( van onze wordt Wakker redactie)

ÁMSTERDAM-NOIR-De ‘NWO-Corona-Staatsgreep’ loopt op zijn einde om de massa leeg te plunderen en te controleren en nu wordt de massa leeg geplunderd en gecontroleerd met de ‘NWO-Rusland -Oekraïne-Oorlog ‘. Wat u niet ziet bij ‘CNN& ‘BBC’& NPO is de Oorzaak van de’ US-SS-NATO-Nazi-Oekraine –Rusland- Oorlog’ & Baudet over Russische inval: ‘Het is de schuld van de Westerse NWO-Killer-Elite’& ‘A-dam-Zuid- NSB-Zwarte-Ster-Pedo- dieren sex-Politie’& Hoofdofficier Beukelear blijft Steve Brown& CO Stalken(Video’s)

Ondanks NWO-Coronacrisis is vermogen Prinses Yab-Yum-Mabel & King Willem & Prins-Huisjesmelker- Bernhard bijna verdubbeld. US-Puppet- Nazi-Zorgtoeslag&Pedo-Boss-.Rutte:Ik ben trots op mijn Royals(Video’s).

 Zie de schokkende beelden hiervoor dat Parasiet ‘Taxfree- VOC-Genocide- King Willem’ met zijn peperdure ‘Pooiers-Speedboot’ arme sloebers bij de Voedselbank expres nat vaart:

De ‘US-Taxfree-War Crime- Francking Gas& Wapenhandel- Soros-Killer-Elite’  Wint op alle Fronten, terwijl er Russen en Oekraïners  sterven en de armen in de EU en US nog armer worden en 17 miljoen kinderen jaarlijks sterven van de honger & De Elite van Duitsland koopt 100 miljard aan Wapens van de US en heeft zich reeds compleet overgeven aan de US-Elite& RT en ongehoordTV op Zwart in de EU en NL. En daar hoorde wij gisteren op de Dam bij de ‘CIA&AIVD-Soros-Schwab- pro- Oekraïne -US en anti- Rusland- demonstratie’ helemaal niemand over!(Video’s)

‘Verzetsheld- Gideon van Meijering’ wetenschappelijk in het gelijk gesteld: Hoe Duivelse- ‘Gates-Soros-Schawb-Nazi-Big-Maffia-Pharma- WHO – adviseur’ ‘dr. Mengele-Andrew Hill'( schokkende Video) draait en liegt toelating pandemie-beëindigend, effectief en veilig medicijn verhindert met als gevolg 80 % meer Corona- Doden voor ‘Big-Maffia- Pharma-Bloed-Poen’.& Meer dan de helft van de Oekraïense Bevolking als vluchtelingen toch burgers van de ‘EU-Taxfree-Killer-Elite’&SS-NATO(Video’s) .

Panama Papers het VVD-Zuid-as te Amsterdam, GroenLinks Rechts, Koningshuis en ‘Maffiaboss-CIA Trollen- Porosjenko & Zelenski, etc.- -Clubblad(Video’s)&Verzetsheld Steve Brown :’King Willem &Elite-Corona-Maffia’ vullen hun zakken& Massa’ Rutte-beroofd’ in NWO-Lock Down:

Er verandert nooit wat ten goede: The U.S. Is Run by a ‘Selfish- Devil-Taxfree-Pedo-Rapist-War Crime- Oligarchy’-Killer-Elite’, a Ruling psychopaat- Elite with a Pretend Democracy and Pedo-Rapist like Trump Biden, and Cliton ass Puppet Presdents & Free (Devil)-kill the poor-Market:

Kabinet- Rutte haat Zorgtoeslag-Slachtoffers& ontvoerde-Kinderen Rechtstaat, Referendum, de waarheid, Russen, Baudet, Gideon van Meijering, Wilders, Steve Brown en ‘Klootjesvolk'(Video’s). Verzetsheld-Steve Brown aangevallen door ‘Bolle- GroenLinks-anti-Oekraïne-Referendum provocateur-Mafkees’ op de Dam(Video).

Ondertussen:’ Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka-Mr. A.D. Belcheva’ &‘Doofpot-Griffier-Her-Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht-A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexen/ of van de ‘Oude Jodenjagers stempel-NSB-Zwarte Ster-Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk,gestoorde,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk onder leiding van de pathologische leugenaars-‘OvJ Psych-Killer-Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam’ zich weer schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne. Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4:Tweede Kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui met D66-alias, c.q.‘Lesbo-artiestennaam ‘Oer-Hollandse-Vera Bergkamp’ heet in werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee. Moest Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet-Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering, Baudet en Van  Houwelingen de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL. De chantabele ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Binnenkort:
Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgde ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

 De volgende publicatie: Schokken maar Waar: De Waanzin en Haat van psychopaten Kabinet Rutte tegen het gewone Nederlandse Volk: Box-3-Vermogende” krijgen 11 miljard sneller terug dan dat de Zorgtoeslag-Slachtoffers-ouders ( 55 duizend) 30,000,- per straatarme-familie ( 1. 5 miljard) aan schadevergoeding zullen ontvangen en CIA-Vazal-Staat-Oekraïne ( vangt nu miljarden van de EU en Nederlandse ‘Taxfree-Royal-Taxfree- War Crime-Pedo-Rapist-Killer-Elite) en ‘Oekraïense-US- Fracking Gas en Wapen handel’-Vluchtelingen’ en Status- houders gaan voor op Nederlandse dak en thuislozen en Woningzoekende en al het overige ‘NL-Klootjes Volk’ .

POWER TO THE TRUTH AND POWER BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OORLOG’.

Share this: