(van onze Royal Elite-Gangster redactie)

Jet BussemakerAMSTERDAM-NOIR- De ‘Royal Misdaad-Bv‘ van de wereldvreemde ‘Godfather King Willem’ weer betrapt. Niemand gearresteerd.
‘Royal Gay Hofnar Mark Rutte’ ontkent dat de Koninklijke  familie ook maar ooit een keer heeft gegraaid en nog nooit heeft genaaid buiten de deur.
De “Koninklijke Familie Nooit Genoeg” blijft maar negatief in het graai-nieuws komen. Zo berichtten wij gisteren nog over de Malloot King Willem, die stelde geen ruimte heeft om te werken in zijn Paleis met over de dertig kamers. Dan hebben wij bericht dat de Prinsen allemaal tegenwoordig opperen op de overspannen Amsterdamse Yuppie huizenmarkt als heuse Maffia Huisjemelkers. Maar wie doet deze Royal psychopathische uitvreters wat?
De ‘Oranje Hersendoden SBS fans’ vinden het allemaal prachtig.
De lange arm van Prins Bernhard basht niet alleen “Karata Bob” en Fam. Zuydewijn.
De stichting Lezen & Schrijven ( Stichting List en bedrog) geeft exorbitante bedragen uit aan decadente feestjes voor de incest vrienden van het Koningshuis en kan vrijwel zonder controle belastinggeld uitgeven, zeggen oud-medewerkers anoniem en doodsbang. En dat is te begrijpen denkt u alleen maar in dit verband aan de lange hand van Prins Bernard in de criminele Royal zaak” Karata Bob en Fam Zudewijn” .

De List en bedrog Royal-Stichting zelf en het liegende Ministerie van Onderwijs voor de Rijken van PvdA’ Royal Hoertje Bussenmaker’ ontkennen het stellig en zeggen dat vriendjespolitiek echt niet leidde tot de vele ‘Graai maar raak subsidies’.
„Er wordt daar geklierd met geld”, valt een oud-medewerker van de stichting met de deur in huis. Deze voormalig medewerker verliet gedesillusioneerd de organisatie tegen laaggeletterdheid, die opgericht werd door prinses Laurentien. Zo zong René Froger op één van de vele feesten van de stichting een paar nummers voor het bedrag van 12.000 euro, weet deze vertrokken medewerker. De stichting ontkent dat laatste niet, maar wil niet ingaan op dat soort afspraken met derden. Maar het is bekend dat de Pulp-Media met hun plastic fantastic ‘BN-zangers’ als’ Captain Gorden Coke’ te vriend moeten worden gehouden door het koningshuis.
„De hoeveelheid decadente  feesten en partijen is echt buitensporig”, zegt een andere oud-medewerker. „Ze zijn meer bezig met netwerken en mensen bewust maken, in plaats van mensen echt leren lezen.” Een ander herinnert hoe er zes ton subsidie over was die op moest, omdat ze dat volgend jaar anders niet meer zouden krijgen. De controle vanuit het ministerie was nihil, zeggen ze. „Ik vond het gênant dat wij zo veel geld kregen omdat we ’sexy’ waren en een prinses hebben.”

Verdubbeld
InhuldigingHet corrupte PvdA  ministerie van Onderwijs en de  ‘List en Bedrog-stichting’ ontkennen dat er weinig controle is op wat er met de subsidie gebeurt, daar zouden strikte regels voor zijn. Dat oud-minister Bestuur-Gangster Van Bijsterveldt als onderwijsminister het budget voor de stichting verdubbelde naar acht miljoen euro en later voorzitter van Lezen & Schrijven werd, is volgens de stichting geen vriendjespolitiek. Ook niet nadat haar assistent daar op de loonlijst kwam na de verruiming van de subsidie. De stichting reageert dat Marja van Bijsterveldt haar werk onbetaald doet en dat haar voormalig assistent ’op basis van zijn kennis en ervaring’ is aangenomen.
D66-Kamerlid Van Meenen vertrouwt het niet. „De schijn van belangenverstrengeling en vriendjespolitiek wordt gewekt.”
Hij wil opheldering van verantwoordelijk minister Jet Bussemaker (Onderwijs voor de Rijken).
Het ministerie van Onderwijs gaat op meerdere vragen omtrent de stichting niet in. Een beroeps leugenaar woordvoerder Karin van Eerde van Bussemaker benadrukt wel dat het niet zeker is dat de stichting opnieuw de subsidie zal krijgen waarmee laaggeletterdheid moet worden bestreden van de ‘Oranje Tokkie’s’.