Meer dan 70 gewone AVRO&TROS medewerkers verliezen hun baantje om Maffioso Peter R. de Vries voor een half miljoen de kinderprostitutie in te helpen-Kan het crimineler?

Welke Duister rol speelt (Pedo) de voorzitter van de Tros, de Top-VVD- ‘Pedo-Rosse Edtje Nijpels’ en het voormalig “Tuig van Endemol “de directeur Peter Lubbers in deze duister misbruik van ‘Pedo-subsidie’–affaire voor de Maffia?

(VVD: diverse uitspraken van Nijpels (1978), Lept (1985) en Geertsema (1993). Zo betoogde Ed Nijpels dat leeftijd geen criterium moest zijn om seksuele relaties aan te gaan. ,,Wanneer een kind vrijwillig dergelijke contacten met ouderen heeft, moet dat worden toegestaan.”Bron: ecclesiadei.nl )

Ed NijpelsPeter LubbersPeter Kuiper

(van onze gesubsidieerde AVRO&TROS Maffia- Kinderprostitutie redactie)

Amsterdam-Noir- Subsidie naar de “Vries-Maffia”.
Collectief ontslag bij AVRO&TROS om Maffioso Peter R. de Vries met een half miljoen euro de Kind-prostitutie in te helpen.
De AVRO en TROS zijn kennelijk gedwongen door de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ om de Balkenende norm te overtreden. Waarom? En waarom grijpt de Tweede Kamer en justitie niet in?

70 werknemers er uit en een Maffioso er in.
De publieke omroepen AVRO&TROS hebben bij het UWV collectief ontslag aangevraagd voor in totaal zo’n 50 mensen. De omroepen gaan fuseren en daarbij vervallen banen. Bij de TROS gaat het om 31 medewerkers (29,09 fte) en bij de AVRO om 40 mensen. Ook wordt een aantal tijdelijke contracten niet verlengd. Vandaar dat voor minder mensen collectief ontslag wordt aangevraagd. In de nieuwe organisatie ontstaan 25 vacatures waardoor het banenverlies per saldo op 41 komt. Beide omroepen melden het UWV de plannen binnen drie maanden te willen uitvoeren. Bij alle publieke omroepen vallen deze weken ontslagen omdat het rijk een korting van 200 miljoen heeft opgelegd.

Wie goed doet goed ontmoet is een farce geworden in Nederland.
Heeft men zijn hele leven eerlijk, hard gewerkt voor een karig salaris bij een semi-overheid instelling B-orgaan, want dat zijn de AVRO&TROS dan wordt men van de ene dag op de andere dag de keien op gesmeten en ingeruild voor een rechtens vastgestelde Maffiajournalist en politie-informant.
(Een B-orgaan is enkel ten aanzien van het nemen van besluiten in de zin van de Awb gebonden aan de Awb. Bron: Wikipedia)

Feest bij de ‘Pedo-Maffia’ en huilen voor de gewone man.
Leve de AVRO&TROS roepen ze feestelijk en luid uit de keel bij Endemol en de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’: we hebben weer vet betaald ‘werk’ en (kind)-hoeren. Thanks to de VVD “Pedo-Coryfee Edje Nijpels” en zijn twee ‘subsidie-laaienlichters’ directeuren Peter Lubbers en Peter Kuipers. Ook de Maffia-Boss John de Mol van het hele zooitje weer blij. Iedereen blij behalve de 70 gewone eerlijke ontslagen medewerkers van de AVRO&Tros  en de belastingcentjes die nu in de bekende hiergenoemde  corrupte criminele ‘Pedo-zakken’ vloeien.

Beide B-orgaan bestuurders Peter Kuipers en Peter Lubbers en hun Rose ‘Pedo’- VVD-Boss Ed Nijpels zijn met deze frivole misbruik van subsidie actie dan ook geplaats op het “Elite-Gangster Billboard”.

