( van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine For News)

AMSTERDAM-NOIR- Corrupte D66 Minister en ‘Pedo-Rapist -Metoo- D66- partijleider’ ontmaskert in de voor met merendeel NSB- Tweede Kamer CDA, VVD, PvdA, GroenLinks ,SGP, D66, CHU aka”Dood aan de Russen en armen mensen” als ‘NWO- Duivels-Schwab -Soros-Gates – Trol’ door Verzetsheld Baudet(Video’s).

Exclusief:‘Puppet &D66- Freak-Franc Weerwind’ van John de Mol benoemt tot Minister voor ‘Rechts’-Doofpot-Bescherming’ &’Uncle Tom- Minerva- Weerwind’ ‘Snuif, Neuk/aanrander en Gok-Gabber’ van Ali B. (Video’s).

Nu hebben wij al vaker gepubliceerd:”D66-Partijlder-PLO- Kaag -al-Quq’ wil ‘Doofpot-onderzoek(Video’s)” (Kuch) naar #MeToo –Pedo-D66-prominenten Pechtold& Van Drimmelen,etc. dat D66-DDR66 ook een misdadige ‘Meetoo -Pedo Rapist-Elite- Partij’ is net als de ‘VVD-Rose-Pedo- Ed Nijpels&Demmink-Misdaadgroep’ met als Leider US- Puppet-‘ Oorlogs-misdadiger&Nazi-Zorgslag en Pedo-Boss Rutte’ (Video’s) met als leider de compleet waanzinnige hautaine ‘Meetoo-Pedo-Rapist- IJskoningin- CIA-PLO Trol& Oorlogs-misdadiger- Kaag- Anis al Qaq is en nu worden wij wederom in het gelijk gesteld zelfs door haar eigenste MSM: “D66’ers willen dat de partij schoon schip maakt in de corrupte Rat in pak- Top (Video’s): ‘Weg met al die ‘Metoo-Pedo-Rapist-Elite- Rat in pak-dino’s’ a La Minister Franc Weerwind.

De dr. Goebbels-AIVD-NPO&NOS liegen er weer op los:Zoveelste CIA valse vlag operatie: Waarom de Russische slachtpartij in Boetsja een nepnieuwsverhaal is(Video’s)

Labour (Pvda-Hoertjes) Sir Pedo-Rapist- War Crimenal-Keir Starmer the protector of the ‘Royal- Elite-Prince Andrew- Jimmy Saville – pedophiles’ want’s Nuremberg tribunal for Poetin. Nou, dan kan Poetin achteraan de rij  aansluiten van alle US Presidenten en de ‘Taxfree-UK-Killer-Pedo-Elite ‘en hun Puppet Sir Stramer& Prins Salman  en Kabinet Rutte 1.2.3.4& ‘Taxfree-VOC-Genocide-King Willem Familie(Video’s)

De ‘Taxfree-US-War Crime- Fracking Gas- en Wapenhandel-Killer-Elite’ met hun ‘EU-SS-NATO-Slaven’ en CIA Trollen a La D66 Sjoerdsma aka “Dood aan de Russen en Chinezen en arme mensen” en meelopers als Judas-‘Yes we can Boy Klaver in onderbroek gebruikt de Oekraïne om daar een Vet-nam voor de Russen en Oekraïners van te maken . En tegelijkertijd hun Fracking Gas( 11 duurder dan het Russische Gas) en Wapens aan de EU te verkopen. Met dat verschil dat de US-Taxfree-War Crime-Killer-Elite 2.2 miljoen Vietnamezen hadden vermoord en het land en de mensen plat jaren lang dag in dag uit plat gebombeerd o.a. met Chemische gassen zoals Agent Orange. Daarbij had de US-Taxfree-war Crime Killer-Elite met hun slaven Staten Canada en Australië ook nog Laos en Cambodja plat gepommadeerd met honderd duizenden slachtoffers . Nou dat zien wij de Russen de US niet nadoen in de ‘US- Vazal Nazi-AZOV-staat- Oekraïne’ met hun ‘CIA- acteur en Killer-Clown- psychopaat-Zelenski‘. Dan laten wij maar de Mega-Oorlogs- Misdaden en/of Genocide, die de ‘US-Taxfree-War Crime-Pedo-Rapist-Epstein, Trump, Gates, Binden ,etc.-Killer-Elite’ en zijn ‘EU-SS-NATO& Australië-UK-Canada- Slaven’ na de Tweede Wereld Oorlog hebben gepleegd in Irak ( o.a. 500 duizend Kinderen vermoord(Video)) , Syrië, Libanon, Korea en Afrika en Zuid-Amerika en Indonesië buiten beschouwing. Waarom is er nog nooit een US President en/of EU&UK& Canna & Australische Premier/President vervolgd voor Oorlog ’s misdaden door het Internationale Strafhof te Den Haag? Wat denkt u zelf

Maar ook Noam Chomsky Stelt Volksnieuws in gelijk(Video): Op naar de ‘Derde Kernbom-US- Oekraïne-Wereld Oorlog’& Ergste vorm van kindermisbruik aangetroffen op laptop Hunter Biden”, president-puppet- Kleine-meisjes-snuifer- Biden’ gaat aftreden’(Kuch).

