(van onze ‘VVD&CDA Pedo-Rapist- Klasse Justitie’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Heeft lekken van ‘AIVD-informant-Peter R. de Vries’ geleid tot de arrestatie van Ridouan Taghi en zijn Gabbers en de Moord op Mr. Wiersum ??(VIDEO’s)
De man met vele petten Peter R. de Vries wil naast lekkende ‘AIVD & Politie-informant’ ook nog vet betaalde ’vertrouwensman’ ‘Kroongetuige -Junkie- Nabil B.’ worden met de extreem corrupte volgevreten mr. Peter Schouten, die optrad al als Hoer voor Peter in zijn ‘SBS-Judas- Raadkamer’ en het is onbegrijpelijk dat de Deken mr. Henrich van Amsterdam deze beroepscrimineel Schouten nog niet levenslang van het tableau heeft verwijderd.


Het echte geheim van de ‘SSB- Judas-Raadkamer van Joker- Peter de Vries’ & mr. Peter Schouten wordt onthuld bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto TV(Video’).

Welke  Pet(er R. de Vries) vandaag?

-Misdaadjournalist ‘AIVD Informant & Politie informant-Peter R. de Vries en de Bredase extreem corrupte advocaat en TV-Hoer van Peter R de Vries ‘Fat-man-Peter Schouten’ aka de Kroonprins der corrupte advocaten vormen het nieuwe aan lagerwal geraakte Misdaad-duo die de ‘Junkie-kroongetuige Nabil B. ‘willen bijstaan in het grote liquidatieproces Marengo en Taghi en zijn gabbers net als Holleeder en zijn gabbers levenslang bezorgen. Het zou een nadrukkelijke wens zijn van de ‘Junkie- kroongetuige’ om door zowel De Vries als door zijn ‘SBS- Judas-Raadkamer Hoer –Schouten’ bijgestaan te worden liegt ‘Junkie Hoerenloper- Peter R de Vries. Bizar: De Vries was tijdens de voorafgaande maanden lange geheime  betaalde onderhandelingen met het OM Directeur van een corrupt ‘Witwas-advocatenkantoor’ De Vries & Kasem waar 11 domme en laffe en corrupte  advocaten van hem zitten. Waarom wilde De Vries niet dat hij met één van zijn corrupte advocaten bijv. de Lekkende mr. Kasem en/of zijn zoon  ‘Domme Royce’ deze ‘Judas-job’ gingen doen, temeer een dergelijke ‘Judas-Job’ gauw jarenlang miljoenen aan vergoeding kan opleveren aan de advocaat(en) en zijn kantoor betaald door het OM. Waanzinnig is wel dat u als betastingbetaler die miljoenen moet ophoesten, die dan in de zakken van de Vries & Schouten verdwijnen.

De aarts lafaard Vries pocht tijdens de ‘geheime’ ‘Riool- Showbizz-Pers –conferentie’ niet bang te zijn voor Taghi ( en Holleeder en Steve Brown) nu hij volledig geïsoleerd in de EBI zit. Het bekende beruchte laffe ‘Judas- patroon’ van ‘Junkie- De Vries’ wat hij ook bij Willem Holleeder heeft toegepast. Voor dat Holleeder in de EBI zat heeft De Vries 25 lang als ‘Pr-woordvoerder’ van Cor van Hout en Willem Holleeder hen openlijk hun kont gelikt. En gesteld dat het toffe peren waren:

Maar dat is de corrupte en laffe media gisteren met ‘De Vries-Trollen’ als de Nep en Fop advocaat Sven Brinkhoff die n.b. ook nog raadsheer te Den Bosch is ff ontgaan , die zijn Held-Peter bij het schaamteloze EenVandaag de Hemel in mocht prijzen. M.a.w. die ‘Trol – Brinkhoff’ is een typische ‘Killer –rechter’ uit het ‘SBS- Judas- Raadkamer van Peter R. De Vries’. Ook de ‘Media-Riool-Showbizz- Pis-Paay- advocaat mr. Plasman zat gisteren bij de Op1  om zijn Held Peter de Hemel in de prijzen: “ Peter heeft maar een Pet op en dat is Peter”:‘En De Vries & Schouten mochten bij de ‘Super Allround BN-Hoer- Beau van Erven Dorens’ verslag doen van hun ‘heldendaden’.

Het ‘Riool-Showbizz-Lynch- OM’ ziet de Lekkende rol van de ‘AIVD- Junkie-De Vries’ deze keer ff niet zitten,  zogenaamd omdat hij geen advocaat is maar de werkelijke reden is altijd lekt voor het OM en liegt ( zelf meineed pleegt) voor het OM en extreem corrupt is en altijd dubbel spel speelt en  deze keer te veel poen eiste.