Maffioso Peter R. de Vries pakt een half miljoen in  2014 met een tv Kinderprostitutie-serie bij de 100% gesubsidieerde AVRO&TROS.

(‘Witwas-Promo’ Robert Jensen voor ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’)

25 jaar boekPrecedent:Subsidie naar de ‘Pedo-Maffia’.
De periode “Peter R de Vries-25 jaar Maffia-journalistiek” heeft als een Rat het noodlijdende SBS-commerciële pulp-media verlaten en gaat dus nu verder bij de publieke gesubsidieerde omroepen de AVRO&TROS van de ‘VVD-Pedo-Voorzitter Rosse Edje’

Peter R. de Vries was winkeldief en is een Laffe aarts leugenaar.

‘Maffioso Peter R. de Vries’ wordt dus nu in Banana-Nederland 100% gesubsidieerd. Kan het nog Maffer? Ja, het kan nog Maffer: Peter dubbel “L” heeft aan de AVRO&TROS moeten beloven geen onderzoek te gaan doen naar de Pedofiele activiteiten van zijn nieuwe ‘Voorzitter ‘Pedo Ed Nijpels’ en de rest van de ‘Pedo-Black-Chapters’ van de ‘VVD-misdaadgroep’. Ook moet hij inruil voordat half miljoen euro de Wereldberoemde beruchte Justitie Top-VVD-er ‘Pedo Joris Demmink ‘blijven steunen.

Is AVRO&TROS Pers woordvoerder Chistine Bruan geneukt of misbruikt  door Peter R de Vries?
Christine Braun beroeps-leugenaar-Persvoorlichter/ PR/ Communicatie Adviseur at AVRO voorheen Pers voorlichter SBS (of nog steeds) mocht het heugelijk nieuws wereldkundig maken. Ons is niet bekend of Peter R. de Vries ook met haar neukt of in het verleden heeft geneukt. Gezien de staat van dienst van Peter R. de Vries op het ‘gangstersletjes- terrein’en het feit dat deze ‘mevr’. voorheen beroeps-leugenaar was bij SBS is het niet geheel denkbeeldig.

Afijn, de meeste succesvolle Maffioso Peter R. de Vries is waarschijnlijk de eerste gangster die straffeloos mega subsidie gelden gaat afpakken van een Media Overheid B-Orgaan.

“De Maffiajournalist (video)
Deze man gaat nu met een grote pot gemeenschapsgeld voorlopig de wereld rondtoeren, op zoek naar nieuwe pleziertjes. Je kunt Peter R. een zekere deskundigheid op het gebied van prostitutie niet ontzeggen, maar of het ethisch verantwoord is om een lid van de maffia met een dosis ervaringen met prostituees als enige kwalificatie, een programma over kinderprostitutie voor een publieke omroep te laten maken, is natuurlijk de grote vraag.”

En de Tweede Kamer en justitie kunnen er de komende tijd eens rustig voor gaan zitten en er thuis voor de buis naar gaan zitten kijken.

Opmerking: Wij hebben de AVRO&TROS verzocht ons te laten weten wie het besluit heeft genomen om met de rechtens vastgestelde Maffiajournalist en dwangmatige  hoerenloper Peter R. de Vries in zee te gaan. Daarnaast verzoeken wij de AVRO&TROS ons te laten weten of het klopt dat Peter R. de Vries 500.000,- euro voor die tv-serie ontvangt en dat Endemol/John de Mol de producent is en of zij daarover overleg hebben gehad als B-Orgaan met de Minister ter zake het schenden van de Balkenende norm. (marko.vanhoogdalem@avro.nl, christine.braun@avro.nl, francois.engelhart@avro.nl, marloes.huisman@avro.nl, janwillem.vanhofwegen@avro.nl, publieksservice@tros.nl, pers@tros.nl, cvdm@cvdm.nl, cie.ocw@tweedekamer.nl, )