Rob Oudkerk Samosm, Spekman
Ultra-Rijk wordt almaar rijker en PvdA Playboy Diederik Samsom gaat naar de Bilderberg group. Extra breaking: Politie mishandelt journalist op Bilderberg op afgeschermd stuk grond terwijl de MSM-Bobo’s en Diederik Samom zich vol zitten te proppen met kaviaar en champagne.(Bron: Klokkenluideronline.nl)

Diederik Samsom. Van Greenpeace-subsidie naar Fooi van de Ultra-Rijken Bilderberg. ( bron Geenstijl)

( van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Diederik Samsom en de ‘Showbizz Vuilnis arbeider Hans Spekman’ roepen iedereen op om aangifte te gaan doen tegen Thomas Piketty en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.
Economische verpaupering van de ‘Detroit- Schilderswijken’, die de Politici zelf hebben veroorzaakt.

Jurrian Groenendaal de Kut advocaat van Monique Tesselaar van de NOS.
Het is nog niet duidelijk of de louche corrupte Media- Maffia advocaat Mr. Goenendaal een verkapte poging heeft gedaan voor de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ en/of de Gevestigde(pedo) Orde om Volksnieuws uit Amsterdam-Noir weer op zwart te laten zetten. De grootse, louche gewetenloze in Nederland de advocaat Mr. Jerry Hoff van John de Mol ging Groenendaal al voor in opdracht van zijn ‘Maffiabos John de Mol’.

Lodewijk Asscher wil foute bedrijven aan schandpaal nagelen, maar niet Philip Morris van zijn moeder.
Deze week in De Groene een gekuiste special over de Franse econoom Thomas Piketty die in Europa en de Verenigde Staten het debat over ongelijkheid heeft aangejaagd.

De Groene durft het niet aan om Volksnieuws uit Amsterdam Noir in deze te citeren en te vermelden. Zelfs de Groene Amsterdammer vreest zware represcusie’s van de Heersende Klasse indien zij Volksnieuws uit Amsterdam-Noir noemt.

Van Ojik Volksnieuws heeft gelijk: “Ruttes Europa laat armen voor de crisis betalen”.’
De Engelse vertaling van zijn boek Le capital  au XXle siècle sloeg wereldwijd in als een bom. Thomas Piketty voorspelt hierin dat de 21ste eeuw gekenmerkt zal worden door grote ongelijkheid in inkomen en vermogen. De Ultra rijken worden slapend rijk, terwijl de rest van de maatschappij het inkomen nauwelijks ziet stijgen en miljarden mensen leven op het randje van de hongersnood. Een stelling die Volksnieuws uit Amsterdam;Noir pas jaren publiceert met bijv. artikelen als welkom in de Straf de arme maatschappij  van de ‘VVD-misdaadgroep’ en hun ‘PvdA-hoertjes’.

In deze Groene- gekuiste-special komen Piketty’s onderzoeken, analyses en voorstellen aan de orde. Want zijn boek laat zich lezen als een schatkamer van harde criminele feiten over het weefsel van de ‘Roof de arme scheel economie’: belastingtarieven, inkomsten, vermogens en rendementen over twee eeuwen. Men zou kunnen stellen dat de Ultra-rijken en hun politieke lakeien meer misdaden plegen en hebben gepleegd jegens de menselijkhied dat het Nazi regime van Hitler. Alles gebaseerd op onderzoek in databases en archieven. Een van zijn conclusies: de opbrengst uit vermogen is in westerse landen bijna altijd hoger dan wat er jaarlijks aan bruto binnenlands product bij komt. De bovenlaag van superrijken die bijna vanzelf nog rijker worden zonder ook maar ooit een dag eerlijke arbeid, moet daarom volgens Piketty in een belastingtarief van tachtig procent vallen, maar volgens Volksnieuws uit Amsterdam-Noir zouden zij per direct voor het Tribunal criminel extraordinaire moeten worden gesleept en hun geroofde bloed-miljarden ( volgens onderzoek BBC staat er alleen op wat Tropische ‘Belasting Vrije Piraten eilandjes ‘35000 miljard zwart van 150-200 Ultra-Rijken) worden geconverseerd. Daarmee zou in een klap de ‘Jan met de Pet Cisis’ worden opgelost en hoeven er geen 15000 arme kinderen meer dagelijks van de honger te sterven. Deze Ultra-rijken en hun politieke lakeien als de VVD ‘Gay-Snake Mark Rutte’ en zijn PvdA farizeeër Lodewijk Asscher’ zijn met hun hand en spant diensten aan deze Ultra-Rijke medeplichtig aan o.a. de dood van 15000 arme kinderen per dag en het instant houden van de ‘Jan met de Pet Crisis’.

