevangenisstraf. Met dit vonnis geeft de Rechtbank hoop dat er een einde wordt gemaakt aan de alles verwoestende Rat in pak corruptie en de Klasse Justitie van de VVD-misdaadgroep en zijn PvdA-hoertjes.

 

Woningcorporaties succesvolste Misdaadgroepen in NL met dank aan het “Lieg en Bedrieg Kabinet”.

Ook is ‘Rat in pak Möllenkamp’ schuldig bevonden aan meineed bij zijn ontkenning van de fraude bij enquetecommissie.

Roofpraktijken Woningbouw Misdaadgroepen gaan onverstoord straffeloos door in het(on)-Leefbare Rotterdam van PvdA”Uncle Tom”Aboutaleb.
Zullen ‘Witwas-Teeven’ en zijn handlanger Peter R. de Vries nu ook veroordeeld gaan worden voor meineed? De ‘Graai-echtgenote’ van Möllenkamp is veroordeeld tot 240 uur werkstraf. Zakenpartners Mede bendeleden Erkel en Oudt krijgen Jan Peter Balkenendeéén, resp. twee maanden werkstraf. Möllenkamp was zelf niet aanwezig bij de uitspraak. Hij was te ‘druk’ met een brunch in het Amstel Hotel De aanklager eiste eind oktober drie jaar cel tegen de oud-topman Bestuur-Gangster, die in 2009 door woningcorporatie misdaadgroep Rochdale werd ontslagen met een grote zak met poen mee. Hij wordt verdacht van meineed, het aannemen van steekpenningen, ‘VVD-declaratie-fraude’ belastingfraude en witwassen. Ook zou hij creditcards van de corporatie privé hebben gebruikt. Allemaal dagelijkse handelingen van de ‘Bestuur-gangsters’ in “Banana-Fraude-Nederland”. Möllenkamp , die op zich al een ‘Graai-salaris’ had van rond de 350 duizen heeft zich volgens het Openbaar Ministerie tien jaar lang laten omkopen, voor meer dan 2 miljoen euro in totaal. Volgens de aanklager getuigde zijn gewetenloze en crimineel handelen van een “haast niet te bevatten psychopaten arrogantie waar Holleeder een puntje aan kan zuigen. Alles was geoorloofd om zijn luxeleven met cocaïne, Callgirls en ‘Hoes-Schandknapen’ te kunnen leiden.” De grootste fout die Möllenkamp heeft gemaakt is dat hij is gaan rond scheuren in een Ferria inplaats van een Porsche “Kuttenvanger” zoals Balkenende doet.

Hubert Möllenkamp is als één van de Pronkstukken van de Ratten in pak geplaats op het Elite-Gangster Billboard van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.