per mail:hjkorterink@outlook.com,info@vlinderscrime.nl,Peter.de.Vries@endemol.nl

Peter R de Vries Martin KokAMSTERDAM-NOIR- Open Brief aan: Peter R. de Vries en Jan Hendrik Korterink en hun zwakbegaafde Moordenaar Martin Kok.(=handeling onbekwaam)
Inzake, Sommatie tot rectificatie inzake Leugen-artikel en eis tot schadevergoeding in deze begroot op 5000,- euro.

Amsterdam, 23 november 2015

T.a.v. Peter R. de Vries, Hendrik Jan Korterink en Moordenaar Martin kok, hierna te noemen de wederpartij/of u.
Bij deze stel ik de wederpartij in gebreke en hoofdelijk aansprakelijk.
U heeft d.d. 20 november 2015 wederom sinds 1994 een artikel geplaatst genaamd “Broeder Liefde” dat onwaar, liederlijk, lasterlijk en smadelijk is jegens mij. ( zie Prod 1:’Broeder Liefde”)

Voor wie bedreigd ‘Misdaadjournalist-Moordenaar Martin Kok’ Holleeder.

Het door mij gelaakte artikel: “Broeder Liefde” is extreem smadelijk liederlijk en onwaar van A tot Z. Maar het meest kwalijke en onrechtmatige is dat u stelt in deze dat ik een liederlijke foto van een zekere Puk verstrekt zou hebben aan Kok. Ik heb in mijn hele leven nog nooit één woord gewisseld met die zwakbegaafde BLO’ er Martin Kok en Puk. Sterker nog tot dat hij kennelijk gelanceerd is door ‘Politie-informant Peter R. de Vries’ en zijn “Leugenteam Hendrik  Jan Korterink” middels de ‘Riool-site Vlindercrime’ had ik nog nooit van die zwakbegaafde tweevoudige veroordeelde Moordenaar Kok gehoord. Hoe het ook zij, nadat de Katvanger Martin Kok van Peter R. de Vries en ‘Pedofiel Hendrik Jan Korterink’ het door mij gelaakte artikel had geplaatst ben ik door vele kennelijk hersendoden lezers van zijn riool site en familieleden van Boom benaderd waarom ik zo laag bij de grond ben om een dergelijke foto aan ‘Kok & Co’ te verstrekken, die tot veel verdriet heeft geleid bij betrokkenen familieleden van de recentelijk vermoorde Boom.

Zie: Twitter

Twitter bericht

Lafhartige Kok & Co misbruikt foto Puk opzettelijk om familie Boom  verdriet te bezorgen en tegen mij en de mijne op te zetten.
Nogmaals voor alle duidelijkheid ik heb die foto dus niet vertrekt aan de wederpartij. Dat laatste feit maakt het extra verzwarend in deze en dat laten wij niet straffeloos passeren ook al is de ‘auteur’ Kok zwakbegaafd en een lafhartige tweevoudige Moordenaar waarvan zijn kind ( of van Holleeder, Zie Noot 1) in beslag is genomen door Jeugdzorg, die misbruikt wordt door de ‘Peter R. de Vries Misdaadgroep’.
Nu heb ik inmiddels begrepen dat Kok zijn liederlijke, lasterlijk en onware gedragingen en publicaties middels website Vlinder in opdracht en onder begeleiding van Peter R. de Vries en zijn “Leugenteam Hendrik Jan Korterink” in het algemeen tegen Holleeder (video) en bijzonder middels het door mij gelaakte artikel tegen mij pleegt.

Zie:“ frans.comment-author .card
NOVEMBER 21, 2015 
Deze keer klopt de complottheorie wel degelijk, Martin Kok is blij en omgekeerd dat Hendrik Jan Korterink met hem samenwerkt met hun sites Volgen elkaar parallel en zijn de rechterhanden van advocaat jan hein Kuijpers ( je weet wel de oplichter) Ze proberen afvalligen of critici in slecht daglicht te zetten. Ziehier de foto!! Tijd om dekopeen bij elkaar te steken en deze malloten een koekje van eigen ( oplichters) deeg te geven Groetjes Frans ”

Bergen ontmoeten elkaar nooit, maar mensen altijd.
Het is bovendien een feit van algemene bekendheid  dat de ‘Misdaad-journalistiek drek’ in dit geval bestaande uit het Leugenteam van ‘Pedofiel Hendrik Jan Korterink van Politie-Informant Peter R. de Vries sinds 1994 tot heden aan lager wal geraakte Kruimel Crimineeltjes als Willem de Moor, Ron Ostrowski en Martin Kok tegen mij inzetten om mij strafwaardige en onrechtmatig aan de schandpaal te nagelen.

