(van onze Stem van de Straat partij redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Partijcongres Stem van de Straat met Partijleider Steve Brown(Video) 28 januari 2018.

POWER TO THE PEOPLE programma:
Iedere bezoeker/ kameraad wordt verwelkomt met een drankje en/of koffie en/of thee en wat Portugese hapjes en borrelgarnituur.

Optredens van: Jerry TurnerX, Samsom Spin, De Ouwe Hoeren, ‘Politieke-paraatheid -Quiz’ met mooie prijsjes’, Dennis Isidora, de Straat Klinkers en nog veel meer verborgen talentvolle zangers en zangeressen met een hart voor de Straat. Als herinnering krijgt iedere deelnemer aan het Congres een schilderij van Amsterdamse Picasso Jerry TurnerX die hij live zal gaan schilderen en het Unieke Straat-gedicht van Samson Spin ( tevens Lijstduwer) dat hij heeft voorgedragen, gastsprekers o.a. Wouter Verbree UWV deskundige, ex SP’er , Rob Brockhust pensioenspecialist en vele ander sprekers van de activistische wereld en van de Straat met ons motto: “Alleen dode viseen zwemmen met de stroom mee”.

Extra Spreekuur. Tijdens het Partijcongres zal er desgewenst gratis juridisch advies worden verstrekt door een of twee advocaten van een advocatenkantoor waar wij altijd kameraden in Nood naar toe sturen die hulp nodig hebben tegen het onmenselijke Systeem van de Heersende Klasse.

Stem van de Straat Partij Rap:Onze Rap Huislied zal voor het eerste Life worden gezongen.

( Programma onder voorbehoud van de Straat)

Pikant: Ook zal bekend worden gemaakt dat een corrupte Top VVD-er en voormalig Generaal die last heeft gekregen van zijn geweten naar onze partij is overgelopen. Hij is aanwezig in zijn Generaals uniform en zal spreken en een schokkend boekje open doen over de misdaadpartijken van de ‘VVD-Misdaadgroep’. Na het congres is er gelegenheid tot dansen en discussie (geen #metoo toestanden zoals bij de corrupte Gevestigde  Orde obscure splinterpartijtjes CDA,D66,VVD,PvdA,Groenlinks en CU)

Het Partijcongres zal worden uitgezonden bij de Stem van de Straat/SaltoTV.

Voorlopige Kandidatenlijst:
1. ing Steve Brown (Partijleider (Party Boss) Stop de Straf de Armen Maatschappij)

2. Adrie ( Wethouder anti- fraude en ‘Misdaadgroep-Uber‘ en Ratten in pak(Video) de Stad uit en de cel in)

3. Franklin Esajas ( Wethouder Love & Peace & Anti-discriminatie en anti-discriminatie Laagste Klasse ( van alle rassen, geloven en seksuele geaardheid).

4. Kameraad Joop ( Wethouder voor de Kleine man en dat de Kleine man binnen drie maanden een huis krijgt net als de ‘Oliedollar-Vluchtelingen’ / Pers-Woordvoerder)

5. Jerry TurnerX ( Wethouder Kunst, Muziek, en Cultuur voor en door het Volk.)

6. Joke Brand aka “Hadjememaar” ( Wethouder van Verkeer en controleert de Wildgroei van de Yuppen en Expats(Video), desnoods met de vlakke hand!)

7. Sylvia IJsbrandy de Godmother  van de Pijp  ( Begeleider van de Wethouders/Head Social Media)

6. Gennaro Pepe (Wethouder van en voor de Straat en Techno Beat)

7. Frieda Timmermans ( Wethouders Sociale zaken en dat de mensonterende Voedselbanken(Video) van corrupte ‘PvdA- Kapo Klijnsma’ de Stad uit worden gesmeten en Zorgberoepen een fatsoenlijk salaris )

8. Luc 58 de Steetreporter voor de Kleine man in nood.

9. Ouwe Hoeren Martine & Louise, ( Wethouders van de Wallen)

10.  Zohra ( Wethouder tegen de corrupte VVD Burgemeester Aartsen en de Hoofdofficier van Justitie Hoftsee(Video) en hun ‘Prins Bernhard- Huisjesmelkers’(Video) en legaliseren drugs )

12. Norbert van Cafe Savoy, the Place te be, where the Expats & Yuppen meets the Street (Wethouders Horeca en laat de Taxi chauffeurs weer een normale boterham verdienen)

13. Kelly Page (Wethouder voor de Middenstand en een Top Haring ( wat er nog van over is in Amsterdam) )

14. Nummer 14 wordt door ons niet gebruikt uit respect voor de Legendarische Johan Cruijff

15. Willem Polman a Working class Hero.

16. ing. Ruud Rietveld ervaringsdeskundige UWV en corruptie gerechtelijk macht.

17. Jose van Cafe Riviera the place te be for the Best Ribs  in Amsterdam

Opmerking: Wij hebben op dit moment meer dan 100 extreem goede kandidaten die niet corrupt zijn en niet liegen. Er is geen partij in “Banana-Fraude-Nederland’ van ‘Taxfree-Shell Rutte’& ‘Christelijk& ‘CO die ons dat kan nadoen! De uiteindelijke Kandidatenlijst zal na het Historische partijcongres: “Stop de Straf de Armen maatschappij” worden samengesteld en bekend worden gemaakt.Tot die tijd moet de AIVD van de ‘Censuur- D66 Minister Jonkvrouw- Ollongren’ nog even wachten op de namen.
POWER TO THE PEOPLE