goebels 2013
Waar blijft het Westvoorstel dat regelt dat alle VVD en PvdA Tweede Kamer leden per direct worden voorgeleid bij het tribunal criminel extraordinaire. 

Kabinet wordt per dag crimineler en wereldvreemder: Celstraf gaat de Volks-gedetineerde 16 euro per dag kosten aan ‘Cel-huur’ (ex Proceskosten), wat kan resulteren bij vrijlating in een schuld van 11.500,-.

(Van onze Krankzinnig VVD Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir-Het ‘ik hou van Holland’ -‘SBS- Gepeupel’ vindt de VVD dr. Goebbels Nazi retoriek van Fred Teeven prachtig, maar heeft nog steeds niet door dat zij er zelf het slachtoffer van zijn en worden. ‘VVD-Heren’ als Hans Wiegel en Jos van Rey gaan de bak niet in, die vallen onder het ‘Fluwelen Schildpad-recht’.
Jonald Bouwhuis Hans Wiegel
Het Rechts-Links-Kabinet deelt één stel Hersens. Fred Teeven: U wordt dood geschoten, ha,ha,ha.
Kennelijk zitten er in de huidige regering een stel eerste klas domoren, die samen één stel hersens delen. De Hersens van Fred Teeven wel te verstaan. Die ‘Fred-Big Head- Teeven’ die bulderde van het lachen met sadistisch genoegen, toen hij als corrupte Officier van Justitie Steve Brown vertelde dat hij doodgeschoten zou worden.

Van een Opgesloten Kale Kip kan je niet plukken.
90 % van de gevangene is een “Kale Kip” en heeft niet eens geld om één keer in de week een pak shaq te kopen. Dat kan iedere gevangenisbewaarder u vertellen. Het zijn over het algemeen ontspoorde ‘Kruimel Criminelen’ met alcohol en drugs problemen zonder opleiding, familie of huis. Dan worden zij nu dus verplicht om kost en inwoning te gaan betalen van 480,- euro per maand. Maar zitten opgesloten en kunnen dat dus niet gaan verdienen met werk. M.a.w. het is een verkapte extra straf (boete),die behoudens de verdwaalde (ex) VVD of ‘PvdA Bestuur-Gangsters’ als Ton Hooijmaijers met o.a. hun ‘Super de Luxe Wachtgeld’ uitkering nimmer kunnen betalen.

SP volgt Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en vindt Opstelten en de ‘Hel van Fred Teeven’ bedreiging rechtsstaat.
Deze “Criminele Schlemielen” zullen dan ook als zij niet direct gedwongen door deze Fred Teeven onmenselijke nieuwe Wet weer het criminele pad opgaan zich direct moeten aanmelden bij de Schuldsanering. Tonale criminele waanzin dus,

De ‘Staat-NOS’ i.s.m. “Ramp 57” ziet er uiteraard van de positieve kant en is gelijk een hersenspoel Propaganda actie begonnen voor zijn subsidie bazen het Kabinet: “Betalen voor cel is niet uniek” en ook het verkopen van organen van geëxecuteerde gevangen gebeurt al in andere landen, maar daar horen wij de ‘Staats-NOS’ niet over.

Fred Teeven:
“Er wordt niet meer gepoft in mijn” Cafetaria de Natte Dweil Recht”.
Volks-Gedetineerden en iedereen die niet behoort tot mijn heersende Klasse moet zowel in als buiten de gevangenis een “Rode Legenist Ster” dragen. “ Tbs’ers en werkloze ouders van minderjarigen arbeiders die veroordeeld zijn  gaan betalen voor hun gedwongen verblijf in een gevangenis of inrichting. 16 euro ‘Cel-huur’ per dag, met een maximum van 2 jaar. Het is niet duidelijk of de gedetineerde dan ook betaald gaan worden als zij ten gelde zijn gemaakt door Fred Teeven met bijv. zijn media-pulp secondante de politie scribent John van den Heuvel en ‘AIVD-Politie-informant Peter R. de Vries‘. Ook is niet duidelijk dat als een TBS’er handeling onbekwaam is of men die ook 16 euro per dag kan afpakken. M.a.w. wordt  in “Banana-Fraude-Nederland” van mensen die zwaar geestelijke gestoord zijn en niet weten wat voor dag het is ook die 16 euro ‘Cel-Huur’ af gepakt. Riekt dat niet na schending van de mensenrechten vergelijkbaar hoe de Nazi’s omgingen met geestelijke gehandicapten?

