• Ex CIA Directeur- Psycho- Pompeo ‘:” handen af van onze journalisten in Hong Kong”. ‘NPO& CCN&BBC CIA- agenten’ vermont door de straten van Hong Kong.

Door  Nine For News(Video) i.s.m onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR– US-Puppet ‘Dictator-Killer- Prince Salman’ van Saudi-Arabië executeert 81  ‘Khashoggi – gevangenen’ op één dag en bombardeert Jemen al 10 jaar plat , maar dat is geen probleem voor de US & EU om voor Olie te smeken bij ‘Dictator-Killer- Prince Salman’ om de Russen dwars te zitten en geen probleem voor Taxfree-Queen Exotica- Maxima-Rutte & Hoekstra, Kaag & Halsema&Klaver & ‘D66- CIA-Trol Sjoerdsma’& NPO-NOS(Video’s) 

‘Valse Vlag-Ukraine –debat’: ‘CDA- Brievenbus-Witwasser- Rat in pak- Hoekstra’: ‘US-Killer-Biolabs’ is een Complottheorie& ‘CIA- Boy-Sjoerdsma& Jesse-Klaver’ eisen nog meer sanctie tegen de Russen waardoor ‘Jan met de Pet’ straatarm dood gaat in NL: Brood 5,- euro, Benzine naar de 5,- euro per Liter & Gas & Licht rekening nu al 800,- per maand en de gewone Russen gezonder en Rijker(Video’s)

De Westerse corporate crime ‘ CIA-Pedo-CNN-media’ en hun slaafse EU -Oulets  dr. Goebbels- MI6-BBC en AIVD-NPO-NOS-journaal  en  staan bol van de pro-Oekraïense nepberichten. Tegelijkertijd worden Russische media met de Top RT( RussiaToday) geweerd uit de EU. Mensen beginnen zich af te vragen wat er echt aan de hand is in Oekraïne.

Het begint op te vallen dat vrijwel ieder recent nieuwsbericht over Oekraïne achteraf nep blijkt te zijn. Het lag er zo dik bovenop dat zelfs de factcheckers er niet langer omheen konden. Beelden van de ‘Geest van Kiev’ bleken afkomstig te zijn uit een videospel. Het bericht dat het geverifieerde Twitteraccount van Oekraïne erover plaatste, is nog altijd niet verwijderd.Rusland verwoest kinderziekenhuis in Marioepol (maar niet heus) LEES MEER: https://www.ninefornews.nl/rusland-verwoest-kinderziekenhuis-in-marioepol-maar-niet-heus/

Een Russische tank die over een auto reed, bleek een Oekraïense Strela-10 te zijn. De grenswachten die op Slangeneiland zouden zijn gedood door de Russische marine hadden zich overgegeven en waren nog springlevend.

Zijn we de leugens over corona alweer vergeten: Verzetsheld- Gideon van Meijering’ wetenschappelijk in het gelijk gesteld:Hoe Duivelse- ‘Gates-Soros-Schawb-Nazi-Big-Maffia-Pharma- WHO – adviseur’ ‘dr. Mengele-Andrew Hill'( schokkende Video) draait en liegt toelating pandemie-beëindigend, effectief en veilig medicijn verhindert met als gevolg 80% meer Corona- Doden voor ‘Big-Maffia- Pharma-Bloed-Poen’.& Meer dan de helft van de Oekraïense Bevolking als vluchtelingen toch burgers van de EU&NATO (Video’s).

Een foto van een straaljager die Oekraïne zou hebben neergehaald, blijkt te zijn gemaakt in 2017. Een foto van een Russische vlag die gehesen zou worden op Oekraïens grondgebied blijkt te dateren uit 2015. Emotionele beelden van Oekraïense soldaten die afscheid nemen van hun geliefden komen uit een film uit 2017.

