Magriet de jager

( van onze zieke Bestuurs-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir– Het corrupte ‘Monster van Deventer wethouder Margriet de Jager’ is het levend bewijs dat bepaalde politiek totaal moreel failliet is in “Banana-Fraude-Nederland”. Haar CV leest als een echt klassiek strafblad van een gewetenloze Elite-Gangsterin waar zelfs de “Kleine VVD-Gangsters” hun corrupte vingers bij zouden aflikken.

Dit Monster is zo crimineel en gestoord dat zij het verschil tussen Neo-Casino Kapitalistisme-fascisme en democratie en mensenrechten niet meer weet.
Haar walgelijke criminele plannen hoe om te gaan met de zieke en bejaarde en radeloze werkloze brengt Deventer regelrecht terug in de Monstertijden van ’40-’45.

Het Monster van Deventer wil vanaf 2015 werklozen en vrijwilligers gedwongen inzetten voor de persoonlijke verzorging van ouderen en hulpbehoevenden. Vanaf 2015 zijn de gemeenten verantwoordelijk voor deze zorg, die nu nog onder de AWBZ-wetgeving valt. Te gast was Jos de Blok, directeur en oprichter van Buurtzorg Nederland. Hij maakte in Nieuwsuur bekend met een expertgroep te werken aan een alternatief voor de kabinetsplannen.

Geschokt van het ‘Monster van Deventer Margriet de Jager’.
Diverse politieke partijen reageren geschokt op de plannen van  Het Monster van Deventer. Mona Keijzer (CDA) en Otwin van Dijk (PvdA) vinden het bizar. SP stelt dat het “levensgevaarlijk is om de persoonlijke verzorging over te laten aan de gemeenten.”

 Gedwongen Vrijwilligers te werk gesteld.
“Persoonlijke verzorging is de begeleiding van mensen bij het wassen en aankleden”, aldus de Deventer wethouder Margriet de Jager aka “Het Monster”. “Maar ook bijvoorbeeld medische verstrekkingen die door professionals worden gedaan. Die kunnen straks ook gedwongen door vrijwilligers en werklozen worden gedaan.”
Bron: NieuwsUur

VPRO overvalt ‘Monster wethouder Margriet de Jager’ over corrupte praktijken stadskantoor.
Het ‘Monster van Deventer Margriet de Jager’ speelde zelf niet vrijwillig al eens hoofdrolletje  in de Slag om Nederland  van de VPRO wegens ‘geheimhouding’ hoe de centen over de balk worden gesmeten naar bevriende, corrupte projectontwikkelaars en andere onfrisse Bestuur-gangster praktijken: Bijlage stadskantoor blijft het geheim van Het Monster van Deventer.

Het wachten is nu op wat justitie en de FIOD gaan doen met dit walgelijke criminele corrupte Monster van Deventer Margriet de Jager, die klip en klaar thuis hoort in de ‘Volks-gevangenis’ of in een gesticht.

Opmerking: in het kader van hoor en wederhoor hebben wij dit artikel voorgelegd aan Burgemeester en Wethouders de Gemeente raadsleden Deventer en hun Monster wethouder Margriet de Jager. (mjg.de.jager@deventer.nl, webredactie@deventer.nl, communicatie@deventer.nl, alcs.lantain@deventer.nl, ap.heidema@deventer.nl, mp.swart@deventer.nl, jos.pierey@deventer.nl, r.hartoghheys@deventer.nl, griffie@deventer.nl,)