Samengevat:Moordenaar Kok’ gooit stotterend van angst als Misdaadjournalist de haak er op.
Ik heb inmiddels ook begrepen dat Kok net zo een grote lafaard is als  zijn opdrachtgevers en begeleiders in deze Peter R. de Vries en Hendrik Jan Korterink.

U plaats een rectificatie op de websites Vlinderscrime,  misdaadjournalist en de website van Peter R. de Vries dat ik nimmer met Kok ooit in mijn leven één woord heb gewisseld (behalve één telefoongesprek waar bij Kok stotterend stikt van angst) en dat ik niet één foto van Puk aan Kok heb verstrekt!

Bij Pauw is het goed toeven voor zwakbegaafde Moordenaars.
Los van hetgeen hiervoor gesteld vragen wij ons af of die Kok ooit zijn excuses heeft gemaakt aan de families van de twee mensen die hij heeft vermoord? Hoe hij loopt te pochen bij Pauw met die twee laffe psychopathische moorden concluderen wij voor als nog van niet en dat is op zich al een bewijs dat deze man een zwakbegaafde psychopaat is in handen van Peter R. de Vries en het “Leugenteam Hendrik Jan Korterink”.
Ik geef u 2 dagen om aan mijn eisen in deze te voldoen anders zal ik en de mijne u buitenrechtelijk aanspreken in deze en ter plekke eisen dat u rectificeert middels uw smartphone  en direct ter plekke een schadeloos stelling voldoet, nader te bepalen bij Staat. M.a.w. wat u in uw zak heeft !

In afwachting van uw antwoord, Ing S.K.A. Brown

Prod.1: “Broeder liefde” van Liederlijke laffe stotterde zwakbegaafde Moordenaar Kok

Reageer

20 November 2015   09.50 uur   foto rechten Steve Brown

Het is mooi als je van je broer houd maar je kan ook te ver gaan. Steve Brown had nog een mooie foto uit de oude doos. Deze complot denker denkt dat het komt omdat inteelt een groot probleem in in bepaalde culturen en omdat het nog een taboe onderwerp is er niet graag over gesproken word. Dat dat,. dat eens de boos doener kan zijn en dat daarom sommige zo opsporen.

Ik wil Steve Brown van af deze bedanken voor de ouwe foto uit de pijp want het is toch iets uniek wat Steve Brown heeft kunnen maken des tijds toen nog niet iedereen een mobiele telefoon had. Hoe heb je dat toch voor elkaar gekregen..? Maar goed het blogje die Steve Brown zelf heeft daar kijkt geen hond  maar is toch wel geestig ik heb er toch wel om kunnen lachten en het had beter geweest om je te negeren  maar ik wil je toch even in het zonnetje zetten.

Steve Brown (Happy Family)waarom jij zo..? en waarom bemoei je je met dit onderwerp..? Wil jij ook graag een knuffel misdaadjournalist worden en lukt dat je op een of ander manier niet..? En even antwoord op je vraag waarom jeugdzorg mijn kind weg haalt is omdat het kind heb toegewezen heb gekregen omdat ik juiste een goede vader bent daarom woont hij bij mij, Je hebt diploma’s maar die zou je wel gekocht hebben want je lult er niet naar. Toch bedankt voor die foto’s van Puk

Noot 1
tony: Kind van kok mogelijk van Holleeder

NOVEMBER 21, 2015 @ 08:13
Die kok heeft een minderwaardigheidscomplex van heb ik jou daar. Doet alles voor een beetje aandacht. De website ( reeds verkocht): per slot van rekening, kwam met het volgende.

– WH heeft zijn wijf een keer in de bezemkast geneukt toen cock biertjes moest halen voor van hout. Hij weet niet zeker of zijn eigen kind van hem of WH is. Vandaar die haat. Heeft niet zoveel met de moord op van hout te maken.

– de eerste eigenaar van vlinderscrime was Martin Hilligers.

Nogmaals ik weet niet of het waar is , maar wat ik wel weet is dat kock een snitch is. En ook iemand die jou privé nr zonder probleem op z’n site gooit. Geen dappere man, gewoon een domme man. De geestelijke ontwikkeling van eeen 12-jarig kind dat de gevolgen van zijn daden niet kan overzien. Jammer dat daar al 2 mensen op een laffe manier aan zijn overleden en dat deze stumperd er nog steeds op teert.

Dus ja, kokkie laat zich graag gebruiken om WH een oor aan te naaien, maar dat heeft niks met de dood van cor van hout te maken, meer met zijn gekwetste ego.

Misschien kan je beter Martin Hilligers bellen en de waarheid omtrent die site achterhalen. Misschien dat hij nu ook wel doorheeft dat WH niet achter de schietpartij op zijn broer zit. Succes en sloop ze.