Puppet ‘Little Girl Sniffer Biden’(Video) comments on nuclear war fears: Biden: Alleen wij hebben atoom bommen op de Japanse Bevolking gegooid en ‘Gas- Orang Agent’ op Vet-nam(Video), hahahahah en laat de armen dood vriezen en/of verhongeren . ‘Verzetsheld-Baudet’: Rusland in de val gelokt(Video’s).

a

Wat is hier in vredesnaam echt aan de hand?” vraagt de Amerikaanse journalist Mindy Robinson zich af in een video.
Na weken te zijn gebombardeerd met nepnieuws en propaganda toont iedereen zich solidair met Oekraïne en willen mensen de Oekraïners geld en wapens sturen. Ook komen er talloze filmpjes voorbij van mensen die hun Russische wodka dumpen, om te laten zien hoezeer ze deugen. En als je er iets van zegt, ben je pro-Poetin en een Russische bot.Zijn we de leugens alweer vergeten die de media twee jaar lang hebben verspreid over corona? Pfizer heeft zojuist allerlei documenten openbaar moeten maken over het coronavaccin. Documenten die ze 75 jaar geheim wilden houden. In de stukken worden meer dan 1200 ernstige aandoeningen genoemd die kunnen optreden na vaccinatie.

Leidt de aandacht af
De oorlog in Oekraïne leidt de aandacht af van het feit dat de overheid iedereen heeft vergiftigd om Big Pharma nog rijker te maken terwijl iedere criticus werd gecensureerd of van social media gegooid wegens het verspreiden van ‘misinformatie’.In 2014 luidden corrupte Amerikaanse functionarissen en marionetten van Soros, zoals wijlen John McCain en Lindsey Graham, een staatsgreep in Oekraïne in om een regering te installeren waar ze geld aan konden verdienen. Eerder deze maand pleitte Graham ervoor om Poetin ‘uit te schakelen’.Oekraïners zijn gestorven zodat corrupte politici hun grondstoffen konden stelen en via familieleden Amerikaans belastinggeld, dat ze al van de burgers hadden gestolen, konden witwassen. “Dit is geen complottheorie,” benadrukt Robinson.

Het kan de laatste keer zijn
In 2019 vroeg The New Yorker hoe het kan dat Junkie Hoerenloper Hunter Biden, de zoon van president-Puppet- Joe Biden, op dat moment in de bestuursraad van een corrupt Oekraïens gasbedrijf zat, waar hij 50.000 dollar per maand mee verdiende. Toen hij de Nep en Fop- baan kreeg, was zijn vader vicepresident en de CIA wist(kuch).

War Crime l& DespootJoe Biden de Puppet van de Taxfree-War Crime- Fracking Gas en Wapenhandel-Killer-Elites beval Oekraïne om de hoofdaanklager te ontslaan die op dat moment onderzoek deed naar het gasbedrijf. Hij dreigde een steunpakket van 1 miljard dollar aan het land tegen te houden.“Ik zei: ‘Als hij niet ontslagen wordt, dan krijgen jullie je geld niet’,” aldus Biden op een bijeenkomst van de Council on Foreign Relations. “Wel verdorie, hij werd ontslagen,” zei hij, waarna de zaal in lachen uitbarstte.

Robinson: “Onze overheid heeft ons voorgelogen, meer dan gebruikelijk. Ze hebben de wereld voorgelogen en moeten zich verantwoorden.” Het is niet de eerste keer dat ze een oorlog proberen uit te lokken voor eigen gewin. Het kan de laatste keer zijn, maar alleen als we vanaf nu overal vraagtekens bij zetten, besluit Robinson.

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-   Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de’Pedo-Rapist-Metoo-Cratie’ van het’ regiem Nazi-Rutte4′ : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui  met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

ONS STEM ADVIES VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADS VERKIEZINGEN:

1: FORUM VOOR DEMOCRATIE

2 PARTIJ VOOR DE DIEREN

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRANCKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.