(van onze Internationale Hulpverlening ‘s strijkstok redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Godfather Rutte’ overnacht in’ Glazen-Goeden Doelen Maffia-Huis’ en krijgt gratis Serious propaganda(Video)
Nu publiceren wij al jaren dat de grote Goede Doelen-(Giro 555)-acties en ook 3FM SERIOUS REQUEST in handen zijn van de ‘Elite&Media-Maffia’ van corrupte Types als ‘Maffioso John de Mol’ en ‘Showbizz-Vuilnis-King Joop van den Ende’ en de ‘Staats-NPO- Maffia’(video) die over de rug van de ‘Zombie-TV-kijkers’ hun zaken vullen. Feitelijk is dat één van de laagste misdaden die er bestaat, want men steelt van de aller armste mensen en kinderen in nood. Dat er door hun psychopatisch gejat een paar duizenden kinderen meer of minder sterven(Video) zal hun een worst wezen.

Ook BN-Hoeren misbruiken GIRO555 & 3-Voudige Politie-moord in Urn(Video) 

LOL:Koning Willem tevreden over ‘Showbizz-Hulpverlening’s’-‘Foto-Shoots’&’Oranje-Boven-Fake-NOS-reportage’ op Curaçao en St Maarten

‘BN-Hoeren’ ‘Huil-actie’ met PvdA ‘Zot-Plasterk’ (Video)Sint-Maarten levert 13,3 miljoen op voor de Strijkstok.
ÉLKE EURO gaat direct naar het goede doel en alles wat met handige acties bijeen wordt gebracht komt goed terecht, maar niet heus.Dat dáchten althans alle domme mensen en ZombieTV -Kijkers die zich in de loop der jaren inzetten voor corrupt hysterisch 3FM SERIOUS REQUEST.Maar PRIVÉ ( Privé doet tegenwoordig serieus maatschappelijk relevant onderzoek ’s journalistiek(Video) daar waar de zogenaamde Parlementaire-pers en de MSM en de Staats-NOS alleen maar JA zitten te knikken hoort in Hilversum toch wat anders, en wat blijkt? Wel degelijk gaat een groot deel naar de kosten: in 2017 bijna twee ton, een jaar eerder zelfs bijna het dubbele en dat verdwijnt in de zakken van de Ratten in pak(Video). Daarnaast blijft het meeste geld hangen aan de strijkstok van de grote ‘Goede-Doelen-Maffia-Organisaties’ zoals het Rode Kruis.

Tot Slot: Partijleider van de Stem van de Straat ing  Steve Brown(Video) legt in de videoreportage hierna o.a. uit dat de ‘BN-Hoeren’ van ‘Maffiabos John de Mol’ die altijd worden ingehuurd om bij ‘Goede-Doelen-Strijkstok- actie’s’ vals te gaan staan janken hun eigen moeder verkopen: