(van onze Royal Elite-Gangster redactie)

Willem MaximaAMSTERDAM-NOIR- RTL legt kosten feesten en hobby’s “Koninklijke Familie Nooit Genoeg” deels bloot. Rutte en de Tweede Kamer weten van niets.
Premier ‘Royal Gay Hofnar Mark Rutte’’ vindt dat het “Lieg en Bedrieg “ kabinet transparant genoeg is over de honderden miljoenen verslindende kosten van het “Koninklijk Huisje Nooit Genoeg“. Hij is zelfs “maximaal transparant” geweest, loog hij gisteren tijdens het debat-gebral in de Tweede Kamer over de begroting Staats-uitkeringkje van King Willem.
Rutte:“Mijn King is ook extreem transparant en maakt totaal geen geheim van zijn extreem dure hobby’s en aankopen van allerlei VIP Maffioso achtige speeltjes zoals de ‘Pooier-Speedbootje’ van dik 8 ton, zijn’ Penoze Audi-tje’ van tegen de zes ton,een Bordela Villaatje van tegen de drie miljoen in Griekenland en nog een klein vakantie hutje in Argentinië van rond de twee miljoen. Wat wil het ‘Oranje Klootjesvolk’ nog meer?

 

Dat hij transparante een  lange neus tegen zijn ‘Klootjesvolk’ trekt? Of moet de King soms om de zoveel tijd zijn blote Royal achterste tonen aan zijn Klootjesvolk, is het dan pas transparant?“.

Het kabinet gaat zogenaamd wel kijken naar de voor- en nadelen van de belastingvrijstelling van het ‘Graai en Naai-Koningshuis’, zegde hij toe, maar zweeg als een echte Hofnar over het persoonlijke miljarden Bloed-vermogen van zijn King Willem. Onder meer de PvdA en de SP pleitten er tijdens het debat opnieuw voor om de belastingvoordelen die Koning Willem-Alexander geniet af te schaffen. De koning betaalt bijvoorbeeld geen inkomstenbelasting en al zijn dagelijkse onderhoud, reizen, vakanties, ( ook de minnaressen en gigolo’s ?) etc. wordt ook nog betaald. Rutte herhaalde dat hij deze voordeeltjes zelf niet wil schrappen, omdat het in de praktijk weinig uitmaakt. Wat op zich bizar is, want waarom schaffen we dan niet het belasting betalen voor ieders af als het toch geen verschil maakt?

35 miljoen voor een Royal verbouwingkje moet kunnen in tijden van ‘Jan met de Pet Crisis’.

Als mijn koning inkomstenbelasting gaat betalen, zal hij een hogere bruto-uitkering krijgen. “Wat win je daarmee?”, hield Rutte de bovenal laffe  Kamer voor. Tja, niets natuurlijk als men zo debiel ouwehoert en ermee weg komt in de Tweede Kamer, die het vet in de broek doet voor de  hersendoden Oranje Tokkie’s en hun Pulp Media van “Koning Vuilnis Joop van den Ende”.
Niettemin zal ‘VVD Üuber Gaylord Rutte’ de belastingvrijstellingen betrekken bij de evaluatie van de Feest en Lange Neus begroting van zijn koning.

Rutte heeft de King voor dit jaar vast een belasting vrije verhoging van zijn uitkering verstrekt van 8000,- euro en zijn Queen Exotica 3000, – eurotjes  geheel in de VVD-sfeer dat iedereen moet inleveren behalve zijn King en alle alle Top PvdA en VVD partij ‘Ratten in pak’ .
Over de absurde hoge kosten van het koninklijk huis loog Rutte dat op Prinsjesdag ‘Prins Bernhard dag’  alle relevante informatie is gepresenteerd, waaronder de Royal-verbouwing van paleis Huis en Bosch, paleis Noordeinde en de nieuwe werkruimte (Rutte noemt steeds tijdens het debat containertjes) van koning Willem-Alexander bij zijn villa Eikenhorst in Wassenaar. Ook over de gemaakte kosten van het afgelopen jaar zijn alle feiten te vinden in het jaarverslag, loog de premier. Mark Rutte: Mijn King Willem kan ‘s avonds niet werken op Paleis Noordeinde”. Werkt hij dan? Hij is bijna nooit in Nederland.
“Ik snap best dat mensen zeggen dat 35 miljoen een groot bedrag is”, bralde Rutte als een hysterische valse VVD-nicht over de verbouwing van Huis ten Bosch. Maar volgens hem is dat soort bedragen normaal bij Royal-gebouwen.Temeer wie zou niet zijn huis super de luxe laten verbouwen als de Staat het betaald, niet dan?

De premier wil geen inzage geven in de kosten van de beveiliging. “Daarbinnen probeer ik maximaal VVD-transparant te zijn.” Daarnaast is alles rond de Graai en Naai- Oranjes vaak snel ‘groot nieuws’, zei Rutte.

Veel kritiek op de melogomane  kostende verbouwingen.
In de Tweede Kamer klonk veel kritiek op de manier waarop de kosten die zijn gemoeid met de verschillende verbouwingen naar buiten zijn gekomen. “De informatie is in brokjes gekomen”, bralde de ‘Liegende Rechter Jeroen Recourt’ (PvdA-hoertje ). “Overal stond iets maar nergens bij elkaar”, klaagde Madeleine van Toorenburg (CDA), die sprak van een ‘zoekspelletje’.
Rutte erkende uiteindelijk dat de grote verbouwingen ‘niet scherp op de plaat’ stonden toen in 2009 de begroting van de koning werd gemoderniseerd. Het is daarom goed om bij de evaluatie van de nieuwe begrotingsopzet te kijken of bij dit soort hele grote uitgaven op voorhand ‘transparantie’ kan worden ingebouwd, aldus de premier. Hij besloot zijn Royal transparent gelieg met een drie keer de kreet: “Oranje Boven (iedereen)” .