( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Minister Kasteelheer Ard van der Steur (Veiligheid voor de Ard van der SteurRijken en Klasse Justitie) gaat door met zijn herziene plan voor de reorganisatie van de onderbetaalde politie straat (arme) agenten. Bovendien handhaaft hij zijn corrupte Top politie commissarisen (salaris € 258,000,- per jaar, buiten de inkomsten van declaratie’s en fraude’s).  Ondanks felle kritiek vanuit de Tweede Kamer en van de politievakbonden is hij ervan overtuigd dat de omvorming naar de Nationale Politie nu wel beter zal verlopen (kuch). Of hij daarmee ook de strukturele en wijd versprijde corruptie met name aan de Top van de politie bedoelde werd gisteren niet helemaal duidelijk.

Ook weigerde Van der Steur vragen te beantwoorden over de mistige subsidie  van €400.000,- die hij heeft binnen geharkt voor de verbouwing van zijn schandknapen Kastheel. Hij beriep zich in dit verband dan ook reglematig op zijn zwijgrecht en verwees voor zijn alibi voor deze fraude naar zijn PvdA-hoertje Jetta B.

Pikant en Taboe: Politie Top bestaat volledig uit VVD-bendeleden met als doel Straf de armen en vul de zakken.
mark en goorDe VVD-politietop krijgt tot 2018 de tijd om alles op de rails te krijgen maar het kost ook twee keer zoveel geld. Mocht het weer niet lukken maakt niet uit voor de Heersende klasse, want links om of rechts om zolang de VVD-misdaadgroep in een regering zit gaat het straffeloos Graaien en Naaien van de Labbekakkers door.Vooral de inkoop-politie heeft beestachtig lopen frauderen en de Top van de Marachaussee liep naar bizar VVD gebruik regelmatig met zijn LUL uit zijn broek te zwaaien. Deze extra kosten van 230 miljoen euro moet de politieorganisatie zelf betalen uit haar reserves. Dat valt slecht bij de oppositie, die toch al boos is omdat eerdere waarschuwingen dat het mis ging, werden weggewuifd door het VVD Griezel echtpaar Fred en Ivo. Daar komt nog bij dat het voormalige VVD duo Opstelten en Teeven als bazen van Justitie tot hun nek in de (VVD) ICT -fraude zaten en het witwassen van drugsgelden en het bovenal zorgen dat hun Top VVD bendelid pedo en rapist Demmink niet in de bak zou verdwijnen. Want als de algemeen bekende VVD- Jusitie-pedo ooit uit de schoot klapt gaan wie weet hoeveel prominenten VVD-ers de bak in. Om hun Joris uit de cel te houden werd ‘Geilneef Peter R. ‘ zelfs ingezet:

Van der Steur, die kan liegen als een echte VVD valse nicht nam donderdagavond in een debat over de kwestie de kritiek zogenaamd ter harte, maar sprak tegen dat alles mis zou gaan bij de politie. Met de Graai en fraude Top gaat het bijzonder goed. Hij wil geen nieuw plan maken, waar de SP, PVV en de Groep Bontes/Van Klaveren op aandrongen. Hij beloofde wel dat hij voortaan de Kamer beter in zou lichten over de ontwikkelingen tijdens de herziening, waarmee hij bekende voorheen de Kamer niet naar behoren te hebben ingelicht. Dat laatste feit, toch een doodzonde was de Tweede Kamer even ontgaan.
Ook is hij niet van plan om de politietop te vervangen. Die heeft juist de taak om het vertrouwen van de gewone kaal geplukte politiemensen in de Top van de (VVD) Nationale Politie te herstellen, bralde hij schaamteloos. De minister Kasteelheer vindt het belangrijk dat er nu rust op de vloer komt. Hij merkt dat veel agenten onzeker zijn over hun situatie. Hij deelt de zorgen van de Kamer loog hij wederom, maar juist daarom vindt hij de herziening van de reorganisatie hard nodig.

Deur van der Steur staat altijd open voor een sigaar uit eigen doos voor de straat agenten.
Het voortdurende touwtrekken over een nieuwe honger cao helpt ook niet mee. Zijn deur staat altijd open voor de politiebonden om te komen praten over het aanbod van het kabinet en verder niets, bralde de minister opnieuw. Dat houdt onder meer een loonsverhoging van ruim 5 procent in en een eenmalig bedrag van 500 euro dat min of meer uit de pensoienen komt van de politie.
De VVD-misdaadgroep kreeg er flink van langs van de oppositie, omdat de coalitiepartij ook steeds een te mooie voorstelling van zaken gaf over de omvorming van 26 korpsen naar één Nationale Politie. Toch was niet iederen in de Tweede Kamer negatief. Zo kreeg van de Steur regelmatig applaus van zijn Pvda-hoertjes onderleiding van Justitie woordvoerder Jeroen Recourt.