Badr Hari ontboden door recherche en Pulp-media Moordenaar John van den Heuvel.

( door onze Corrupte news of the World redactie i.s.m. onze corrupte justitie redactie)

Amsterdam–Noir. De berichtgeving van minuut tot minuut door John van den Heuvel i.s.m. de Amsterdamse Kijkcijfer-politie ten koste Badr Hari  gaat onverminderd door ondanks het z.g. onderzoek van de Rijksrecherche in deze. Nu weet ‘Kale Johny’ ( “Valt hier nog wat te neuken of te snuiven) ons weer te melden  dat Badr Hari zich moet melden bij de Amsterdamse ‘Lek naar John recherche’ om tekst en uitleg te verschaffen over minstens twee gevallen van zware mishandeling  en voor o.a. het komende ‘boek’ van John van den Heuvel ten koste van Badr Hari.

Afhankelijk van het verloop van het Show-verhoor beslist de ‘Lek naar John recherche’ of Badr Hari wordt gearresteerd, aldus liegt John van den Heuvel in opdracht van zijn ‘Lek-recherche’.  Er is al lang door het SBS-justitie besloten dat hij ingesloten gaat worden.

De vechtsporter moet zich al op korte termijn, mogelijk al vandaag, bij de Kijkcijfer-politie melden. Dat laatste men name met oog op ‘Kale Johny’ zijn optreden s’avonds bij de Riool-nicht Albert Verlinde.

Als hij niet vrijwillig verschijnt, wordt hij direct aangehouden, aldus weer John van den Heuvel. De Kijkcijferpolitie en John van den Heuvel weet waar hij momenteel verblijft.

Justitie en Badr Hari en John van den Heuvel ontkennen dat is onderhandeld over voorwaarden waaronder hij wordt verhoord en in de pulp-media wordt geëxploiteerd.

Inmiddels heeft De Badr en zijn ‘vuile onderbroek’ John van den Heuvel, RTL Boulevard en De Telegraaf over de miljoen euro aan reclame inkomsten opgebracht.

Formeel wordt Badr Hari verdacht van twee mishandelingen, maar de  Kijkcijferpolitie en John van den Heuvel zijn in gesprek met nog meer figuranten-personen die willen zeggen door hem te zijn mishandeld.

Onze politiebron heeft ons al laten weten dat Badr Hari minimaal twee weken wordt ingesloten met alle beperkingen, maar drie maanden is waarschijnlijker met o.a. het oog op dat het nu vakantie tijd ( komkommertijd in de pulp-media) is en de aanvang van het nieuwe Media-pulp  winter-TV-seizoen.

Eerder verschenen in deze rubriek:

“Tweede aangifte tegen Badr Hari op last van Pulp Media Moordenaar John van den Heuvel.”

“De ‘Lekke-Hari-zaak’ een White Telegraaf Sensation”.

“Breaking News:Volksnieuws uit Amsterdam-Noir schudt advocaat Badr Hari Wakker.”

“Politiebron van ‘Volksnieuws uit Amsterdam’: “John van den Heuvel liegt over zijn politiebron in Badr Hari zaak”(2).”

“Na advocaat Badr Hari volgt nu ook de Rijksrecherche Volksnieuws uit Amsterdam in de “Lekke Hari-zaak”.

“Analyse van een artikel van Politie scribent John van den Heuvel, een ‘media-moordenaar’ met de pen.”