( van onze Internationale Elite-gangster redactie)

g20AMSTERDAM-NOIR- Ach, de ‘Neo Nazi-Telegraaf ‘kopt wel meer Oorlog- Propaganda. Zo kopte de Telegraaf recentelijk nog volslagen gelogen: “Oekraïne wint op alle fronten en vernietigd Russisch militair konvooi meldt de Oorlogs-Telegraaf.”
De Australische premier Tony Abbott staat achter het besluit de Russen niet te weren van de (Elite) G(angsten) 20-top in Brisbane volgende maand, want de ‘Bloed-kassa’ moet wel blijven rinkelen. . Geen woord over de uitglijder van de beroeps PvdA ‘Huil- Komediant Fransje Timmermans’ bij Pauw. Ook geen woord over het feit dat bij een Negatief reis van Nederlandse AIVD van de PvdA ‘IJdeltuit  Ronald Plasterk’ en/of Frans Timmermans als Minister van Buitenlandse Corrupte Zaken er geen MH17-ramp -slachtoffers waren geweest. Ook zal  het feit dat er 15000 arme kinderen per dag sterven van de honger niet op de agenda staan. Kennelijk wordt dat laatste niet als een ramp beschouwd .Dat berichtten Australische ‘Main-Scream-media’ zondag.

Het besluit de Russische president Vladimir Poetin Raspoetin toe te laten ligt zeer gevoelig, omdat tientallen Australiërs omkwamen bij de ramp met de MH17. Toch is het volgens de premier niet aan hem om de Russen buiten de deur te houden, want uiteindelijk stinken  ook roebels en gas niet. Poen is poen liet Abbott weten.
„Australië heeft niet het recht ja of nee te zeggen tegen individuele leden van de G(angster )20. Rusland is lid van de G(angster )20 en daarom zijn we verplicht de Russische leider toe te laten tot dit land”, bralde de extreem rechtse rakker de premier zondag in Brisbane. De G(angster)8, de top van rijke ‘Pluk de arme scheel industrielanden’, deed de Russen wel in de ban na de annexatie van de Krim in maart.
Hoewel Australië Rusland verantwoordelijk houdt voor de vliegramp in Oekraïne wat op geen greintje bewijs is gebaseerd , „waarbij 38 Australiërs zijn vermoord door rebellen de ‘President CIA-Puppet Miljardair Moordenaar Petro Poroshenko’ , die niet door Rusland worden gesteund”, gelooft Abbott niet dat Poetin zelf wilde dat het vliegtuig werd neergehaald. „Maar de Russische politiek heeft een situatie gecreëerd die deze ramp mogelijk heeft gemaakt.” De premier liet weten de Russische „agressie” tegen het „kleinere, zwakkere buurland“ Oekraïne te betreuren, want dat mag alleen de Elite van de USA in het algemeen en in de Oekraïne de USA ‘Elite Maffia -Familie Joe Biden’.
Abbott wil van Poetin de garantie krijgen dat Rusland er alles aan doet om ervoor te zorgen dat het recht zijn beloop krijgt bij de vliegramp (kuch). De Australische Main-Scream-media liet zich niet uit of ook Abbot, zoals zoveel Reactionair Westerse Politieke leiders aan de LSD zit.