Willem Maxima(video) Koningshuis King Willem &OM helpen onschuldige Transavia-piloot Julio Poch verschut voor zijn ‘Massamoordenaar Opa Zorregutea’ . (Zie hier de bewijzen video Reporter)

KRO Reporter: King Willem & Openbaar Ministerie zijn ‘Firma List en Bedrog’ om ‘Massa Moordenaar  Zorreguieta‘ uit de media en gevangenis te houden. En dan mag er best een onschuldige Schlemiel, die zijn hele leven eerlijk heeft gewerkt en dacht met pensioen te gaan  zijn laatste levensjaren wegrotten in de’ Hel van de cel Argentinië.

Onno’s Maastrichtse Politie houdt zijn hart vast dat RTL4 Boulevard ‘Royal Os Mark van der Linden’ komende zaterdag niet per ongeluk op één van Onno Hoes zijn schandknapen gaat zitten.

( van onze Royal Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  Het Koningshuis :200 jaar sexuele perverse uitspattingen en ongestraft misdaden plegen in Banana-Fraude-Nederland wordt a.s. zaterdag gevierd op kosten van ‘Jan met de Pet’ in ‘Royal Corrupt Maastricht’ van ‘Onno-Schanknapen-Hoes’.

Guus SchramDe kosten voor dat Royal dagje lopen ver over de 8.5000,000,- euro ( acht en half miljoen) en is al tot staatsgeheim verklaart door de VVD-er Bral Ivo Opstelten en zijn PvdA loopjongen  ‘IJdeltuit Ronald Plasterk’ de Boss van de ‘Blinde Royal AIVD’.( De AIVD heeft in 200 jaar nog nooit een ‘Prins Bernhardtje’ betrapt op een misdaadtje(kuch))
Het ‘Oranje- OM’ liegt dwars door zijn tanden met de aarts-criminele beroeps leugenaar de Officier van Justitie Officier der Bier Guus Schram’ om de onschuldige piloot Julio Poch opzettelijk zwart te maken en jaren lang ten onrechte een Argentijnse gevangenis in te helpen bleek gisteren bij KRO Reporter en nu wegrotten in de cel wachtende op zijn “Franz Kafka-proces”. Waarom is deze gewetenloze walgelijke man Schram nog niet gearresteerd of op zijn minst ontslagen? Het tegendeel: deze gewetenloze bikkelharde crimineel  Guus Schram is voor zijn opzettelijke leugens beloont met een Tropische feest baan als lieg en bedrieg Procureur-Generaal van Curacao, van Sint Maarten , Bonaire, Sint Eustatius en Saba bij ‘Openbaar-Oranje boven- Ministerie’. Volgens de ‘PvdA Liegende Rechter Jeroen Recourt’ zijn de listen en bedrog van het ‘Koningshuis & OM’ allemaal  binnen onze PvdA en VVD wetten gepleegd. De ‘Neo koloniale- Tropische eilanden’ zijn al sinds mensenheugenis de  ‘ver weg-vuinis-plek’ waar hoge corrupte Justitie boeven naar toe worden gestuurd. De hele Corrupte Justitie top in het IRT schandaal eindigde ook al daar op die ‘Dutch Witwas- Tropische Eilanden’.

Een onschuldige ex Argentijnse piloot piloot Julio Poch is geofferd om King Willem en zijn ‘Exotische Argentijnse bruid Maxima’ in alle rust hun miljoenen verslindende hobby’s te laten vieren op kosten van ‘Jan met de Pet’. 

Cameil EurlingsBrandpunt Reporter reconstrueert hoe de corrupte royal politie, justitie en politiek in Nederland alles in het werk stelden om een eventueel proces tegen Poch op Nederlandse bodem te voorkomen uit vrees voor ongewenste nevenpubliciteit rond Jorge Zorreguieta, de vader van Maxima en Massa moordenaar, die tijdens de militaire dictatuur staatssecretaris van Landbouw was in Argentinië. Zo wist de politie met hulp van de criminele afdeling security van de KLM van ‘Captain Gay Camiel Eurlings’  in strijd met wet en regelgeving het vluchtrooster van de piloot te achterhalen. Deze informatie werd doorgegeven aan de  corrupte politie in Spanje van de collega van King Willem, toentertijd ‘King Carlos’ de grote Olifanten doder, zodat dat land Poch stiekem kon aanhouden en overdragen aan de  corrupte Argentijnen. De voormalige Argentijnse corrupte minister van Buitenlandse Zaken zegt in Brandpunt Reporter dat hierover op hoog duister niveau vooraf overleg is gevoerd tussen de betrokken landen. Maar wat maakt het uit? Het gaat het ‘Oranje Klootjesvolk’ toch allemaal boven hun ‘hersendode SBS-Pet’.

Het Koninghuis gaat ‘Onno Hoes-Schandknapen’ Graaien te Maastricht. Koning Willem I had tweede gezin-Prins Bernhard en Hendrik hadden er vier.
Onno Hoes
De ‘Royal Os Marc van der Linden’ bralt intussen op de zelfde avond bij het Royal- Valse VVD Nichten-Riool RTL Boulevard, terwijl Reporter uitzend dat 30.000 onschuldige mensen het vliegtuig zijn uitgegooid door misdadigers als  ‘Oranje Opa Zorreguitta’ over de zoveelste komende wanstaltige ‘Koningshuis- Show’, die deze keer onder begeleiding zal zijn van de eega van ‘Riool- Albert Verlinde’ de VVD Burgemeester ‘Onno Schandknapen-Hoes’ te Maastricht. In een ieder zich zelf respecterende democratie zou een integer persoon nog niet dood gevonden willen worden in de buurt bij Onno Hoes, maar in “Banana-Fraude-Nederland” is dat geen probleem voor King Willem en het “Lieg en Bedrieg Kabinet”. Deze zoveelste’ King Willem Showbizz Vuilnis Show’ kost dus rond de 8.5000,000 euro en die rekening gaat feestelijk naar ‘Jan met de Pet en daar horen wij de ‘Royal Boulevard Os’ en de  ‘Oranje  Staatspropaganda-NOS ‘niet over.

2oo jaar Koninklijke liefde voor karossen, Callgirls, Schandknapen op kosten van ‘Jan met de Pet’

Hoe het ook zij de hoogste Hofnar van King Willem de ‘Über VVD Gaylord Mark Rutte’ zal ook aanwezig zijn bij het Vlaaien happen  graaien. Hoewel kwade tongen beweren dat hij er in werkelijkhied is om zich op Onno ‘Schandknapen en cocaïne’ te storten. De plaatselijke Pooiers en dealers verwachten een top Royal-dag.
Intussen rot de onschuldige schlemiel Julio Poch weg in een Argentijnse honden gevangenis en wat kan dat het “Royal Tuig van de richel” hofnarren a.s. zaterdag schelen in de corruptste en perverste Royal Gemeente van Nederland Maastricht.