(van onze Wie neukt en Moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Genade klap voor Astrid Holleeder en haar ‘Media-Pooier Peter R. de Vries’ in de zaak Willem Holleeder(Video).
Willem Holleeder zou in 2011 zijn bedreigd door de in liquidatieproces Passage tot levenslang veroordeelde Dino Soerel, die Willem Holleeder onder druk zette om gunstige verklaringen voor hem af te leggen. Dat bleek dinsdagmorgen tijdens de ondervraging van misdaadverslaggever Politie-informant ‘Joker-Peter R. de Vries’(Video). Volgens altijd liegende ‘Insluip-Geilneef- Peter R de Vries(Video) is hij in maart 2011 benaderd door Stijn Franken, destijds de advocaat van Holleeder en tegenwoordig op de gastenlijst van ‘Judas-Medewerkers van ‘Joker Peter R. de Vries& ‘Judas-Raadkamer’(Video) . ,,Hij vertelde dat Holleeder en hij werden bedreigd door Mr. Bénédicte Ficq, die destijds de belangen van Dino Soerel verdedigde(kuch, Kuch .kuuuuuch). De kern was dat Holleeder een verklaring over Soerel moest afleggen die niet met de waarheid spoorde.“‘Judas-medewerker Franken’ van ‘Joker Peter R de Vries’ liet hem verschillende documenten zien, waaronder een handgeschreven verklaring van Holleeder zelf. Daarop volgde een telefoongesprek tussen de toen gedetineerde Holleeder en zijn voormalige ‘Loopjongen De Vries’, die zich daarvoor meldde op het ‘Judas-kantoor’ van Franken.

Peter R. de Vries heeft meineed gepleegd voor Willem Holleeder in de “Passage-Liquidatie-zaak” en mag nu bij zijn ‘Riool-Junkie-vrienden'(Video) van RTL-Boulevard zijn walgelijke, gewetenloze leugens goed brallen:

Overdragen van bewijzen bepaald De Vries en niet het OM. Riool-Raadkamer’ Peter R .de Vries wordt met Holleeder ‘VerRaadkamer’ met Judassen Rechter Moors, OvJ. Bos, Belleman en Mr. Kuijpers(Video).

Het nieuws over de bedreiging van Holleeder volgde op een discussie waarin Holleeder de altijd liegende De Vries terecht van meineed beschuldigde, toen die bralde een verslag te hebben  gemaakt van een gesprek dat hij met Holleeder in maart 2011 voerde( voor zijn CDI Politie-runners en /of Justitie ).Volgens Holleeder kon dat niet, omdat hij destijds vast zat in de extra beveiligde inrichting (EBI) in Vught. Hij bond in toen De Vries refereerde aan het telefoongesprek dat hij met hem voerde vanaf het kantoor van zijn ‘Judas-Franken’. Het gesprek is destijds ook al stiekem door De Vries opgenomen voor de ‘Vinger-Politie’(Video) en de ‘Showbizz-Riool- Justitie’. Wat in de handgeschreven verklaring van Holleeder staat, is niet bekend. Holleeders advocaat Sander Janssen heeft De Vries gevraagd ze over te dragen aan het Openbaar Ministerie (OM). De Vries wil daar ,,een nachtje over slapen” en het OM vindt het allemaal ‘Peter R. de Vries, Oké ‘.Dino Soerel kreeg in het hoger beroep van liquidatieproces Passage vorig jaar levenslange gevangenisstraf op amper bewijs omdat hij opdracht zou hebben gegeven voor de moorden op Kees Houtman en Thomas van der Bijl in 2005 en 2006. Holleeder wordt onder meer voor dezelfde moorden vervolgd., terwijl de weduwe van Van der Bijl weer De Vries beschuldigd van het aanzetten van de moord op haar man i.v.m. de opbrengst van het aasgieren’ Bloed- Boek’ de “Heineken ontvoering” Pikant: ‘NSB-Telegraaf- Lynch journaliste Saskia Bellenman’ ook al een ‘Judas-medewerker ‘Video) van de ‘Judas-Raadkamer’ van Joker Peter R de Vries kreeg spontaan een natte doos, toen de laffe Peter R de Vries weer de Held uithing tegen Holleeder, die geen kant op kan.

Opschudding.
Domme Mr. Roy  de Vries (Video)die ook weer meegekomen was met zijn Pa de Vries zorgde nog voor wat opschudding omdat hij stennis maakte omdat zijn Pa geen Koffie en gevulde koek had gekregen.

Krijgt Holleeder levenslang van een Judas-medewerker OvJ en/of Rechter van ‘Joker Peter R de Vries’.

Het wordt hoogtijd dat Holleeder’s advocaten de Zaaks OvJ en Rechters op de man af vragen zij net als Rechter J. Kruis aka” de Allesontkenner”(Video) in de zaak Stem van Straat/ Brown ook op de gastenlijst staat van de ‘Judas-Raadkamer’ van’ Peter R. de Vries’ voordat hij ook nog indirect  van ‘Joker Peter R de Vries’& Judas-medwerkers  levenslang aan de broek krijgt.

Noot: Ficq&Partners,Persbericht inzake Holleeder/Soerel naar aanleiding van verklaring Peter R. de Vries vandaag ter zitting in Vandros. (1/2)