(door De Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Nu heeft AT5 in vereniging met Het Parool en hun corrupte Outlet de ‘Elitaire- zwaar-gesubsidieerde Vuilnisvat- De Balie’ systematisch ons systematisch geboycot en ‘Noord-Koreaanse-zwart’ gemaakt met kwaadaardige en zelfs met strafbare leugens(smaad en Laster)(Video), maar nu gingen ze wel heel ver: ‘Partijleider ing Steve Brown’ was uitgenodigd met extreme grote tegenzin van de zijde van AT5(video) om een ‘Kul-debatje’ te doen van nog geen 3 minuten. En naar mening van omstanders had hij dat meer dan goed gedaan. Zo kwam hij o.a. met de schokkende onthulling dat B&W de subsidie ontvangers van ‘religieuze’ instelling als het Godsdienstwaanzinnige Salafisme en SGP geheim houdt.( Zie video Hierna)
Nadat wij door tientallen mensen waren gebeld die het debatje niet meer terug konden vinden bij’ Censuur-AT5’ tussen Brown en Ubuntu Connected Front zijn wij op onderzoek gegaan. En wat bleek AT5 is Noord Koreaans gegaan en heeft de werkelijkheid van het reeds uitgezonden Life debat verandert door de laatste 3 minuten van het debatje op de Ten Katenmarkt zwart te maken op internet van AT5/Facebook en het niet te herhalen zoals de andere debatjes, alsof het debat tussen Brown en Ubuntu Connected Front nooit heeft plaats gevonden. En is zelfs op AT5 website niet meer terug te zien. Hetgeen in strijd is met alle journalistieke codes en beginselen en geheel in stijl van de -‘Noord Koreaanse- propaganda-censuur -school’. Check het Partijprogramma(Video) van de Stem vd Straat partij.

En dan te bedenken dat AT5 100% wordt gesubsidieerd en dus betaald door alle Amsterdammers inclusief de mensen van de Straat waar AT5 kennelijk van walgt en in de broek voor doet. Maar gelukkig hadden wij zelf het ‘AT5-debatje’ opgenomen en die kunt u hier zien:Het  door AT5 ‘Noord-Koraanse-Foetsie’ gemaakte Verboden Salfistische debatje van Partijleider ing Steve Brown.

Als u morgen echt Wakker wordt en niet langer meer Noord-Koreaans wil worden voorgelogen en Kaalgeplukt worden door de corrupte Gevestigde Orde partijtjes CDA,VVD,D66,GroenLinks, PvdA Stem dan op Partijleider Steve Brown de Stem van de Straat in de Gemeenteraad: Power to the People!