‘Racistische- NWO- GroenLinks-Keizerin Halsema & Waanzinnige -Wassink’ veranderen bijstandsregels in een uur voor mensen die ‘Oekraïense-US-WITTE-FRACKING-GAS-vluchteling’ betaald in huis nemen, maar niet voor Nederlandse Dak en Thuislozen en/of andere ‘OLIE-DOLLAR- Black-Islam-Vluchtelingen’ & F*** the EU:audio of US Nazi-diplomat Victoria Nuland swearing and shows who is the Boss in Oekraïne& Rutte bekent in Davos  dat hij ‘journalisten’  betaald  om de ‘NWO-WEF-Leugens’ te verspreiden(Video’s)

Betogers kwamen vanmiddag in ‘Witte-Yuppie-Expats- Amsterdam’ van’ GroenLinks Recht- NWO Keizerin Halsema& Loverboys ‘Pistolen Oey en PvdA-Hoer-Booij'(Video’s) bijeen om te demonstreren tegen de Great Reset. Ze verzamelden zich op het Museumplein nadat ze vanaf de Dam een mars door de binnenstad hadden gelopen.

Verzetsheld-Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) sprak de menigte toe. “De strijd is nog lang niet gestreden. We hebben nog een lange weg te gaan,” sprak hij. Maar, zo voegde hij toe, wij zullen niet opgeven. “Wij laten ons niet uit het veld slaan. Wij zullen niet rusten totdat Nederland weer een vrije democratie is.”

Nog niet gewonnen

Wij voorspelde al in 2020 de ‘Rusland-US- NATO- Nazi-Oekraïne Oorlog’(Video). ‘CIA-PLO-Trol- D66- IJskoningin -Sigrid Kaag- Anis-al Qaq aka “Dood aan de Russen en  arme Nederlanders”: ‘Belasting op benzine en Gas en Licht en Voedsel kan er niet af, want dan gaat mijn ‘Elite-Witte scholen-onderwijs’ kapot en koop net als ik een Tesla en een ‘Yuppie-SUV-Elektrische-Bakfiets’(Video’s). 

“Zelfs als we dadelijk definitief van de coronamaatregelen bevrijd zouden zijn, is de strijd nog niet gewonnen,” waarschuwde Van Meijeren. “We vechten namelijk tegen iets veel groters dan coronamaatregelen. We vechten tegen een internationale elite die vertegenwoordigd is in onder meer het World Economic Forum en die ernaar streeft om een wereldregering te vormen en alle macht en controle naar zich toe te trekken.”

“Terwijl de elite rijker wordt en meer macht naar zich toetrekt, zijn normale mensen de dupe. Ze zeggen wel dat ze zogenaamd kwetsbaren willen beschermen, maar ze staan erbij en kijken ernaar als de lagere inkomens hun boodschappen niet meer kunnen betalen, als ouderen in eenzaamheid sterven,” zei hij.

“Ze zeggen wel dat ze tegen discriminatie zijn, maar ondertussen steunen ze beleid waardoor miljoenen Nederlanders buitengesloten werden – en straks weer zullen worden – van het sociaal-maatschappelijk leven,” aldus Van Meijeren.

Het meest schokkende

“Ze zeggen wel dat ze voor wereldvrede zijn, maar ondertussen keuren ze stilzwijgend goed dat de NAVO en de EU Rusland net zolang aan het provoceren zijn geweest en een oorlog hebben uitgelokt, totdat het onvermijdelijk is geworden,” zei hij.

Dictator-CIA Puppet- Zelenski zijn Nazi leger vermoord en martelt gewonden Russische krijgsgevangen en hun moeders (schokkend video’s)

“En sterker nog – en dat is misschien nog wel het meest schokkende – als wij iets zeggen, dan roepen ze aan de lopende band dat wij fascisten zijn. Achter iedere steen zien ze een nazi. Maar zij steunen nu neonazistische (AZOV)- eenheden van het ‘US-CIA- Oekraïense- leger, waar onze wapens naartoe gaan. Het klinkt hard, maar het is zoals het is. Ze sympathiseren met nazistische- ‘AZOV- eenheden die burgers en krijgsgevangenen martelen. We mogen dit niet accepteren. Het zijn tirannen,” benadrukte Van Meijeren meer dan terecht.

Uiteindelijk zal de waarheid altijd weer een weg naar buiten vinden

Het Kamerlid sloot op Tweede Paasdag af met een positieve noot. Van Meijeren merkte op dat Jezus ook in verzet kwam tegen een elite die het volk onderdrukte. “Hij gebruikte geen geweld, maar sprak zich uit. Hij zei: ik ben de waarheid. Daarvoor werd hij beschimpt, bespot, geridiculiseerd, gruwelijk gemarteld en uiteindelijk zelfs gekruisigd. Een aantal dagen later werd zijn graf leeg aangetroffen.”

“Voor mij is de belangrijkste boodschap die daarvan uitgaat dat je de waarheid wel belachelijk kunt maken, je kunt de waarheid wel bespotten, je kunt de waarheid onderdrukken, je kunt de waarheid zelfs begraven, maar uiteindelijk zal de waarheid altijd weer een weg naar buiten vinden en altijd weer opstaan!”

“En daarom blijven wij ook strijden, mensen. Wij geven niet op. We blijven ons uitspreken. We gaan deze strijd winnen!” riep Van Meijeren, terwijl de menigte uitbundig begon te juichen.

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-   Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgde ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRANCKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.