(van onze Corrupte News of the World  i.s.m. onze corrupte justitie redactie)

Willem Holleeder Peter R de Vries in het bosAmsterdam-Noir- Peter R. verklaart niet waarom Willem Holleeder bij hem aan de deur is geweest. Maar Steve Brown weet het antwoord al heel lang: De Vries moet miljoenen betalen. John de Mol Witwasser afpers geld Holleeder.
De ontbrekende media-meneer.

Peter R. de Vries verkeerde in doodsangst en geeft voor het eerst in 25 jaar Willem Holleeder openlijk aan bij de politie.
Reeds in januari 2012 publiceerde wij al als enige dat Peter R. de Vries moest betalen aan Willem Holleeder:
“Peter R. de Vries krijgt instructies in het bos van zijn Baas Holleeder”. En dat terwijl de hele pers en zijn goede vriend miljonair  Matthijs van Nieuwkerk  voorop aan de corrupte ‘Judas lippen’ hing van hun ‘Kruidvat-Leugenaar, Held en Rebel Peter R. de Vries’.

De verdwenen Willem Endstra- miljoenen bij John de Mol.
Het is ons nog niet helemaal duidelijk of de Maffia Baas John de Mol van Peter R. de Vries ook moet betalen aan Willem Holleeder. ‘Maffioso en politie-informant Peter R. de Vries’ heeft weer eens aangifte gedaan wegens bedreiging en afpersing. Deze keer tegen Willem Holleeder. De laffe, bejaarde ‘Kruidvat-Held en Rebel Peter R.’, die volgens eigen zegge voor niemand bang is heeft al eerder met het aangifte angsthazen, verraad bijltje gehakt o.a. twee keer tegen Steve Brown. Door de aangifte van Peter R. de Vries tegen zijn (oude) baas Willem Holleeder volgt Willem Holleeder in de voetsporen van econoom en in  Steve Brown, waartegen de lafbek De Vries maar liefst eerder al twee keer aangifte heeft gedaan. Eén keer samen met zijn “Panorama Hoerenjong Bruine Rat Bas” van Hout en zijn “Pyromaan Koen Scharrenberg” (die laatste staat terecht in de Yellowstone zaak wegens fraude, brandstichting, poging tot moord) wegen bedreiging. Toen stond binnen een dag vijf man van groep ernstige delicten beschaamd gestuurd door de ‘Bolhaar Justitie’ van Peter R. de Vries bij een adres waarvan de politie dacht dat Steve Brown woonachtig was.

(Steve Brown reageert op aangifte van Peter R. de Vries & Bas van Hout & Koen Scharrenberg wegens bedreiging)

En de tweede keer dat Steve Brown Peter R. de Vries bij de RAI in aanwezigheid van minstens 30 getuigen volledig in elkaar heeft geslagen als een piepend, oud ‘vrouwtje’.


(Steve Brown veroordeeld wegens mishandeling van Peter R. de Vries) Willem Holleeder eist poen wegens ‘Judas-Verraad’ van  zijn Peter R. de Vries. 

Wij wisten uit betrouwbare Volks-onderwereld–bron al tijden dat het broeide tussen Peter R. de Vries en zijn baas Willem Holleeder. Peter R. de Vries was zich al enige tijd aan het verstoppen als een echte angsthaas voor zijn oude baas en beschermheer Willem Holleeder. Willem Holleeder was het nu zat en is gisteravond naar zijn ‘Hoeren-Villa’ gescheurd.

Het broeide om twee redenen.
Twitter Willem bedreigt Peter en zijn vrouwTen eerste was Willem Holleeder eindelijk wakker geworden en tot de terechte conclusie gekomen dat De Vries al een kwart eeuw dubbelspel speelde door aan de ene kant hand en spandienst te verlenen voor Willem Holleeder, maar tegelijkertijd aan de ander kant Willem Holleeder en de zijne bij de ‘Bolhaar-justitie’ te verraden. Dus wie weet hoe lang Willem Holleeder mede door Peter R. de Vries heeft gezeten.

Willem Holleeder de man achter misdaadjournalist Peter R. de Vries
Willem Holleeder was terecht woest om zo veel Judas verraad van De Vries, temeer De Vries met hulp van Willem Holleeder de afgelopen decennia tonnen zo niet miljoen (zwart) heeft verdiend. Daarnaast heeft Willem Holleeder De Vries op de media-kaart gezet met o.a. het “Heinekenboek”, de Fake ontdekking van Frans Meijer in Paraguay en vele, vele andere super sensatie media-tips.

Peter R. op kosten van Willem bij de hoeren. En wat te denken hoe vaak Peter R. op kosten van Willem Holleeder en Cor van Hout in de luxe sexhuizen heeft gelegen. De bedragen die Peter R. de afgelopen vijf en twintig jaar zwart heeft ontvangen van Willem Holleeder voor zijn stiekeme hand en spandienst zijn van die omvang dat als Willem Holleeder hierover gaat verklaren bij justitie De Vries voor jaren de gevangenis in draait. En wie zal het zeggen, is dat wel een geluk bij een ongeluk voor zijn nieuwe Staats- Omroep de AVRO & TROS, want dan zou Peter R. een serie kunnen gaan  maken als gevangen op een beschermde, besloten  afdeling voor Pedofielen en Verraders.

De afpers boemerang voor Peter R. de Vries.
bloedboek2-1Willem Holleeder was wel goed om Thomas van de Bijl aan te pakken voor Peter R. de Vries, zodat hij zijn “Heineken- Bloedboek” ten gelde kan maken in Hollywood te USA. Prachtig vond Peter R de Vries dat Thomas van der Bijl in aanwezigheid van zijn vrouw door Willem Holleeder werd afgeperst voor de rechten van het “Heineken-Bloedboek”. Maar nu is het niet meer zo prachtig nu hij zelf wordt afgeperst en bedreigt in aanwezigheid van zijn vrouw en beschijt hij zich weer eens van angst.

Pikant:Peter R. moest door zijn vrouw naar het politiebureau worden gebracht.
De politie-woordvoeder liet ons weten dat Peter R. volledig van de kaart was. Hij was totaal ontredderd en trilde na van angst. Peter R. is volgende de politie door zijn vrouw aan de hand mee genomen naar het politiebureau, want hij kon dat niet alleen op eigen kracht doen. En dat verklaart tevens dat Peter R. zelfs zijn vrouw bij dit conflict heeft betrokken. En daarmee heeft Peter R. een ongeschonden regel van de Volks-Onderwereld  geschonden: betrek nooit je vrouw of kinderen erbij.

Bergen ontmoeten elkaar nooit maar mensen altijd
Peter R. de Vries (en Maffia-Boss John de Mol) gaat betalen, hoe en met wat dan ook aan de ‘Volks-Onderwereld’, die hij al jaren verraad aan justitie en extreem gewetenloos exploiteert aan de ‘Media-Pulp-Sensatie-Bloed- Schandpaal’. Aan wie Peter R. het eerste gaat betalen is afwachten. Zal het Steve Brown of Willem Holleeder zijn?