( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Grijp je Rijk’ met VVD-Gangster Mark Verheijen. Deze Ras Rat in Pak staat Mark Verheijendan ook al lang op het Elite-Gangster Billboard, die zodra de Rule of Law weer hersteld is in Nederland met zijn alle de gevangenis in draaien. Kijken of die Ratten in pak dan nog zo blij zijn met het onmenselijke ‘VVD Fred Teeven-regime‘ in die gevangenissen. Het VVD-Tweede Kamer Misdaadbendelid Mark Verheijen heeft als gedeputeerde in de provincie Limburg ten onrechte declaraties (=Fraude) ingediend. Dat heet in het Wetboek van Strafrecht fraude, oplichting en witwassen. Een woordvoerder van de VVD-fractie bevestigt woensdag berichtgeving hierover in NRC Handelsblad en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. De misdaad- zaak zal geen gevolgen hebben voor de positie van Verheijen, omdat wij van de VVD met Ivo Opstelten en Fred Teeven  Justitie controleren en misbuiken, aldus de corrupte VVD- woordvoerder beroeps- Leugenaar Henri Kruithof.

Het gaat om „ tienduizenden” euro’s  of te wel een hele jaar uitkering van een Bijstand familie voor de jaren 2011 en 2012. Verheijen heeft laten weten liegt het te veel ontvangen bedrag terug te storten, laat de gewetenloze corrupte VVD- beroeps woordvoerder leugenaar Henri Kruithof weten. Die kon niet zeggen om hoeveel geld het precies gaat en dat maakt de VVD ook niets uit. Verheijen zit sinds 2012 in de Kamer te Graaien, Naaien en Liegen als een echt VVD- Boef.

Dienstauto en Schandknaapje tijdens Graai-bijbaan is normaal voor de Top van de VVD-misdaadbende.
Verheijen ontkent samen met Top VVD ‘Neo Nazi Hans van Baalen’ het “Horse Wessel” lied te brullen in de EU. De schaamteloze VVD Boef-Verheijen, die woordvoerder Europa is, heeft onder meer voor een bijgraai-Onno Hoesbaan zich vijf keer in de provinciale dienstauto van Limburg naar de Randstad laten rijden en die toen laten wassen door een Kapo-Jetta Klijnsma-werkloze. En nee, het was niet de dienstauto pooier bolide van zijn partijgenoot de VVD Burgemeester Onno-schandknapen-Hoes. Voor de Graai- bijbaan ontving hij ook een reiskostenvergoeding. „Dat was gewoon stom en extreem egoïstisch en crimineel dat ik gepakt ben”, bralt hij tegen de krant.

NRC heeft inzage gehad in de declaraties Fraude’s en Witwas praktijken,  die Verheijen heeft ingediend gepleegd  in de zestien maanden dat hij graai-gedeputeerde was. Een aantal onterechte declaraties houdt verband met zijn plaatsvervangend voorzitterschap Godfather van de VVD-Misdaadgroep en zijn kandidatuur voor de Tweede Kamer. „Ik ben oprecht van mening dat ik als VVD-er het zo goed als mogelijk heb geprobeerd te scheiden. Maar ik ben een corrupte politicus, die hel een verdoemenis eist voor mensen in de bijstand, die een paar toiletten `zwart bij boenen om hun kinderen te eten te kunnen geven, en ik ben geen heilige maar een VVD’er. Ik ben niet feilloos en kan dus ook worden betrapt net als al die andere VVD-ers”, citeert de krant hem. Verheijen spreekt van een „tendentieus artikel met aanwijsbare fouten, maar weerlegt niets”. Hij voegt eraan toe: „De enkele gevallen waar zaken onbewust door elkaar zijn gelopen moeten door mij worden rechtgezet en terugbetaald. Spijtig genoeg heeft de sensatiezucht het dit keer gewonnen van de nuance en de feiten’, bralt hij aarts brutaal. Een gewone burger had al minimaal een jaar in voor arrest gezeten. En de ‘VVD-Rat’ heeft nog geen cent terug betaald

Graaien maar met de VVD-Misdaadgroep in een Sexhuis.
Jonald Bouwhuis Hans WiegelHet Kamerlid kwam vorig jaar in opspraak door een artikel in Elsevier en een paar artikeltjes in Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. Het weekblad meldde toen dat Verheijen in zijn periode dat hij in de Limburgse politiek actief was geld zou hebben aangenomen van de omstreden vastgoedontwikkelaar Piet van Pol. Verheijen noemde de berichtgeving „feitelijk onjuist”.

In het recente verleden zijn bijna alle VVD-politici in opspraak gekomen voor fraude, witwassen, corruptie, liederlijk gedrag, hoereren en drugs gebruik, pedofilie, liegen etc. De Misdaad-partij heeft daarna de integriteitsregels aangescherpt ( vooral voor de door hun kaalgeplukte ‘Jan met de Pet’) voor de buitenwacht, maar is gewoon door gegaan op oude voet. VVD-Bestuurder-Gangsters a La Hans Wiegel,Rose Pedo Ed Nijpels‘ en Loek Hermans, Jos van Rey  etc. moeten voortaan een integriteitsverklaring ondertekenen en er werd een permanente blinde commissie ingesteld die zich met integriteitskwesties in de partij bezighoudt door stug zelf zijn zakken te vullen en naar de andere kant op te kijken.