De Vrije Marktwerking Pest

De Dutch House of the Rising rent.

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie i.s.m. de woningbouw-misdaadgroep redactie)

Amsterdam-Noir-“Links-Rechts Kabinet” zijn a-sociale- Animals.

VVD-Godfahter Habe Zijstra stelt alles in het werkt om Mega-Graai uitkeringen van de Zorg-Maffia  VVD-“Dikke Deuren” houdbaar te houden.

800 duizend mensen opgelicht met de wet in de hand door de ‘Ratten in pak’.
Nu er niet meer geroofd kan worden met wurg-polissen en ‘Fantasie- foetsie uw geld-Hypotheken’ door de “Ratten in pak” duikt de ‘Vrije Marktwerking-Gangster’ met hun Tweede Kamer Kroeg als een stel uitgehongerde Hyena’s op de eerlijke gewone huurders.

Animals – House Of The Rising Sun

Met ‘de wet’ in de hand komt de Elite-gangster door het Ganse land’. (quote Prof .mr. A Soeteman )

Meer huurders uit huis gezet, meer kinderen lijden honger en meer zelfmoorden.
De huur van woningen in de sociale sector gaat de komende jaren fors omhoog en zullen met dank aan het “Rechts-Links Kabinet” voortaan asociale huren gaan heten. Kijk weer een voorbeeldje van wat ‘Mooiweer-Pooier Samsom’ bedoelt met dat wij mooie tijden te gemoed   gaan. Roven, plunderen van de gewone man – tevens de enige sul is die belasting betaald– er komt gewoon geen eind aan. Hoeveel meer eerlijke hardwerkende Schlemielen worden door deze roof-maatregelen de straat op gesmeten? Waar dient dat allemaal toe? Waar is de logica? Waar is de menselijkheid? Deze zoveelste Haagse  giftige criminele wetgeving zal tot nog meer zelfmoorden en hongerende kinderen leiden. Mooie “Snake Rutte” tijden,  Samsom?

Contract breuk door de Staat der Nederlanden t.b.v. de  ‘Haagse Graaiers’.
Bijzonder gaat voor Algemeen wordt geleerd op de Rechten faculteit, maar nu even niet.
De huurders hebben een huurcontract getekend dat nu eenzijdig wordt verbroken met een fikse huurverhoging. Dat is contractbreuk ( zie Noot) opgelegd onder dwang
( bedrog, dwaling?) van de Staat der Nederlanden. We zien al dat bepaalde huurders het omgekeerde doen. M.a.w. huurders die hun inkomsten kwijt geraakt zijn door bijv. werkloosheid zouden in analogie van deze eenzijdige huurverhoging zelf een huur met bijv. 100 euro per maand kunnen verlagen. Wij zijn benieuwd wat een Rechter daarvan zou zeggen.

Misdaad-Corporaties verhogen de maandhuur gemiddeld van 441 euro nu naar 543 euro in 2017.  Hoeveel geld daarvan naar Vestia ‘Top Godfather Erik Staal’ gaat is niet helemaal duidelijk. De Mega–salarissen van de frauderende “Dikke Deuren “ van deze Misdaad-coöperatie gaat niet met een cent omlaag.

(Uit de rapportage blijkt dat in 2011 het aantal topinkomens opnieuw is gestegen in vergelijking met het jaar daarvoor. In totaal verdienden 2651 mensen bij 493 organisaties meer dan 193.000 euro. Gemiddeld lag hun salaris op 218.783 euro. Bijna driekwart van de overschrijdingen vindt plaats in de zorg.
Bron: de Ondernemer)

Hun misdadige gedragingen zijn nu ter beoordeling van de vet betaalde (omgekocht dus) ‘Doofpot Kampioen Hoer Femke Halsema’, dus die Graaiers hebben nergens last van en daar horen wij nooit meer iets van.
De totale huur roof-inkomsten van de misdaadcorporaties nemen in deze periode 22 procent toe, terwijl de investeringen op nieuwbouw flink worden teruggeschroefd.

