Open brief aan Het Parool,c,q,  Hoofdredacteur Ockhuysen en van Galen inzake verzoek om interview met Hoofdredacteur Ockhuysen en John Jansen van Galen o.a. in het kader van het Algemeen belang en op grond van opzettelijke grove smaad en Laster tegen Brown.(info@atlascontact.nl,info@deschrijverscentrale.nl,info@uitgeverijbalans.nl , m.boomsma@parool.nl, r.ockhuysen@parool.nl,k.leupen@parool.nl)

( door ing Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR-Zwarte dag voor de Democratie en Pers: 50% Stemde niet in Amsterdam. Partijleider Brown treed af(Video).
Wij zijn op dit moment de oorzaken van het feit dat wij geen zetel hebben gehaald, terwijl 30% van de Kiezers behoort tot de Laagste Klasse die onder de armoedegrens moet zien te overleven aan het onderzoeken met het oog op de volgende Gemeente Verkiezing. En in het kader van het Algemeen belang en de collusie( corruptie) tussen Het Parool, AT5, De Balie en de Gevestigde Orde Partijtjes VVD,D66,GroenLinks, PvdA en CU. Een van de factoren ,zo niet de belangrijkste dat wij geen Zetel hebben gehaald is dat Het Parool, AT5 en De Balie gezamenlijk zijn opgetrokken om onze partij totaal te boycotten, behoudens smadelijke en lasterlijke publicaties en AT5- Noord-Koreaanse Tv-uitzendingen(Video). De ‘heer’ John Jansen van Galen heeft in deze extreem misdadig gehandeld als een laffe-NSB, c.q. ‘Moordenaar met de Pen’ op mij als mens met blanco strafblad en Partijleider van De Stem van de Straat o.a. lasterlijk en smadelijk weg te zetten als een veroordeelde drugsdealer en onze partij als Dorpsgekken.Wij hebben tegen het voorgaande inmiddels aangifte gedaan bij de Hoofd-officier van Justitie de Wit, maar gezien het feit dat Het Parool al minimaal een kwart eeew duistere hand en spandiensten verricht voor het (corrupte) Amsterdamse OM verwachten wij daar niets van.

Het Parool pleegt een Misdaad tegen Partijleider Brown van de Stem van de Straat partij & Kiezersbedrog!(video)
Het verst in opzettelijke lasterlijk en smadelijke kwalificaties jegens mij en de partij in deze ‘Noord- Koreaanse-boycot-campagne’ ging Het Parool( Video) met NSB-er- Van Galen met het onrechtmatige en lasterlijke artikel:”: “Vage slogans helpen de kiezer absoluut niet” .Dat was n.b. sluw en doortrapt gepubliceerd op zaterdag (weekend, meeste gelezen editie) drie dagen voor dat de Kiezers naar de stembus gingen.Hierdoor konden wij niet meer voor de dag van stemming een rectificatie af dwingen bij de rechter of anderszins. Op dit moment hebben wij nog in beraad of wij als nog Het Parool en Van Galen voor de Rechter gaan slepen, maar de kosten wegen feitelijk niet op tegen de baten en een rectificatie met een paar formele zinnen op bijv. pagina acht kan ook niet meer de aangerichte schade herstellen m.b.t het niet halen van een Zetel. En dat weten die smeerpoetsen bij Het Parool als geen ander, want we hebben ze in het verleden ook voor de Rechter en de Raad voor Journalistiek gesleept( Klacht gegrond). Derhalve gaan wij links om of rechts om achterhalen wat de duistere motivatie is geweest van Het Parool c.q. de corrupte, Gluiperige Hoofdredacteur Ockhuysen’,c.q. de NSB-crimineel Van Galen van het de facto smadelijk door ons gelaakte artikel en verzoeken u hierbij om een interview voor Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en een TV reportage voor de Stem van de Straat Amsterdam-Noir.

Parool ‘Moordenaar’-journalist Paul Vugts op de Vlucht, maar hoort in de cel(Video).

Ik wijs u er op dat ik mede door u toedoen niet meer gebonden ben aan gedraging die men van een Partijleider mag verwachten en dus weer vrij als Volksjournalist kan opereren en dat zal ik met volle overgave gaan doen in deze zaak totdat ik de waarheid heb achterhaald in deze. Mocht u -en dat verwachten wij- ons verzoek om een interview weigeren, dan gaan wij over tot de door u en uw corrupte misdaadjournalist Paul Vughts alom bewonderde ‘Peter R de Vries -Overval-methode’ van onverwachts en onbeschoft en hysterisch(soms zelfs met geweld(Video)) interviewen en Tv-beelden schieten.Wij hebben begrepen dat de oude (demente?) ‘NSB-Baas-Van Galen ‘van wandelen in het Bos houdt en wij zijn dan ook benieuwd of hij ook houdt van rennen in het Bos. Dat levert leuke walgelijke ‘Sensatie -Peter R. de Vries beelden’ op, niet dan?

 

In afwachting van uw antwoord,

ing S.K.A. Brown