Dat maakten De Vries en Schouten donderdag niet bekend tijdens een ongebruikelijke ‘Leugen-persconferentie’ op een ‘geheime locatie’ in de kelder van het Sexhuis, alwaar zij vaste klant zijn. Bizar dat De Vries & Schouten met deze hysterische  persconferentie met een kogelvrij vest aan deden en op een geheime’ locatie als je dan vervolgens van de Daken gaat schreeuwen voor de Landelijke Pers en Media dat je ‘Junkie Nabil B.’ bijstaat. Tja, die ‘geheime ‘ locatie is natuurlijk gewoon voor het ‘Riool-Showbizz -effect ‘, ‘brrrrrr, Bbrrrrr spannend ,brrrr, brrrr gevaarlijk, we zijn niet bang en Helden van het Recht & Journalistiek & advocatuur, zolang het OM ( en de AIVD & Politie) ons maar vet betaald hangen wij wie ze willen aan de hoogste Boom,hahahahahah.hhihihih. snif, hik.’

 

Riool- Showbizz- Officier van Justitie- Beau van Erven Dorens’& ‘Killer- Rechter-Junkie- Peter R. de Vries ‘halen Mr. Roethof door de stront ton in de zaak Verstappen, maar verdedigen ‘Pedo- Rapist Demmink'(Video).

Wat zijn de ‘Judassen- De Vries & Schouten’ toch moedig, bah, bah, bah. Wie trapt daar vandaag de dag nog in? Alleen nog maar de ‘ bejaarde- Zombie TV-Tokkies’ die naar RTL-Riool -Boulevard en ‘Bral-EenVandaag’ en de ‘Super -Allround- BN-Hoer-Beau van Erven Dorens’
staren. Afijn, na de hysterische ‘Leugen- Pers verklaring ‘op de ‘geheime locatie’ gingen de Judassen-Schouten & De Vries weer gewoon open en bloot verder met hun dagelijkse, niks geheim, niks beveiligd, niks kogelvrij vest ‘Riool-Lynch- Bezigheden’. Wat zijn De Vries & Schouten feitelijk, behalve extreem corrupt nog ‘Linda de Mol –Oerdom’ ook.

De ‘geheime’‘Riool- Lynch- Persconferentie  bijeenkomst‘ was ongebruikelijk en ronduit bizarre om meerdere redenen.Ten eerste omdat de hele ‘RTL-Riool-Boulevard BN-hoertjes’ redactie er was. En de enige die vragen mocht stellen aan De Vries & Schouten was hun gabber in crime ‘AIVD- Informant- Hoerenjong- Bruine Rat –Bas van Hout’(Video’s)& Junkie Ron Ostrowski. 

Sinds de moord op de vorige advocaat van Nabil B., Derk Wiersum, in september vorig jaar, worden de namen van zijn advocaten angstvallig geheim gehouden om nieuwe aanslagen te voorkomen. De extreem corrupte De Vries & Schouten blijken lak te hebben aan die geheimhouding en niet te vrezen voor hun leven (kuch. Kuch). Maar als De Vries Steve Brown tegen komt schijt hij net als zijn ‘AIVD -gabber in crime’  ‘Hoerenjong- Bruine Rat- Bas van Hout’ letterlijk van angst in zijn broek:(Video).

Pa de Vries’ zet zoon ‘Domme Royce’ in tegen Jan Roos inzake cocaïne levering aan Marc van der Linden e.a..(Video’s).

‘Fat-man-Schouten’, die volkomen aan lager wal is geraakt door zijn drank, drugs en perverse Pedo-sexs verslaving net als Draaideur-crimineel – Junkie-Ron Ostrowski wierp zich vlak na de moord op Wiersum als aasgier openlijk op als nieuwe louche advocaat voor de ‘Junkie-kroongetuige-  Nabil B.’ als het  corrupte en laffe OM-Amsterdam maar genoeg schoof:

Geen advocaat maar de altijd lekkende en liegende ‘Media-Pooier & AIVD & Politie-informant-Peter R. de Vries’:

