( door ing Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR-Not shocking Lafaard Martin Kok!
Nu heb ik veel (huur) moordenaars in mijn leven ontmoet ( zie Lafaard Martin KokDrugsbaron in Spijkerbroek en Killing Fields of Amsterdam) en de meest meedogenloze waren de Chinese, Zuid-Amerikaanse, Turken en Joego’s. De Hollandse Moordenaars die ik gekend heb en nog ken hadden over het algemeen een steekje los en waren gek genoeg lafaards. De meeste Nederlanders moorden apestoned en/of dronken en vaak ook nog in een opwelling en wij noemden ze dan ook laffe ruggenschieters en hadden totaal geen respect voor die types. De zwakbegaafde ‘Moordenaar-Misdaadjournalist Martin Kok’ had mij naar aanleiding van dit artikel: “Voor wie bedreigd ‘Misdaadjournalist-Moordenaar Martin Kok’ Holleeder (video)” Gevlinderd getwittert met het verzoek hem te bellen.Wat bleek tijdens dat telefoongesprek was dat Kok echt thuis hoort bij het Misdaadjournalistiek drek, want hij is net zo laf als zijn ‘Boss Peter R. de Vries’ en de rest.

Twitter berichtMisdaadgroep Peter R de Vries’ maakt misbruik van zwakbegaafde Martin de Kok.Waarom grijpt de GGZ niet in?
Bovendien bedient Martin Kok zich ook nog van dezelfde liederlijke, lasterlijke, infantiele laffe leugenpraatjes als zijn ‘Leermeester Peter R. de Vries’ door een vunzig artikeltje te plaatsen over mij dat ik een zekere Puk
(nooit van gehoord) en die ‘BLO-Malloot Kok’ een foto heb gegeven. Nou, die Malloot Kok gaat zeer binnenkort wel wat krijgen van mij en de mijne maar dat is zeker geen foto!

Exclusief, hilarisch: Hoor hierna de zwakbegaafde angstige ‘Moordenaar-Misdaadjournalist Kok’ stotterend en angstige onzin brallend en dan binnen no time de haak er op gooien:

Tot slot: “Greetings from the Dutch underworld” aan Buikspreekpop Kok van ‘Geilneef Peter R. de Vries’. ( voorgaande artikel is meer dan 9000 x door getwittert en meer dan 1 miljoen x gelezen)