Dutch-Volksgerichtshof draait nu op Volle Toeren in “Banana-Fraude-Nederland”. Geen eten voor Hongerende arbeiderskinderen.

Agent Rishi
Dat staat in een Crimineel Wetsvoorstel dat Staatssecretaris Griezel- ‘Fred-Big Head- Teeven’ (Veiligheid voor Rijke en Klasse Justitie) maandag open heeft gesteld voor commentaar van instanties als het ‘SBS-Openbaar Ministerie’ en de Raad voor de ‘Volksgerichtshof- rechtspraak’ en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. Wellicht kan in dat advies ook gelijk  worden beoordeelt of Fred Teeven überhaupt wel goed bij zijn hoofd is en feitelijk niet direct moet worden opgenomen in één van zijn eigen inrichten a raison van 16 euro per dag.

‘Klootjesvolk’ moet zijn onderdrukking nu zelf gaan betalen als het aan de ‘Misdaadgroep VVD en zijn ‘PvdA-Hoertje’ ligt.
In een ander evenzeer crimineel wetsvoorstel, van minister Ivo Opstelten, wordt geregeld dat veroordeelde daders ook gaan meebetalen aan de kosten die de overheid maakt voor het hele proces van opsporing, vervolging en berechting. Daders Kale Kippen moeten ook mee gaan betalen aan de kosten voor slachtofferzorg. Zij gaan betalen met  Freddie’s Fata Morgana’s.

Misdadige Regeerakkoord- Waarom Staat Fred Teeven op de Dodenlijst.
De twee wetsvoorstellen vloeien voort uit  Duistere afspraken die de criminele regeringspartijen VVD en PvdA eind 2012 maakten in het regeerakkoord. Alle bijdragen tezamen moeten 65 miljoen euro per jaar opleveren. Nederland sluit met de maatregelen volgens het ‘Rechts-Links-Kabinet’ aan bij een groot aantal Europese landen (kuch) en China.

Waarom staat Fred Teeven op de Dodenlijst.
De bijdrage die veroordeelden gaan betalen voor het hele proces van strafvordering en voor de slachtofferzorg wordt een vast bedrag. De hoogte ervan wordt later nog door  de VVD minister Opstelten aka Het Zwijn” vastgesteld.

De Bond van Wetsovertreders (BWO) noemt het vragen van een eigen bijdrage in strijd met de Europese regels die bepalen dat lidstaten de kosten voor verblijf en medische verzorging betalen. Volgens de BWO draagt de maatregel ook niet bij aan een veiligere samenleving. „ Volks-Gedetineerden zullen met een aanzienlijke schuld de gevangenis verlaten, en dan is één plus één twee. Een lapmiddel als een betalingsregeling maakt dat niet anders.” De bond vindt de eigen bijdrage „een afpers luchtkasteel dat alleen naast de criminele van de VVD en PvdA begrip vindt bij de  politieke types als ‘Kasteelheer Pechtold’ van D’66. Maar goed die trekt dan ook dagelijks voor het slapen gaan zijn ophaalbrug bij de grachtengordel op”.
Afijn, voor  wie na het lezen van dit artikel nog niet berijpt waarom Fred Teeven op de Dodenlijst staat die adviseren wij om bij de komende Gemeentenraadsleden verkiezing op de ‘VVD-Misdaadgroep’ en hun ‘PvdA-Hoertjes’ te stemmen.

Opmerking; wij hebben dit artikel voorgelegd aan alle betrokken.