Dat blijkt uit een donderdag gepubliceerd rapport van het Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW). De misdaad-corporaties moeten deze maatregelen nemen om financieel gezond te blijven. Dit is noodzakelijk vanwege de overheidsmaatregelen uit het Woonakkoord, stelt WSW. De ‘Misdaad-Corporaties’ moeten komende jaren onder meer een verhuurdersheffing-rood met de wet in de hand aan de overheid betalen en deze drukt flink op hun lucht balonnen-vermogen.

Het huidige  “Rechts-Links-kabinet” heeft besloten dat woningcorporaties huurprijzen met voor huishoudens met hoge inkomens extra mogen verhogen-roven. Jaarlijks kan een huishouden met een inkomen boven de 43.000 euro een huurverhoging verwachten tot 6,5 procent. Zo zie je maar weer; eerlijk duurt het langst (kuch), maar niet in Banana-Nederland. Mooie tijden Samsom?

Bijna een half miljoen huishoudens krijgen op 1 juli de eerste huurverhoging voor hun kiezen. Wrang is het te noemen dat 80% van die huurders op de PvdA en de VVD heeft gestemd. Hoe het systeem dat voor elkaar krijgt, dat de slachtoffers van een roof op hun rovers stemmen is voor ons nog steeds een raadsel. Misschien een onderwerp voor Zembla of de Slag om  het Nederlandse verstand verloren aan “Maffia-Bos John de Mol” en “Koning-Vuilnis Joop 1”?

Lees meer hierover in het artikel Wie krijgt op 1 juli een extra huurverhoging voor zijn kiezen?

‘Huurverhoging- roof dramatisch’
„Dit is dramatisch en ontoelaatbaar”, zegt directeur Ronald Paping van de Woonbond. „Veel huurders zitten nu al in de financiële problemen. Het armoede probleem wordt zo mega groot. Mensen hebben straks geen geld meer om hun eten te betalen.” Kan het ‘Rechts-Links Kabinet’ wat schelen! Mooie tijden, toch?

De belangbehartiger van huurders wil dat het kabinet afstapt van de verhuurdersheffing-roof. Ook wil hij dat er maatregelen komen zodat corporaties meer kunnen investeren in nieuwbouw en groot onderhoud. Voor de komende 5 jaar bestaan er nu nog plannen voor de nieuwbouw van 105.000 zelfstandige huurwoningen, blijkt uit de cijfers van WSW. Dat zijn er 28 procent minder dan vorig jaar nog werd gepland.

Wachtlijsten en huurverhogingen
„Straks is het aanbod van huurwoningen kleiner dan de vraag. Dan krijg je langere wachtlijsten en gaan de huren nog meer omhoog. We zitten in een vicieuze cirkel”, aldus Paping.
Het WSW vrees dat corporaties door de aangekondigde huurverhogingen ook veel minder ruimte hebben om nieuwe financiële tegenvallers op te vangen. De huren moeten nu al zodanig worden verhoogd om de verhuurdersheffing te kunnen betalen, dat het bij een plotselinge stijging van de rente niet mogelijk is om nog meer geld bij de huurders weg te halen, redeneert het waarborgfonds.
De schuld van de corporaties waar het WSW garant voor staat, neemt tot 2017 met 1,9 miljard euro toe tot ruim 87 miljard euro. Hierdoor zijn de corporaties meer kwijt aan rente-uitgaven aan de misdaadbanken.

Noot:

Contractbreuk, opzeggen en ontbinding
Het kan dat het niet loopt met de gemaakte afspraken zoals verwacht. Van contractbreuk is sprake als een partij de overeenkomst niet naleeft zoals de wederpartij redelijkerwijs mocht verwachten. Deze bewoording geeft al aan dat het feit of er al dan geen contractbreuk is, niet altijd zwart wit ligt. Als er inderdaad sprake is van contractbreuk, dan kan het zijn dat u de overeenkomst wil opzeggen. De vraag kan rijzen welke opzegtermijn geldt. Als opzeggen of tussentijds opzeggen niet kan, is er ook nog de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden. Ontbinden vorderen kan ook voor de rechter. In geval van contractbreuk kan het zijn dat naast opzegging of ontbinding, de partij die de overeenkomst niet goed nakomt aansprakelijk is en gehouden is tot schadevergoeding. De partij die schadevergoeding eist, zal de aansprakelijkheid van de wederpartij en de geleden schade moeten aantonen en bewijzen.