Jos van reyRicardo Offermans

‘Kleine VVD-gangster Dre Peters’ boos: “Dit zijn Stasi-praktijken in Roermond”. Is Roermond het geheime VVD-Misdaad hoofdkwartier in Nederland? `’Snake Rutte ontekt dat`’.

VVD- standpunt: Justitie en politie zijn Satsi!

VVD Burgemeester licht ziekte wet op! Nu horen wij de VVD-er de ‘Herr. Kampf’ even niet!

( van onze  iets mindere corrupte justitie redactie i.s.m. de ‘VVD Misdaadgroep Roermond’)

Amsterdam-Noir- Justitie bezwijkt onder de druk van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. 

Nu de eerste ‘VVD- Kleine VVD-gangster Ton Hooijmaijers’ over de ‘Klasse Justitie –Dam’ is volgen er in rap tempo meer. Wie eerdaags in de bak belandt moet niet verbaasd staan aldaar een hele VVD-fractie aan te treffen met bijv.  De onderwereld -bijnaam de ‘Roermond misdaadgroep in het pak’.

Een Kleine VVD-gangster ondergaat dezelfde behandeling, die het gewone Volk standaard te verduren heeft  van justitie en politie.

En is ineens 360 % graden om als het gaat  ten aan zien  van het VVD- standpunt Keihard Law en Order (voor het gewone Volk). Justitie bedient zich van Stasipraktijken in Roermond. „Het lijkt hier wel Oost-Berlijn”. Dat krijste hysterisch het Roermondse  Kleine VVD- gangster gemeenteraadslid  Dré Peters na afloop van een verhoortje met koffie en koek door de rijksrecherche vrijdagavond. De ‘VVD- Heer’ wordt  alleen maar verhoort. Geen arrestatie team die zijn deur er uit blies bij hem thuis. Niet bijv. 3 maanden in alle beberkingen ( = volledig geïsoleerd) in de cel. Nee, alleen maar een verhoortje en de “Kleine VVD-gangster” gaat helemaal over de Rooie.

‘Kleine VVD- gangster Peters’ was voorzitter van de vertrouwens Lek maar raak-commissie die een ander Kleine VVD-gangsters VVD’er Ricardo Offermanns naar voren schoof als nieuwe Misdaad-VVD- burgemeester van Roermond.  Kleine VVD-gangsters Jos van Rey, adviseur van die VVD-Lek-commissie, zou uit de school geklapt hebben. Offermanns en Van Rey zijn nu beiden verdachte. Van Rey ook wegens vermeende Kleine VVD-gangster corruptie.

Volgens beroeps-leugenaar Peters is de hele procedure rond de voordracht van Offermanns eerlijk verlopen. Peters zei verder dat de telefoon van Jos van Rey al maandenlang werd afgetapt. „Stasipraktijken”, fulmineert Peters. Over dit laatste heeft Peters wel gelijk .

Het is goed te horen van een lid van de  VVD-misdaadgroep, de Law en Order Partij van de  VVD-Minister Demente Pis en de Broek Opstelten met zijn VVD- Side kick Fred “ Big Head Teeven aka sla elkaar maar dood van het gewon Volk  dat justitie zich van Stasipraktijken bedient. Is dit nu een VVD-partij standpunt?

Het  Kleine VVD-gangster-raadslid keerde vrijdag overhaast terug van een vakantie in de Duitse Eifel, waar hij een tweede huis heeft (hoe komt hij daar aan? Zwart betaald?). „Ik hoorde dat er in Roermond stront aan de Corrupte knikker was en heb me bij de recherche gemeld. Ze hebben me vervolgens als getuige gehoord van 17 tot 20.30 uur. Steeds doorzagen over hetzelfde”, aldus  Peters. Hun Corrupte VVD- Burgemeester Godfather Ricardo Offermanns van Meerssen heeft zich vrijdag direct ziek gemeld.  Welke ziekte? De Ziekte van licht de ziektewet op? Ach VVD? Allemaal laaien lichters in het strakke pak, die een grote bek hebben over andere die veelal van ellende en armoede de wet overtreden.

Offermanns is verdachte in het corruptieonderzoek naar zijn partij misdaadgenoot de VVD-er Roermondse wethouder Jos van Rey. Sinds vrijdagmiddag was Offermanns ook telefonisch niet meer bereikbaar, ook niet voor de Ziektewet contoleur.

Dat belooft wat te worden als Nederland eerdaags geregeerd gaat worden door de Kleine VVD-Gangsters samen met de Hoeren van de PvdA. 

Opmerking:
Wij hebben de gemeen te Raad, alsmede B &W Roermond verzocht ons te laten weten of zij deze ‘Kleine VVD-gangsters’ per direct schorsen zonder salaris en/of ontslaan en/of Roermond ook van mening is dat justitie en/of de rijksrecherche te vergelijken is met de Stasie.

De VVD-partij,  alsmede de VVD- Minister Opstelten hebben wij het zelfde gevraagd. Daarnaast hebben de heer Kamp verzocht ons te laten weten of hij zal optreden tegen zijn partij genoot VVD- Burgemeester Godfather Ricardo Offermanns van Meerssen , die zo openlijk fraudeert met de Ziektewet.

Eerder verschenen in deze rubriek:

Kleine VVD-Gangster–Zaak Henk de Greef’ rond seksrel parenclub Wassenaar weer eens geseponeerd.

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/10/10/kleine-vvd-gangster-zaak-henk-de-greef-rond-seksrel-parenclub-wassenaar-weer-eens-geseponeerd/

Kleine VVD-gangster’ Ton Hooijmaijers (VVD) vervolgt voor omkoping.

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/10/05/kleine-vvd-gangster-ton-hooijmaijers-vvd-vervolgt-voor-omkoping/