Ook ongebruikelijk is het dat ‘AIVD & Politie-informant & Media-Pooier-Peter R. de Vries’ Junkie-Nabil B. wil bijstaan als vet betaalde vertrouwenspersoon. De misdaadverslaggever misdadiger en ‘Riool- Lynch- tv-maker’ is geen advocaat en zelfs geen journalist. En juist dit laatste blijkt de directe aanleiding dat ze nu naar buiten treden. Na twee laatste duistere ontmoetingen met zijn corrupte gerechtelijke macht(VIDEO) thuishonk het ‘Riool-Showbizz-Lynch-OM-Amsterdam’ ging voor Junkie-De Vries de deur dicht(kuch).. Volgens het Openbaar Ministerie (OM) kon met hem ’geen contract worden gesloten omdat hij geen advocaat is’. „Men vreesde met mij een J’unkie- Paard van Troje’ binnen te halen”, zo verzuchtte De Vries, die het wel snapte. „Ik ben niet naïef maar een Dief en een (AIVD)-Judas”.
‘Junkie-De Vries ‘bralde en loog in ruim 25 minuten uit hoe de duistere communicatie de afgelopen drie maanden met het OM is verlopen. Aanvankelijk leek het OM geen bezwaren te hebben tegen de ‘Judas-rol’ als ’vet betaalde-vertrouwensman’. Zo werden twee gesprekken gefaciliteerd en zelfs nog betaald ook door het OM. „Ik sprak urenlang over de mogelijkheden en onmogelijkheden als liegende woordvoerder”, aldus de schaamteloze ‘Judas- De Vries’.

Veiligheid: Na AIVD informant Bas van Hout zegt nu ook ‘AIVD-informant Peter R de Vries’ woest:” Ga nooit in zee met de AIVD(Video’s).

Tijdens de ‘geheime’ Bral & Lieg- Riool Showbizz-persconferentie’-kreeg ook de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) ervan langs. Zij zouden op 24 april contact opnemen over de veiligheid over het nieuwe ‘Zakkenvullende-misdadige-verdedigingsduo De Vries & Schouten’. „Het bleef stil.” Na het uiteindelijke duistere contact bleef het wederom lang stil. De Vries stelt verbijsterd te zijn. „De zaken die ik de afgelopen drie maanden gezien heb, waren ontluisterend voor mij en Schouten, wij hadden gerekend op een grot zak met poen, 24/7 beveiliging met auto met chauffeurs en dan hadden we weer iedereen in de Pers en Media door de stront ton kunnen halen en Taghi en Holleeder levenslang bezorgen en dat mag best vet betaald worden .”
De ‘Junkie-Vries’ bralt dat zijn ‘Junkie-kroongetuige Nabil B. ’niet veel vertrouwen heeft in het OM , maar wel hun miljoenen aanpakt en op kosten van het OM in een Luxe Hotel zit: „Daarvoor zijn er te veel ernstige fouten gemaakt, to put it mildly en wie anders dan ik kan dat allemaal recht zetten o.a. bij mijn thuishonk ‘RTL- Riool Boulevard ‘ en/of in een sexshuis,Snif, Hik, hihiihihihihi.

Betaalde AIVD-politie-informanten Peter R. de Vries, Peter La Serpe en Astrid Holleeder plegen meineed, maar niemand wordt gearresteerd(Video’s)

Dringend beroep van De Vries & Schouten op de Miljoenen van Grapperhaus of te wel uw belastinggeld.
De altijd liegende Draaideur Crimineeltje Junkie- Nabil B. maakte op 18 mei zelf bekend dat hij een nieuw peperduur ‘Riool-Showbizz-verdedigingsteam’ had gevonden. De werkelijke reden is dat De Vries Junkie Nabil B. had benaderd via de lekkende mr Peter Schouten die elkaar al kennen uit de tijd dat Schouten en De Vries bij het 3de rangs Rioolblad Aktueel zaten. Maar het Openbaar Ministerie kon zich niet in zijn keus vinden omdat de beoogde vertrouwenspersoon de eveneens altijd liegende ‘Junkie- Peter R de Vries’ geen advocaat is en decenia’s zwart betaald werkt voor de AIVD en de Politie en wit betaald door Maffia Boss John de Mol. Tijdens de zitting wilde het OM niet reageren en beriep zich op aandringen van de AIVD op zijn zwijgrecht.
De ‘Junkie-kroongetuige NaBil B. ‘ deed tijdens de pro formazitting een dringend beroep op de rechtbank om hem te helpen „omdat integere advocaten niet bepaald voor mij in de rij staan.” Na de moord op Derk Wiersum vond Nabil B. eerst andere advocaten van wie de identiteit uit veiligheidsoverwegingen werd afgeschermd, maar hun bijstand was van korte duur. Deze integere advocaten lieten weten dat Nabil B een compleet door gesnovenJunkie is die zijn eigen moeder voor poen verkoopt net als De Vries & Schouten waar niet mee te werken valt. Al eerder werd de broer van Nabil B. vermoord. Het Openbaar Ministerie net als De Vries gaan ervan uit dat Ridouan Taghi, die als hoofdverdachte in Marengo terechtstaat met 16 anderen, achter die aanslagen zit (kuch, kuch).
Junkie-Nabil B.: „ „Sindsdien zit ik in een rare en onaangename situatie in een Luxe Hotel. Er zullen mensen zijn die zeggen dat ik als Junkie en Judas dat aan mezelf te wijten heb. Tegen die mensen wil ik zeggen dat ik iedere dag moet leven met de wetenschap dat twee onschuldigen het slachtoffer zijn geworden, Snif, .”

