500 hongerde betogers gewond bij eerste grote Volksopstand in Hamburg, West-Europa.

Spaanse Volk demonstreert tegen anti-demonstratiewet, maar de Staats-NOS zwijgt.

 Thousands of Greek doctors, teachers and other public sector workers marched through Athens Wednesday afternoon slamming planned cuts and forced job transfers – an unprecedented move under Greece’s constitution.-

( van onze  hongerde Hersendoden redactie)

kinderen in hongerwinter
Bron; Geheugen van Nederland

Amsterdam-Noir-De ‘Hongerwinter’ is weer terug in Nederland en Europa. De vreselijke “Gele Jood Ster” wordt nu in rap tempo vervangen door de “Rode Legenist Ster” in Europa te beginnen in “Banana-Fraude-Nederland”. Geen Utopia.

Deze keer zijn niet de Nazi van Hitler daar de schuldige van, maar de ’Internationale Ratten in pak’.
De ooit idealistische goede gedachte van één Europa na de Tweede Wereld oorlog dat er nooit meer oorlog zou komen en mensenrechten centraal zouden staan is verkracht en gejat door criminele Multinationals en MisdaadBanken met hun corrupte politieke Lakeien als ‘Kasteelheer Pechtold, ‘Jeroen-Onbenul-Dijsselbloem’ en “Snake Mark Rutte”.
Het Griekse, Spaanse en Portugese Volks verzetten zich al jaren dagelijks tegen de onmenselijke uitbuitingen door de ‘Elite-Gangsters ‘en hun MisdaadBanken met hun ‘Top-Himmler man’ ( of Gestapo-man) als Jeroen Dijsselbloem met zijn kleine heuse dr. Goebbeltjes als de  ‘VVD-Creep Sjoerd Potters’. U ziet er niets van bij de Staats-NOS en de Pulp-media-maffia.

Het verzet van het gewone radeloze, werkloze Volk wordt trouwens systemisch dood gezwegen door de gecontroleerde Staatsmedia als de Dutch NOS. En krijgt totaal geen aandacht van de hersenverpulveraar media van Media-Maffiabazen als John de Mol, Joop van den Ende, Silvio Berlusconi en Rupert Murdoch.
Is nu toch ook deze Volksopstand zeer dicht bij de ‘Narco–Nederlandse’ grens gekomen.

NOS:Geen Samevatting van de Volks Opstanden, maar  samenvatting van de inhuldiging van Europa’s Rijkte Uitkering terkken Willen Alexander.
Bij een Volksopstand in de Duitse stad Hamburg zijn zaterdag circa 500 hongerde en radeloze opstandelingen gewond geraakt, van wie 20 ernstig. Dat heeft de Commissie van Onderzoek, een organisatie die verbonden is met activisten voor het recht op eten en een dak boven je hoofd, zondag gemeld.

Blauwe- hulptroepen ven de Heersende Klasse rossen er Met Kerst op los.

Een woordvoerder van de Verzets-groepering zei dat hij zich baseert op medische hulpverleners. Volgens hem kreeg een aantal aangehouden betogers van de politie geen toestemming om contact te zoeken met advocaten en werden bont en bauw geslagen . Ook zouden gewonde betogers niet in ziekenhuizen zijn toegelaten.

De ongeregeldheden braken uit bij het begin van een demonstratie tegen de dreigende ontruiming van het cultuurcentrum Rode Flora. De politie beëindigde de demonstratie met keiharde harde hand, nadat agenten door de menigte waren belaagd(kuch). Daarbij werden ook schoten gelost. Circa 120 politiemensen raakten gewond volgen de Staat-Media, van wie 19 ernstig.

De politie hield circa 340 opstandelingen aan. De meesten zijn vrijgelaten. Er zitten nog 21 mensen vast, berichtte de Duitse zender ARD zondag.

