( van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- (video)-25 miljoen euro is de reden dat de ‘Hoeren-Zussen-Holleeder’ en hun ‘Pooier Peter R. de Martin Hilligers Steve BrownVries’ Willem nu levenslang te bezorgen. Holleeder heeft 25 miljoen euro gestashed bij zijn zussen en dacht dat het geld veilig was. Mis dus! Het stashen van zwarte geld bij familieleden is een oud gebruik dat veel voorkomt in de Volks-Onderwereld. De ‘Volks-Onderwereld’ heeft over het algemeen nog niet door dat men hun zwarte poen net als de Koninklijke familie en de Multi Nationals moet Witwassen bij de Ratten in pak op de ‘VVD Zuidas’ te Amsterdam, maar dat terzijde.
IAmsterdam Star-Reporter ing Steve Brown had vandaag bij de Rechtbank Amsterdam een exclusief interview met Martin Hilligers, die opgeroepen was door de advocaat van Holleeder om te verklaren in de zaak Holleeder. Op zich bijzonder omdat nog niet zo lang geleden in de sensatie pulp-media de moord op zijn broer werd toegeschreven aan Willem Holleeder.

‘Zussen Holleeder’ in vereniging met Peter R. de Vries Rippen hun broer Willem en bezorgen hem voor de ‘veiligheid’ van de geroofde 25 miljoen euro Levenslang.

Hilligers is een bikkelharde ‘Volks-Gangsters’ die zijn sporen met bloed(moord) en tranen ( 20 jaar cel) heeft verdiend in de Amsterdamse Onderwereld. Hilligers was door Mr.Stijn Franken opgeroepen om o.a. te getuigen m.b.t. het waarheid ‘s gehalte van hetgeen de zussen Holleeder in vereniging met Peter R. de Vries en zijn ‘NRC -loopjongen Jan Meeus’ hebben verklaard tegen Holleeder. Zou Jan Meeus ook meedelen in de geroofde buit van 25 miljoen euro door de zussen Holleeder? Of misbruikt de ‘Politie- informant Peter R.de Vries’ zijn loopjongen Meeus en krijgt hij niets van de geroofde 25 miljoen euro? Zou Meeus echt zo dom zijn?

Hoe het ook zij de zussen hadden namelijk ook verklaard dat Hilligers hun wilde vermoorden net als Willem.
Wie wil niet de ‘Judas-Zussen-Holleeder’ en hun Pooier in deze Peter R. de Vries vermoorden kan men zich zo langzamerhand wel afvragen?