Onwenselijk(Kuch):”Meneer Holleeder, voordat we deze ‘Riool-Showbizz-rechtszaak’ beginnen geef ik u alvast Levenslang namens uw Judas-zussen en hun Media-Pooier-Peter R. de Vries(VIDEO’s)”.

De  eveneens corrupte ‘Riool-Showbizz- rechtbank- Amsterdam’, alwaar Peter R. de Vries kind in huis met iedere keer weer een andere Pet op zei het onwenselijk te vinden dat de kroongetuige al twee maanden zonder advocaat zit, en deelde het OM mee „dat dat moet worden geregeld.” Het gevolg van het uitblijven van rechtsbijstand was namelijk dat Nabil B. weigerde nog mee te werken aan verhoren.Hij heeft tot nu toe veel verklaringen afgelegd over de rol van de verdachten in het proces bij meerdere liquidaties. Een groot deel van zijn verklaringen is onderzocht, en blijkt volgens het OM (niet) te kloppen. De advocaten van de 17 verdachten hebben echter nog nauwelijks de gelegenheid gehad om hem vragen te stellen.

Noot:’Pedo-Rapist-Doofpot-OM’ alleen advocaat kan kroongetuige bijstaan (Kuch)
Fake-Nieuwsbericht | 04-06-2020 | 16:15

“Rechtsbijstand in een strafzaak kan alleen gegeven worden door een advocaat en door niemand anders. Dat is kortweg de overweging van het laffe en corrupte Openbaar Ministerie( zie Noot) waarom de AIVD & Politie-infromant Peter R. de Vries in het strafproces Marengo niet wordt gefaciliteerd en vet betaald als vertrouwenspersoon/adviseur van kroongetuige Nabil B.
Op verzoek van de extreem domme Junkie kroongetuige is de afgelopen weken een bijzondere duistere weg verkend, die het laatste restje van de rechtstaat volledig belachelijk zou hebben gemaakt . Zijn voorstel hield in dat hem rechtsbijstand zou worden verleend door ‘Junkie- Peter R. de Vries ‘en zijn ‘SBS-Judas-Raadkamer- advocaat Peter Schouten’. Het laffe en corrupte Amsterdamse Pedo-Rapist-OM stond daar niet onmiddellijk afwijzend tegenover. Dat de kroongetuige wordt voorzien in rechtsbijstand is vanzelfsprekend in zijn belang en in het belang van het strafproces. Na de moord op Derk Wiersum is het een voortdurende worsteling geweest om te voorzien in de gewenste rechtsbijstand.
Door het laffe en corrupte ‘Pedo-Rapist- OM-Amsterdam’ is serieus de mogelijkheid bekeken of met de RTL-Riool- Boulevard- misdaad misdadig journalist & ‘AIVD & Politie–informant- Peter R de Vries’ een miljoenen overeenkomst zou kunnen worden gesloten. Deze duistere verkenning heeft uiteindelijk geleid tot de conclusie dat zo’n overeenkomst niet mogelijk is. Het OM kan aan iemand die geen advocaat is niet dezelfde privileges toekennen als aan een rechtsgeleerd raadsman(Kuch, kuch).
Dat betekent dat het OM een dergelijke vertrouwenspersoon niet kan faciliteren met toegang tot de kroongetuige, vertrouwelijke (tele)communicatie met hem, het verstrekken van stukken uit het strafdossier, het bijwonen van verhoren door bijvoorbeeld de rechter-commissaris of betaling voor verleende diensten. Rechtsbijstand door de corrupte advocaat ‘Fat-Man- Schouten’ is voor het OM geen enkel probleem. Hij staat immers ingeschreven nog steeds als advocaat en is gebonden aan de gedragsregels en tuchtrecht van zijn beroepsgroep( Kuch. Kuch) De Vries is geen advocaat en geen integer journalist”.

De Teloorgang van het OM-Amsterdam: Corrupte en laffe  Officier van justitie Susanne Terporten aka ‘Lady Slettenbak(VIDEO’) als  ‘Bral&Lieg-deskundige’ bij ‘RTL-Riool-Boulevard’.

25 miljoen reden voor  ‘Judas-zussen Holleeder’ en hun ‘Media-Pooier- AIVD&Politie informant- Junkie-  Peter R de Vries om Willem levenslang te bezorgen(Video)”.