• oorlog en Goud

( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Schokken maar Waar: De Waanzin en Haat van psychopaten Kabinet Rutte tegen het gewone Nederlandse Volk: Box-3-Vermogende” krijgen 11 miljard sneller terug dan dat de Zorgtoeslag-Slachtoffers-ouders ( 55 duizend) 30,000,- per straatarme-familie ( 1. 5 miljard) aan schadevergoeding zullen ontvangen en ‘CIA-Vazal-Staat-Oekraïne ( vangt nu miljarden van de EU en Nederlandse ‘-‘Taxfree-Royal-Taxfree- War Crime-Pedo-Rapist-Killer-Elite) en ‘Oekraïense-US- Fracking Gas en Wapen handel’-Vluchtelingen’ en Status- houders gaan voor op Nederlandse dak en thuislozen en Woningzoekende en al het overige ‘NL-Klootjes Volk’(Video’s) .

De altijd liegende- ‘US Puppet –Nazi-Zorgtoeslag en Pedo-Boss VVD-Gangster- Premier Rutte ‘heeft de beschaving geheel verlaten’

Zaterdag hebben honderden mensen in Rotterdam meegedaan aan een manifestatie om gedupeerden van de toeslagen Mega-misdaad-affaire te steunen. De Zorgtoeslag misdaad is de grootse Misdaad ooit in Nederland gepleegd en tot heden niets eens vervolgd door het OM en de Politie. Onder anderen Kamerleden Renske Leijten en Pieter Omtzigt liepen mee.Als gevolg van de doorgeslagen ronduit misdadige zgn-fraudeaanpak van het ‘Klootjes Volk’ van de Belasting-misdaadgroep-dienst moesten tienduizenden ouders ten onrechte hun ontvangen kinderopvangtoeslag terugbetalen. Zo’n 1115 kinderen van gedupeerden werden door de toeslagenaffaire ontvoerd door Rutte&Teeven Jeugdzorg Maffia(Video’s) uit huis geplaatst.

Zegt-ie dat nu écht met droge ‘VVD-Rat in pak-ogen’?

Er hebben zich inmiddels 53.000 mensen gemeld als gedupeerde van de Mega-misdaad- affaire. VVD-Boef de’ seksloze’ Premier Rutte was niet aanwezig bij de manifestatie. Hij had ‘andere verplichtingen dood aan de Russen en arme mensen’. “Maar ik ben zeer nauw bij dit onderwerp betrokken zoals u weet,” loog Rutte donderdag na de Psycho-Freak- ministerraad tegen de zijn vaste Jaknikkers- pers. “Het is een ongelooflijk ingewikkeld vraagstuk.”Op de vraag of dit nog jaren gaat duren voor die ouders, antwoordde de premier: “Ja, dat vrees ik wel, hahahhah Voordat je alles hebt afgewikkeld, ben je echt een tijdje verder,hihihihihihih dood aan de Russen en Chinezen en mijn Klootjes Volk.”

“Zegt-ie dat nu écht met droge ogen? Onacceptabel!” reageerde Leijten.

Juridisch adviseur Roger Vleugels constateert: “Rutte geeft aan dat de toeslagen-Mega-Misdaad-affaire pas over jaren, dus onder een volgend kabinet Rutte5&, opgelost zal zijn. Die criminele man heeft de beschaving geheel verlaten en hoort thuis in een Tbs-Kliniek.”

“Heeft iemand een verklaring voor het feit dat de Belastingdienst sneller miljoenen kan terugstorten naar vermogende mensen die allemaal VVD en/of D66 stemmen dan naar de slachtoffers uit de laagste klasse die helemaal niet meer stemmen van de Rutte&Co-toeslagen Mega-misdaad-affaire?” vraagt Vleugels, docent gespecialiseerd in openbaarheid van bestuur. Ja, wij dat is de criminele Levensgevaarlijk psychopaat Rutte en zijn steunpilaren misdaadbende CDA, CHU, D66 en VVD en zijn Judas partijtjes ‘Soros-Volt’ en ‘PvdA-Hoertjes en GroenLinks Rechts’. Maar waarom zitten’ de Volksjongens Holleeder en Taghi in voorarrest als de ‘Media-Maffia-Pulp-Monsters van Nederland en loopt het Mega-Monster- Rutte en zijn bende nog vrij rond. De Mega-misdaden Van Rutte& Co staan al vast in deze en hebben zij 50 duizend slachtoffers gemaakt alleen al met de Zorgtoeslag en God mag weten hoeveel misdaden nog meer tegen het Nederlandse Volk en de Russen en de Oekraïners en de Syriërs en de Irakezen en Afghanen, enz. Is dat niet Klasse Justitie ? Wat denkt u zelf.