Arbeitseinsatz en honger weer terug met dank aan de PvdA en de VVD en hun ‘Stoot Bruinhemden troepen D’66 /SGP / ChristenUnie’.
Tunis, Arbeitseinsatz von Juden

De Voedselbanken in het Noorden melde dat zij in een maand een explosieve toenamen van 25% hongerende werkloze arbeiders em hum kinderen in een maand erbij kregen. Dat vond bijv. de Staats-NOS niet eens een nieuwsfeit om te vermelden. De Pulp-media-maffia met RTL4 Boulevard ( in vereniging met n.b. Mark Rutte en Lodewijk Asscher ) als boegbeeld was de hele week bezig met de liederlijke VVD “Onno Gat (e)  ‘Schandknapen- affaire’ weg te poetsen als normaal fatsoenlijk gedrag van de vol gevreten ‘VVD-Homo Maffia’.

De NOS is tot Staatspropaganda-apparaat vervallen.
(De kunst van het manipuleren, overtuigen en liegen.)
De Staats-NOS bakte het helemaal bruin en kwam gisteren schaamteloos trots met een dure extra lange uitzending hoe zij het ‘Klootjesvolk’ heeft gemanipuleerd met hun inhuldiging Willem Alexander geldverslindende propaganda uitzending. In het geval van de NOS is het feitelijk nog walgelijker dan wat de Pulp-media doet, aangezien zij die uitzendingen nog maken op kosten van de Belastingbetaler in “Banana-Fraude-Nederland”.

Nederland is weer Bezet.
Legenist-ster

En zoals u weet betalen nu uitgerekend in het huidige ‘Rode Ster-Europa’ de ‘Bankier-gangsters’ en CEO-Bonus criminelen en multinationals en hun Miljardair Uitkeringstrekker de ‘V.I.P. Reis Konink Willem Alexander’ met zijn duurste ‘Exotische bruid’ ter wereld geen cent belasting en vreten zich helemaal versuft aan wat zij maar willen.

Zoek het verchil tussen de  ‘Kapo-Jetta Klijnsma-Werklozen Wet’ van Nu en de Nazi- Werklozen-Wet van Toen.(Noot)
Wij zouden werkelijk waar niet weten of grote groepen werklozen arbeiders het nu niet feitelijk slechter hebben dan toen Nederland bezet was door de Nazi’s.
Er zijn inmiddels “PvdA Jetta Klijnsma Slaven Werkkampen” die niet onderdoen voor de tijd van Nazi- Arbeitseinatz.
De Voedselbanken houden de werklozen arbeiders nog net in leven. Zonder de Voedselbanken zouden nu gewone eerlijke onschuldige mensen en hun kinderen om komen van de honger. Maar volgens de Staats-NOS en hun bazen de ‘VVD-Misdaadgroep’ en hun grachtengordel ‘PvdA-Hoertjes’ gaat het steeds beter in Nederland. Eet onsmakelijk met Kerst” Raten in pak’!

Stem voor eten voor iedereen: Stem bij de komende Gemeente verkiezingen tegen de PvdA en de VVD en D’66 en SGP en ChristenUnie en voor het recht op eten voor iedereen.

Noot: Zoek het Verchil tussen de ‘Kapo-Jetta Klijnsma-Werkloze Wet’ van  NU en de ‘Nazi- Werkloze-Wet’ van toen.
Al vóór het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog waren er Nederlanders in Duitsland werkzaam. Dat land was zich vanaf 1933 in een ijltempo aan het opbouwen en er was volop werk te vinden, terwijl thuis de economische crisis maar bleef voortduren. Niet alle werkzaamheid in Duitsland was trouwens vrijwillig. Al voor de bezetting, namelijk tussen februari 1938 en september 1939, achtten de arbeidsburo’s werk in Duitsland ‘passende arbeid’ voor werkelozen. KVP-voorman Carl Romme was hier instrumentaal in. Vooral in de grensstreken werd dit ook toegepast: Ongeveer 1800 mannen werden gedwongen tewerkgesteld bij de oosterburen. Weigering resulteerde in stopzetting van de werklozensteun. Bovendien kwam men dan niet meer in aanmerking voor binnenlandse werkverschaffingsplaatsen.
Bron: Arbeitseinsatz