(Door de dr. Goebbels Staats-AIVD-NOS  en bewerkt door onze waarheid commissie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Taxfree-VOC- Genocide-Koning Willem-Alexander’&’Queen Exotica  Maxima’ in Oman voor afscheid van hun gabber in crime Dictator Qaboos &Maxima met Moordenaar Prince Salman(Video’s)


‘Racistische- NWO- GroenLinks-Keizerin Halsema’& Waanzinnige -Wassink’  veranderen bijstandsregels in een uur voor mensen die Oekraïense  vluchteling betaald in huis nemen, maar niet voor Nederlandse Dak en Thuislozen en/of andere ‘Black-Islam-Vluchtelingen’& Oekraïners in Hotels en NL/Amsterdamse Dak en Thuislozen en woningzoekende op straat en/of zolderkamertje& De globalistische tiran, dictator en despoot Joe Biden is deze oorlog begonnen en niet Poetin!!  (Video’s)

Waar blijft de Oproep van het US puppet-Nazizorgtoeslag- regime  van ‘Pedo-Boss-Rutte’ en ‘GroenlinksRechts NWO- Burgemeester Halsema’ en haar ‘Hitman -Wethouder Wassink’ op  de Dam om de Vluchtelingen uit Yemen een veilige plek/huis en uitkering te geven in Amsterdam en Nederland.

Dictator-Killer- Prince Salman’ van ‘US-Pomp- Station-Saudi-Arabië’ executeert 81  ‘Khashoggi – gevangenen’ op één dag en bombardeert Jemen al 10 jaar plat , maar dat is geen probleem voor de US&EU om voor  Olie te smeken bij ‘Dictator- Genociden-Killer-Prince Salman’ om de Russen dwars te zitten&  ‘Saudi-Arabië &’US&UK-Taxfree-  War Crimes-Killer-Elite’ in Jemen maakt  Oekraïne tot een Pretpark vergeleken met Jemen  en daar horen wij Rutte&Hoekstra&Kaag CIA-Trol Sjoerdsma& Klaver&Halsema &NPO&NOS-journaal nooit over.

In Saudi-Arabië zijn op één dag 81 ‘Khashoggi – gevangenen’ geëxecuteerd. Het gaat onder meer  om veroordeelde terroristen en moordenaars, staat in een Gestapo- verklaring van het extreme-corrupte en  Massa-Moordende Saudische ministerie van Binnenlandse Zaken van ;CIA- Dictator-Killer -Prince Salman.

aHet komt zelden voor dat het land zo veel  armen en‘Khashoggi – gevangenen’  mensen op een dag executeert en/of vermoord. Dit aantal overtreft een massa- Khashoggi –   executie in januari 1980, toen 63 mensen onthoofd werden die veroordeeld waren voor de bezetting van de Grote Moskee in Mekka. In 2019 werden volgens Amnesty International de meesteKhashoggi –  doodvonnissen in Saudi-Arabië in een heel jaar voltrokken: 184 in totaal.

De 81 veroordeelden die nu zijn Khashoggi –   geëxecuteerd zijn schuldig bevonden aan het plegen van aanslagen, ontvoeringen, verkrachtingen en andere misdaden(Kuch), aldus het altijd liegende Saudische Killer- ministerie. Ze zouden lid zijn geweest van terreurorganisaties als IS en al-Qaida of zich hebben aangesloten bij de Houthi-rebellen in Jemen.In buurland Jemen woedt al jaren een burgeroorlog. Het Genocide-regeringsleger van Prince Salman vecht er met steun van de CIA en MI6 met een  US-UK- Franse militaire-Genocide- coalitie onder leiding van US-CIA-Saudi-Arabië tegen de Houthi’s en door het uithongeren van vrouwen en kinderen, die worden gesteund door Iran. Onder meer met raketten voeren Houthi’s aanslagen uit in Saudi-Arabië. Er zijn meer  onschuldige slachtoffers gevallen en dat maakt de Oorlog In Oekraïne tot een pretpark, maar ja daar is de Taxfree war Crime Killer-Elite US&EU&UK&Canada & Austria  en zijn Westerse Dood aan de Russen- MSM -media a La ‘dr. Goebbels Staats-AIVD-NPO& NOS-Journaal’ niet in geïnteresseerd.  

Advocaat: Saudi-Arabië voert 100ste onthoofding uit en sponsort ISIS die Wilders zijn hoofd willen(Video’s) Zie Schokkende Video hierna: audi Arabia executes five men and hangs their bodies from a crane – Truthloader:

Niet duidelijk is waarom Saoedi-Arabië ineens zoveel mensen executeert en waarom het deze zaterdag daarvoor heeft gekozen. Wel zijn in het koninkrijk tijdens de coronapandemie beduidend minder doodvonnissen voltrokken. Van 2015 tot en met 2019 voltrok Saoedi-Arabië tussen de 146 en 184 executies per jaar. In 2020 waren dat er 27 en vorig jaar 67, meldde de Europees-Saoedi Organisatie voor Mensenrechten (ESOHR) recent.

Ondertussen: Kijk: voormalig NAVO-militair maakt gehakt van officiële verhaal over Oekraïne, Meer Lezen: https://www.ninefornews.nl/kijk-voormalig-navo-militair-maakt-gehakt-van-officiele-verhaal-over-oekraine/

Het  ‘Dictator- Genociden-koninkrijk’ het Pomp Station van Despoot en uitlokker van de ‘Oekraïne- Rusland-Oorlog’ Puppte -Kleine Meisjes snuiver- Joe Binden en de grootse klant voor het kopen van Wapens bij de ‘US en UK-Taxfree-War Crime-Killer-Elite’   krijgt al jaren van mensenrechtenorganisaties als Amnesty International kritiek op de vele doodsvonnissen van arme mensen die tegen het regime zijn  en de wijze waarop deze worden voltrokken. De meeste executies vinden plaats via onthoofding met een zwaard. In sommige gevallen krijgen veroordeelden de kogel. Het ter dood brengen gebeurt regelmatig feestelijk openbaar, in aanwezigheid van bloed dorstig sadistisch publiek.

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-   Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de’Pedo-Rapist-Metoo-Cratie’ van het’ regiem Nazi-Rutte4′ : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui  met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

ONS STEM ADVIES VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADS VERKIEZINGEN:

1: FORUM VOOR DEMOCRATIE

2 PARTIJ VOOR DE DIEREN

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRANCKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.