hongerende kinderen
Tijden die ene nacht stierven er 15000 kinderen van de honger in de Wereld.

Kindersterfte geen TOP waardig.

1 jong kind sterft elke 6 seconden aan ondervoeding

11  kinderen elke minuut ….

600 kinderen elk uur …

15.000 kinderen                    
elke dag …
5.6 miljoen kinderen      

( van onze Internationale Elite-gangster redactie)

Amsterdam-Noir-Rutte: Top moet mijn wereld beetje veiliger maken voor onze Elite, omdat er door ons iedere seconde een arm kind sterft van de honger.
Barack Obama heeft bij zijn recente bezoek aan Brussel niet op een euro meer of minder gekeken. De Amerikaanse president sliep welgeteld één nacht in het chique viersterren  The Hotel. De rekening: 1,1 miljoen euro. Kan u op uw vingers natellen als Koning ‘Willem Alexander Heineken I’ met zijn Queen exotica Maxima een Hoteltje hier en daar in het buitenland doen. De PvdA ‘IJdeltuit Ronald Plasterk’ vindt dat het allemaal behoort tot het PvdA-motto: “eerlijk delen”. En dan liegt hij niet eens deze keer.
Het bescheiden bezoekje van Obama aan “Banana-Fraude-Nederland” moet ergens tussen de 150 en 250 miljoen hebben gekost en is met het oog op de ‘Jan met de Pet Crisis’ tot Staats-Geheim verklaard.

Ronald Plasterk: Mijn King mag meer verdienen dan President Obama.
Hoeveel ‘Baardmannen’ hadden alleen al van de kosten van dat  ene nachtje Hotel met ‘pensioen’( omgekocht)  kunnen worden gestuurd? Hoeveel hongerde kinderen hadden in Nederland de rest van hun leven goed kunnen eten? Hoeveel mensen hadden voor dat bedrag niet hun huis uit te hoeven worden gezet? Ronald Plasterk wil het niet weten.

Dat blijkt uit een verslag van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken. Obama bracht eind vorig maand voor het eerst een bezoek aan de instellingen van de Europese Unie in de Belgische hoofdstad. Voor het torenhoge bedrag kreeg de president onder meer een suite van in totaal 120 vierkante meter met een privé telescoop en panoramisch uitzicht over Brussel. Inbegrepen zijn ook de kamers voor zijn tientallen beveiligers, stafmedewerkers en adviseurs.

Een paar weken voor het bezoek verbleef een gevolg van de president ook al in het hotel om alles voor te bereiden en de omgeving uit te kammen.
Voor de stad Brussel was de komst van de president ook niet gratis. De extra kosten liepen naar verluidt op tot 10 miljoen euro. Obama arriveerde in België met een 900-koppige entourage, 45 voertuigen en 3 vrachtvliegtuigen. Dat moest allemaal in goede banen worden geleid.