generaal11
Weggestuurde ‘Sms-Generaal Lul uit de broek’ Gert Jan Schellekens doorbetaald  op basis van wet‘ad personam’.  Wat weet de Geile Generaal van de Yab Yum laarzen van de ex Call girl  de VVD Gangsterin Minister Jeanine Hennis-Plasschaert  van Defensie.

( van onze VVD (pedo) Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-NoirKamer geeft ‘stevig signaal’aan ex Call girl VVD Gangsterin Hennis met Yab Yum laarzen.
Jeanine Hennis Yab Yum laarzenEx VVD Call girl Minister Jeanine Hennis-Plasschaert van Defensie ( Yab Yum werknaam: “Jeanine”)  moet haar gezag meer laten gelden op haar eigen departement en er niet meer zo ordinair hoerig bij lopen.
Hoe de Top van de VVD en PvdA de pedo’s vertroetelde verklaard het “Geheim van Joris Demmink” in Den Haag.( Bron Groene Amsterdam)
De generaal schijnt om de haveklap met zijn staf Lul uit zijn broek hebben lopen zwaaien. Dat is bizar genoeg een VVD-Tik, die veel voorkomt in die liederlijke kringen. Waarom worden deze VVD perverts niet vervolgd?

Ondanks zijn ontslag vanwege ongewenst gedrag jegens vrouwelijke lager in rang zijnde jonge collega’s, waarvoor ‘Jan met de Pet’ per direkt voor jaren de cel in draait betaalt de VVD-Defensie van “Jeanine” de ’Sms-Generaal’ Gert-Jan Schellekens  aka de “Staf uit de broek” tot aan zijn pensioen feestelijk uit. De liederlijke ( pedo?) landmachtofficier, die tot tweemaal toe klachten aan zijn broek   Staf LUL kreeg vanwege ongewenste intimiteiten op de werkplek en via tekstberichtjes, profiteert van het zogeheten Elite(pedo)generaalsontslag.

Dat regelt dat VVD- militairen vanaf de rang van brigadegeneraal hun pensioen thuis kunnen afwachten, met een uitkering die hoger is dan 70 procent van het laatstverdiende loon. Bij Schellekens zou dit minimaal 5500 euro per maand zijn.„De uitkering moet met het oog op de omstandigheden redelijk te achten zijn voor een  VVD Pedo-Generaal in “Banana-Fraude-Nederland”, staat in het feodale ambtenarenreglement voor de allerhoogste officieren. „Veelal slepen ze er via handige advocaten regelingen uit die tot bijna 100 procent van het loon uitkeren op baisis van wet‘ad personam’ die de elite bevoordelen. Bovendien verwijzen al die louche advocaten naar de voormalige Top VVD’er de OM Boss Joris Demmink,  die nooit is ontslagen voor zijn verkrachtingen van Volkse Schandknapen en ook gewoon thuis zit met vol pensioen van rond de 8000,- euro per maand. Trouwens de naam Onno-schandknapen-Hoes duikt ook steeds meer op in dit soort van processen”, weet voorzitter Erik Jurriëns van de Onafhankelijke Defensiebond.

Hij wil de Elite regeling van tafel„Een jonge soldaat die vanwege een joint wordt ontslagen, krijgt geen cent. Maar de hoogste  VVD-officieren hebben mooie regelingen. Dit is in strijd met artikel 1 van de Grondwet, dat regelt dat iedereen gelijk is en zo ook wordt behandeld”, fulmineert Jurriëns.

Jeanine” handelt onrechtmatig als een echte Yab Yum Hoer voor haar Sugar-Daddy Generaal.
Defensiebond AFMP betoogt bij monde van secretaris Skip Springer dat de generaalsregeling onrechtmatig wordt gebruikt’op zo een grove wijze dat wij wel het corrupste land van Europa lijken : „Zij is bedoeld voor eerlijke, moedige generaals die kort voor hun pensionering niet meer te herplaatsen zijn en niet voor een stel VVD rapist. Ze mag geen vangnet worden voor zich misdragende(pedo) stafofficieren. De toepassing moet opnieuw worden bekeken.” Hij wijst op de voorbeeldfunctie van de ‘VVD-Pedo- Generaals.

Defensie van de ex Call girls de VVD Gangsterin “Jeanine” wil vanwege privacyregels niet kwijt welk percentage van zijn salaris de ontslagen pedo brigadegeneraal Schellekens ontvangt tot hij volgend jaar onder de pensioenregeling valt. Wel bevestigen bronnen binnen het departement dat een verlengde detachering bij Financiën, die hem eerder was toegezegd om zijn pensioenleeftijd op te rekken, van de baan is.

Het is niet de eerste keer dat Defensie een topofficier na pedo wangedrag met een riant salaris achter de geraniums zet. In 2006 ging toenmalig hoofd Operaties van de Koninklijke Marine, commandeur Frans van den Berg, al op 50-jarige leeftijd met ’betaald ontslag’.

Ook deze ’knijpcommandeur’ was na twee incidenten met vrouwelijke ondergeschikten, waaronder de betasting van een vrouwelijke matroos, niet te handhaven. Na een peperdure afscheidsreceptie op kosten van de belastingbetaler ontving hij nog jarenlang een riante toelage.