Nieuwsuur zet PvdA staatssecretaris ‘Jetta–bord voor de kop-Klijnsma’ vet verschut.

Geen werk voor gezonde jongeren, maar wel voor 180.000 gehandicapte jongeren. Wie is hier nu eigenlijk geestelijk gehandicapt?  (De jeugdwerkloosheid in Nederland onder jongeren tot 25 jaar liep in het eerste kwartaal van 2013 bijvoorbeeld al op naar 15,9%.”)

( van onze gewetenloze Tweede Kamer Kroeg redactie)

Amsterdam-Noir Coalitie zakt naar nieuw dieptepunt, maar heeft daar schijt aan. PvdA-staatssecretaris Jetta Klijnsma berooft met de wet in de hand gehandicapte jongeren voor 450,- euro per maand en noemt dat hun helpen aan werk dat alleen in dromenland bestaat. Nieuwsuur vroeg haar: “Gelooft u dat echt?”. Het Volk is de roof praktijken meer dan zat van het “Rechts-Links-Kabinet”. Als er nu verkiezingen zouden worden gehouden hebben zij nog maar 35 zetels. Hoe durven zij dan nog om gehandicapte-jongeren te beroven. Dit hadden zij in Egypte moeten flikken!

‘VVD-Misdaadgroep’ zet hun PvdA ‘Kapo Jetta Klijnsma’ in.
‘VVD-misdaadgroep’ zet uiterst sluw, berekenbaar en gewetenloos zijn domste ‘gehandicapte’ hoertje van de PvdA Jetta Klijnsma aka de “VVD-Kapo” in om het smerigste, criminele werk te doen: de ‘Wajong – uitkering’ ( een miezerige 1100 euro per maand) om zeep te helpen. En over hun ruggen 1.2 miljard binnen te roven voor de ‘Ultra-rijken Elite-Gangsters. ( die verkeren immers ook in nood met hun 32.000 miljard zwart.)

De Untergang van Banana-Fraude-Nederland.
Stijging zelfmoord door de Jan met de Pet-crisis en het roof en plunder de arme, zwakkere, bejaarde, invalide, scheel-beleid van het “Rechts-Links-Kabinet”.  De Untergang van Banana-Fraude-Nederland gaat steeds sneller.
 PvdA verraad en beroofd zijn arbeiders met asociale Staatssecretaris  het politieke Monster der Monsters Klijnsma tot op het bot, Oeps.  Meer mensen hun huis uitgezet, meer kinderen lijden hongeren en meer zelfmoorden, maar daar heeft het – Monster der Monsters Jetta Klijnsma en Robeco-Misdaadgroep nog nooit van gehoord. Gelooft u dat echt?

Stijging zelfmoorden onder Wajong jongeren na roof door Jetta Klijnsma aka de  “VVD-Kapo”.
Stijging zelfmoorden onder Wajong jongeren verwacht door de roof van de eeuw van het politieke PvdA Top-Monster der Monsters. Jetta Klijnsma :“Dat is een bijkomstig effect dat mijn beleid vruchten zal gaan afwerpen ; hoe minder Wajong-jongeren nog in een uitkering zitten leven hoe beter”.

Gelooft u dat echt?
Jetta gaat verder met haar ronduit walgelijke criminele praatjes:”Er is nou eenmaal geen geld en ik moet van mijn ‘VVD-Pooier’ ander half miljard bezuinigen roven van de reddeloze, machteloze, jonge invalide mensen, die al aan de bedelstaf zitten”. Jetta Klijnsma: “Wat zeg u de Robecogroep heeft net 33 miljoen verdeelt onder zijn Top-Bankiers-Gangsters?”

Nieuwsuur: “Daarnaast om maar wat te noemen liet een partijgenoot van u, ‘Monster der Monsters Jetta Klijnsma’ zich recentelijk nog uit dat 600.000,- euro als uitkering in één keer voor twee jaren pensioen overbrugging voor een persoon helemaal niet veel is. Zelfs “Koning Willen Heineken 1″ liet in zijn officiële ‘NOS- inhuldiging–interview’ weten niets van zijn jaarlijkse uitkering van 43 miljoen euro per jaar te kunnen missen, want dan moest hij één van zijn  vele werksters of kindermeisjes ontslaan, zei hij bijna snikkend van verdriet”.
Jetta Klijnsma :”Nou, nou, daar weet ik allemaal niks van en dat wil ik graag zo houden, ik ben ook zielig en gehandicapt”.

Wie kan beter gehandicapten beroven dan een gehandicapte. Gelooft u dat echt?
Betrouwbare eerlijke, corrupte bronnen binnen de ‘VVD-Misdaadgroep’ hebben ons laten weten dat zij juist voor Jetta Klijnsma hebben gekozen om de ziekste en armste Nederlanders te beroven. Zij is immers ook ogenschijnlijk fysiek gehandicapt en wie kan beter gehandicapten beroven dan een gehandicapte, slim hé van ons. En die domme gans  Jetta Klijnsma heeft er niet eens erg in dat wij haar het smerigste roofwerk laten doen, zij gelooft alles wat wij haar wijsmaken en wij van de VVD hebben onder elkaar de grootste lol over die domoor, wij noemen haar liefkozend onze geestelijk gehandicapte Jetta Klijnsma, die nooit aan de (eerlijke) man komt. Wie zien haar niet gauw zoals haar partijgenoot PvdA voorzitter-afdeling New York  Heleen Mees, roepen: “Zal ik je ballen likken.” Ha, ha.

Bij Nieuwsuur geen ‘Ja-knikkers-pers’ meer.
Mariëlle Tweebeeke neemt haar vak als journalist serieus. En dat was even schrikken voor Jetta de “VVD- Kapo”. Staatssecretaris Klijnsma van asociale Zaken aka “De Kapo” demonstreerde in maart 2012 tegen de wet werken naar vermogen, voorloper van de participatiewet. Haar partij Leider de ‘Mooiweer Pooier Samsom’ noemde de plannen die zij nu uitvoert ronduit misdadig voor de verkiezingen ( zie de beelden van Nieuwsuur). Tja, verkiezings-leugens dus van de PvdA.

Nu presenteert ze vol goede moed dit plan in een brief aan de Kamer. Want er moet bezuinigd worden op de domme, moedeloze,weerloze massa. Gisteren lichtte Klijnsma haar plannen toe in de studio van Nieuwsuur. In de uitzending stelt zij dat de Gemeenten en werkgevers maar liefst 180 duizend banen gaan creëren voor de Wajong-jongeren. Waarom zij en de Gemeenten en de werkgevers de gezonde jongeren nu niet aan een baantje kan helpen had zij geen flauw benul. Geestelijk gehandicapt wellicht?

Zie de schokkende uitzending van Nieuwsuur: “Gelooft u dat echt” met het politieke Monster der monsters Klijnsma.
Bron: Nieuwsuur