( van onze zeldzame integere Justitie redactie )

AMSTERDAM-NOIR-De broer van Ex Top VVD-er de Limburgse politicus ‘Grijp je rijk Jos van Rey’ is Jos va Reydinsdag op Aruba met twee anderen VVD-ers aangehouden als verdachte in een grote Witwas zaak door het niet corrupte gedeelte van Justitie en politie. Het is zo goed als zeker dat de Witwas route liep via de VVD -Zuidas te Amsterdam-Noir. Of de VVD Top Witwasser Fred Teeven ook betrokken is bij deze zaak is nog niet officieel bekend. Wel dat alle verdachte Bitter Lemon drinken en het werkende en werkloze Klootjesvolk regelmatig op het eiland uitscholden voor ‘Labbekakken’ en ‘Mongolen’. Dat meldden betrouwbare bronnen aan het ANP.

VVD de(misdaad)partij met twee of meer gezichten.

Mark Rutte: “Wij van de VVD zijn altijd allemaal schuldig”.

Het Openbaar Ministerie wil de identiteit van Van R. en Fred T. zoals zij worden omgeschreven in een FBI posterpersbericht, bevestigen noch ontkennen. Mark Rutte heeft wel al verklaard :”Al mijn gepakte VVD-er zijn onschuldig” !  Het OM maakte vrijdag wel bekend dat de politie in een groot drugs- witwasonderzoek ruim 3,9 miljoen euro cash in beslag heeft genomen. Dat gebeurde bij doorzoekingen van woningen en bedrijfspanden in Nederland, op Aruba en in België. Gelukkig niet in Griekenland voor Hofnar Mark Rutte!  In Roermond zijn drie woningen en drie bedrijfspanden doorzocht. Eén van de drie opgepakte verdachten is dus H. van Rey Hij werd op verzoek van politie en justitie in Nederland op Aruba gearresteerd. De andere is Fred T.

Kippenvlees niet wel gekeurd was door PvdA Minister Sharon D. met stalen gezicht.
2,8 miljoen euro werd ontdekt in pakketten kippenvlees in een koelcontainer op Aruba. 1,1 miljoen werd gevonden bij verschillende doorzoekingen van de woningen en bedrijfspanden in Nederland, op Aruba en in Sharon DijksmaBelgië. De drie worden verdacht van het witwassen van geld dat is verdiend met fraude en drugsmisdrijven. Toch die ‘Griezel Fred Teeven’? „Het geld werd door henzelf of anderen in ontvangst genomen, beheerd, gewisseld en ondergebracht op voor de buitenwereld verborgen plekken, zoals de Zuidas te Amsterdam”, meldt het OM. „Het vermoeden bestaat dat het reguliere ‘BOI-vleesverwerkingsbedrijf’ van Van Rey. is gebruikt om contant geld te verplaatsen van Nederland naar Aruba.”Begin volgende week wordt Van Rey. naar Nederland overgebracht tot grote woede van het OM Aruba. Men vermoed dat de VVD Minister van Klasse Justitie ‘Frauduer-Steur’ hier persoonlijk achter zit om de schaden van dit zoveelste VVD ‘Misdadige(pedo)- Joris Demmink- schandaal’ te controleren. De twee ander verdachten blijven op Aruba en worden daar voorgeleid. De arrestatie hebben tot grote onrust geleid bij het ex Tweede kamerlid de ‘VVD-declaratie- fraudeur Mark V.’,  die namens de VVD-misdaadgroep belast is met de organisatie en voorbereiding van de ‘VVD Gay-Boot’ voor de ‘Gay Pride Canal parade’ te Amsterdam. ‘VVD- Bronnen’ melden ons tegen zwarte betaling dat men vooral bezorgd is voor de bevoorrading van de cocaïne voor de VVD Kopstukken en hun schandknapen op de boot.