Koning Willem te dom voor Bilderberg
In de Verenigde Staten maakte de Franse econoom een ware triomftocht en zorgde voor felle discussie aan beide zijden van het politieke spectrum. Want de Amerikaanse droom (= nachtmerrie voor ‘Jan met de Pet’) verwees hij nu definitief naar het rijk der fabelen. De Franse econoom kreeg veel kritiek van de Heersen Klasse media-maffia vanwege zijn ingrijpende voorstellen om ongelijkheid aan te pakken en de mensrechten weer te herstellen, als ook vanwege vermeende fouten in zijn onderzoek, afgelopen weekend aan de orde gesteld door de Propaganda-krant van de Ultra-Rijken de The Financial Times. Komt Piketty’s werk hiermee op losse schroeven te staan? De auteur reageerde laconiek op die vuige aanvallen van de Ultra-rijken en hun media en politieke lakeien, maar de discussie zal voorlopig voortduren maar veel erger ook de extreme misdadige ongelijkheid en dood en verdere voor de gewone man zal voorlopig voortduren.

De Waanzin regeert in “Banana-fraude-Nederland”.
‘Koninklijke familie Nooit Genoeg’ kost 110 miljoen per jaar- Kan niks missen. Het is een morele crisis.

(Bodyguards King Willem looking for petrol from the homeless people. )

Dat de Roof de arme gekte gestegen tot tonale waanzin bleek o.a. uit de uitaltingen in de Tweede Kamer van bijv. de PvdA ijdeltuit Ronald Plasterk dat een salaris uitkering van meer dan 800.000,- duizend euro betasting vrij voor “Koning Heineken Willen Alexander” per jaar niet meer dan passend is in deze tijd van ‘Jan met de Pet Crisis’. Dit terwijl deze Koning van de Ultra-Rijken daarnaast een toelage (uitkering) ontvangt van 110 miljoen euro wederom belasting vrij voor zijn huishoud kosten en daarnaast nog eens een keer zelf al Miljardair is.

Ook Nederland is niet ‘Piketty-proof’ zo blijkt uit verschillende cijfers. Onze inkomensverschillen mogen dan beperkt zijn, de vermogens zijn zeer ongelijk verdeeld. De polder is een stuk minder vlak dan gedacht door o.a. de Groene Amsterdammer en de Dutch mainstream media. Uiteraard hebben wij institutioneel slechtmens Diederik Samsom en de ‘VVD-Gay Snake Mark Rutte’ om commentaar gevraagd en die reageerde als volgt: Mark Rutte verwees direct naar zijn ‘Staats-adviseur ‘Captain-Coca-Gordon’ en die verwees op zijn beurt weer naar de Toppers. Diederik Samsom volgens GeenStijl institutioneel slecht mens en volgens ons een notoire PvdA playboy had geen tijd want hij zat zich vol te vreten aan gratis kaviaar en zich een slag in de rondte te zuipen aan de champagne bij de Bilderberg groep, alwaar hij is ingehuurd met de Ultra-Rijken hun(Gay)- reet te likken. Hij hoopt daarmee ook nog wat gratis cocaïne te verkrijgen uit de bilnaden van de Ultra-rijken.