Boer en Boeren verstand: steunt Poetin net als wij de Russen: ‘We zouden geen oorlog hebben als het de Westerste Heersende Klasse zich had gehouden aan deze 2 beloftes’& Holleeder& Taghi willen ook gaan vechten tegen de Russen: ‘Verzetsheld-Willem Engel’ langer vast en ‘Ex -MIVD-BossPieter Cobelens’&’Trol- Marcel van Roosmalen’ & ‘Oekraïense- NPO- tv-presentator Nazi-Fahruddin Sharafmal -Vermoord- ook de Russische kinderen’ lopen vrij rond en  Rechtbank laat Oekrainsche Pooiers en Mensensmokklaars vrij om Russische kinderen te vermoorden of te smokkelen(Video’s)

‘CIA Puppet- acteur- Killer- Clown- Zelenski’ tot NSB-Tweede Kamer: Koop US Fracking gas (11x duurder dan Russisch gas)en wapens en laat uw burgers doodvriezen zonder brood en huis(Video’s) en Kreeg daarvoor staande Ovatie van de bijna de hele ‘ NSB-Tweede Kamer’ en ‘US- Puppet Nazi-Zorgtoeslag en Pedo-Boss- kabinet Rutte’ aka “Dood aan de Russen en Chinezen en arme mensen” op de PVV en FvD na .

‘Psycho-Freak-Kabinet- Rutte’ en hulptroepen de Judassen GroenLinks Rechts& PvdA-Hoertjes haten Zorgtoeslag-Slachtoffers& ontvoerde-Kinderen Rechtstaat, Referendum, de waarheid, Russen, Baudet, Gideon van Meijering, Wilders, Steve Brown en ‘Klootjesvolk'(Video’s). Verzetsheld-Steve Brown aangevallen door ‘Bolle- GroenLinks-anti-Oekraïne-Referendum provocateur-Mafkees’ op de Dam(Video).

Wat u niet ziet bij de dr. Goebbels-AIVD- NPO & Noord Koreaanse-AT5 van GroenlinksRechts-NWO Keizerin Halsema:Oekraïne Schandaal,Amsterdamse Dakloze Veteraan, krijgt na 2 jaar op straat een krot aangeboden dat je moet delen met drie andere arme sloebers( Klootjes Volk) Van Halsema in Groningen(Video’s).

‘Creak Head- Pedo-Rapist- Hoerenloper-Joe en Hunter Biden’ vuistdiep in Bio-Lab Oekraïne & Kleine meisjes & kinderporno & Gevestigde Orde steelt idee Vluchtelingendorpen van Stem v d Straat Partij(Videos).

‘Racistische- NWO- GroenLinks-Keizerin Halsema & Waanzinnige -Wassink’ veranderen bijstandsregels in een uur voor mensen die ‘Oekraïense-US-WITTE-FRACKING-GAS-vluchteling’ betaald in huis nemen, maar niet voor Nederlandse Dak en Thuislozen en/of andere ‘OLIE-DOLLAR- Black-Islam-Vluchtelingen’ & F*** the EU:audio of US Nazi-diplomat – Psycho-Victoria Nuland swearing and shows who is the Boss in Oekraïne& Rutte bekent in Davos  dat hij ‘journalisten’  betaald  om de ‘NWO-WEF-Leugens’ te verspreiden(Video’s).

Oekraïense  ‘Witte-Christelijke -(Nazi)- US-Francking Gas- en Wapenhandel-vluchtelingen’ krijgen een  Royal- voorkeurs behandeling  van de Racistische EU-Taxfree-War crime-Killer-Elite-Top’ ten op zichten van de ‘Islam &-Blacks-Vluchtelingen’ en de Arme Nederlanders & ‘Rutte & CIA & MIVD & AIVD & NPO-OP1’ willen Baudet executeren. Russen de Nieuwe Joden in NL(Video’s) en nog meer Woningnood voor het NL-Klootjes Volk(Video’s).

Ondertussen: Rechtszaak NWO-coronamaatregelen: Nationale Bond tegen Overheidszaken wil Psycho- Marion Koopmans onder ede laten horen.

Waanzin maar Waar: ‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka-Mr. A.D. Belcheva’ &‘Doofpot-Griffier-Her-Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht-A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexen/ of van de ‘Oude Jodenjagers stempel-NSB-Zwarte Ster-Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk,gestoorde,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk onder leiding van de pathologische leugenaars-‘OvJ Psych-Killer-Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam’ zich weer schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne. Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4:Tweede Kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui met D66-alias, c.q.‘Lesbo-artiestennaam ‘Oer-Hollandse-Vera Bergkamp’ heet in werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee. Moest Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet-Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering, Baudet en Van  Houwelingen de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL. De chantabele ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Binnenkort:
Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgde ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND POWER BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OORLOG’.

Share this: