( van onze Ontwaakt, verworpenen der aarde redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Der Untergang van de PvdA NSB is nog slechts een kwestie van tijd. Het geld is op! Er moet bezuinigd worden door de Griekse Untermenschen en alle andere EU-Burgers. 

De één is blij als hij zijn dagelijkse maaltijd bij elkaar heeft gescharreld in de EU en de ‘EU-Elite’ maakt zich druk om goud servies. Dat is nu prcies wat de PvdA met “Eerlijk Delen” bedoelt. Het tafelzilver voor de zogenoemde Europese Dienst voor Extern Optreden is begroot op zo’n 2 miljoen euro. Dat is de grootste kostenpost. Maar ook voor het porseleinen servies (550.000 euro) is topkwaliteit vereist: geschikt voor de vaatwasser en bestand tegen verkleuring. Op elk stuk moet het Europese logo van twaalf sterren in goud prijken. Het servies met bijpassende kristallen glazen, ijsemmers en kandelaars is bedoeld voor gebruik in Brussel en in de 140 EU-vertegenwoordigingen wereldwijd. Crisis? Voor wie dan?

Showbizz-arbeider Spekman’ en ‘Playboy Samsom’ hebben Dijsselbloem  al gefeliciteerd met zijn keuze voor een nieuw PvdA ‘Vierde Rijk-bestek’.

‘Kapo Jetta Klijnsma ‘heeft al geïnformeerd vanuit haar vijf sterren Yoga resorts ( kost 500,- euro per dag, maar dan vindt je wel je ziel) of dat luxe bestek ook kan worden gebruikt in haar Werkloze Moestuinen. Dijsselbloem mocht deze keuze maken van Schäubles, omdat hij volgens Arnon Grunberg  zijn Lievelingsslaafje is. En volgens ons de NSB- loopjongen van Merkel. Pikant is dat Dijsselbloem ook nog geëist had dat de werkloze ex Minister Varoufakis als strafcorvee hem persoonlijk moest bedienen. Dat ging zelfs Merkel en Schäubles te ver temeer zij ook vreesde dat hij hun mogelijks zou vergiftigen. Dijsselbloem heeft ons bij hoge uitzondering laten weten dat hij niet kan wachten om gezellig gratis van de luxe borden te gaan eten met zijn grote voorbeeld Fransje Timmermans en zijn Dutch Boss Mark Rutte. Lache Joh! De NOS zal uiteraard de beelden van die Helden-daden‘ diners uitzenden. Hoe het ook zij, één ding staat vast er heerst totale Waanzin bij de Graai-Top van de EU net als in de laatste dagen van het Derde Rijk.