by Steve Brown
Waarom wordt alleen Paarlberg vervolgt?
De ontbrekende Maffia- media-meneer

En hoe zit het nu met Maffioso John de Mol?”
Maffiosi-gek-op-Nederland”.
“Berlusconi de Volle Compagnon van John de Mol ‘kreeg’ start kapitaal van de Siciliaanse Maffia.” 

De ontbrekende media-meneer John de Mol.
Italiaanse maffiabestrijders waarschuwen al jaren dat de maffia in Nederland voet aan de grond krijgt en klagen over het gebrek aan alertheid en realiteitszin bij politie en justitie. Waar er wel een speciale unit is voor voortvluchtige Britse misdadigers, is dat bij de Italiaanse maffia niet het geval. Maar misschien is de reden dat de Maffia hier ongemoeid wordt gelaten wel een geheel andere dat het ontbreken van realiteitszin, namelijk dat informatie positie zorgvuldig opgebouwd in 20 jaren van Super informanten Peter R. de Vries of John de Mol. Of ergerlijker is hier sprake van een Mega corruptie tot in de hoogste regionen van de  Pulp-Media en het Openbaar Ministerie?

De ontbrekende media-meneer John de Mol
Witwasoperatie John de Mol en Endemol en Berlusconi.

Maar in hoeverre investeert de maffia in ons land en wordt er geld witgewassen? Italiaanse crimefighters beweren dat dit reeds op grote schaal gebeurt. Dat lijkt een boude bewering. Maar in 2010 kwam een witwasoperatie via twee dochtermaatschappijen van Telecom Italia aan het licht waarbij ook een Nederlandse link was. Door valse facturen aan elkaar en aan fictieve bedrijven te sturen zouden tussen 2002 en 2006 enorme btw-bedragen zijn ontdoken en geld zijn gewit dat volgens justitie afkomstig was van de ‘Ndrangheta. Bij elkaar een bedrag van rond de 2,2 miljard euro. In februari 2010 werden 56 personen gearresteerd in deze zaak, die de ‘carrouselfraude’ is gaan heten.

Paarlberg bliksem afleider Super Informanten John de Mol en Peter R. de Vries?
Waarom wordt alleen Paarlberg vervolgt?

De ontbrekende media-meneer John de Mol.
Waarom werd John de Mol met keiharde leugens van officier van justitie Koos Plooij naar de Rechter toe buiten het Holleeder-Endstra proces gehouden.

Waarom moet Paarlberg hangen op z.g. identieke bewijzen, die er ook liggen tegen John de Mol?

En waarom worden diezelfde ‘bewijzen’ tegen John de Mol  door officier van justitie Plooij afgedaan als vergissingen en/of versprekingen van Willem Endstra lijnrecht in tegen de opvatting in deze van de plv. chef C.I.D Jan van Looyen. Waarom zwijgt Jan van Looyen tot nu toe? Wie van de recherche zwijgt er nog meer?

De onbekende Maffiose media-meneer in de afperszaak Holleeder-Paarlberg staat al jaren in de “Organigram crime-group Peter R. de Vries” en is John de Mol.

De ontbrekende media-meneer John de Mol.
Maffioso John de Mol wordt door Officier van justitie Plooij uit de wind gehouden.

In opdracht van wie maakt Plooij zich druk om John de Mol buiten het Holleeder en Paarlberg proces te houden? Was het Herman Bolhaar? Of was het Harm Brouwer? Of was het Peter R. de Vries? Uit het navolgende artikel van crimesite: De ontbrekende media-meneer wordt john de Mol opgevoerd als één van de mensen waar afpersgeld van Holleeder werd ontvangen en witgewassen. Bizarre en schokkend is dat er ook staat dat Ovj. Plooij geheel tegen de feiten en de p.l.v. chef C.I.D Jan van Looyen dat John de Mol verward wordt door Endstra met Wijsmuller. Waarom?

Waarom? Dat leest u wederom hier in het “Organigram crimegroep Peter R. de Vries sinds 1980” en met name onder het Kopje Justitie beschermheren Peter R. de Vries.

John de Mol wordt al jaren door mij opgevoerd als één van de leden van de Misdaadgroep Peter R. de Vries. Nu besteed crimesite aandacht aan het feit dat dit al in 2003 bekend was bij justitie en de politie:

De ontbrekende media-meneer.
Laten we achterbankgesprekken doorlopen op Paarlberg en media.

Endstra zegt over de mediameneer dat Holleeder contact met hem heeft. Dat gaat zo:
Hij pakt iedereen in. Hij komt zo aan tafel. Je weet toch bij wie hij nu weer eh. Bij die mediameneer zit ie nu weer aan tafel eh. Hij zit bij aller-lei eh ….
CIE-er: bij die mediameneer? Wie bedoelt u daarmee?
Endstra: nou ja, je weet wie ik bedoel.
CIE-er: nee. Welke bedoelt u nou?
Endstra: nou van eh … die hij heeft geholpen bij zijn ontvoeringsaffaire.

Endstra beweert dat Holleeder aan tafel zit met John de Mol, zo bevestigt CIE’er Jan van Looijen later in een proces-verbaal. John de Mol ontsnapte in 2003 – ten tijde van de achterbankgesprekken – immers aan een nare ontvoeringszaak van zoon Johnny, zo is hier en hier meer in detail te lezen. Endstra wist daar al van vóórdat het in De Telegraaf stond.

De ontbrekende media- Maffia -meneer John  de Mol
Maar het gaat qua betalen kennelijk niet over De Mol. De eerste keer dat over media wordt gesproken is in het derde gesprek. De namen John de Mol en Endemol zijn dan al ter sprake gekomen. Jan van Looijen.
bron: Crimesite 


(Steve Brown Only the lonely strijder tegen de Misdaadgroep Peter R. de Vries  en John de Mol )