hongerende kinderen
Iedere 6 seconde sterft een kind van de honger tijdens de maak de massa bang voor de “Vuile Bom-Nucleaire-Top der Elite-Gangsters der Aarde.”  Bron:Global Income

(Bewerkt door: Volkskrant redactie bron: ANP en daarna weer bewerkt door de waarheidscommissie)

Amsterdam-Noir- De verantwoordelijk Wereldleiders voor de jaarlijkse ‘Kinder-Holocaust der arme’ zijn feestelijk bijeen op kosten van de Dutch ‘Jan met de Pet’.

Jaarlijks een Holocaust is geen nieuws voor de Staats-NOS.
Ieder jaar vindt er geruisloos een arme Kinder-Holocaust van 6 miljoen doden per jaar plaats. Toevallig het zelfde aantal als de Joodse Holocaust tijdens de Tweede Wereld Oorlog. Waar blijft de Wiedergutmachung voor die slachtoffers?
Het “lieg en bedrieg Kabinet” is zo gelukkig als een klein verwend kind dat zij deze verantwoordelijke Wereld Leiders voor de jaarlijkse Kinder-Holocaust mag fêteren.
Hun ‘Staats-NOS’ is  ook markant nog hysterischer van ijdelheid dat zij dagelijks deze waanzinnige miljoenen kostende Fantoom-Top mag promoten als de Top van Veiligheid voor de hongerende massa en ‘Jan met de Pet’ in “Banana-Fraude-Nederland”

Kindersterfte geen TOP waardig.
 1 jong kind                               sterft elke 6 seconden aan ondervoeding
11  kinderen                              elke minuut ….
600 kinderen                           elk uur …
15.000 kinderen                      elke dag …
5.6 miljoen kinderen              elk jaar …..

Elk jaar sterven 10 miljoen kinderen jonger dan vijf jaar. En daar komt geen Vuile-Bom aan te pas.
Ondervoeding is verantwoordelijk voor 55 procent van deze sterfgevallen: naar schatting 5,6 miljoen kinderen sterven elk jaar als gevolg van ondervoeding. En daar komt geen Vuile -Bom aan te pas.
(Bron: UNICEF – Progress for Children: A Report Card on Nutrition)

De internationale armoedegrens is een schatting van het absolute minimum dat mensen nodig hebben om te kunnen leven. Bijna 1 op de 4 mensen leeft beneden deze armoedegrens.Nog eens 22% heeft een 2005 PPP inkomen tussen de 1,25 en 2,00 dollar per dag en is ook zeer arm. En  ook daar komt geen Vuile Bom aan te pas.
De Staats- NOS is historisch van “dr. Goebbels-genot” en zendt dagelijks uren promo filmpjes uit hoe geweldig deze top is en hoe gevaarlijk de Vuile-Bom is voor de massa.
Dat er tegelijkertijd elke 6 seconde een kind sterft zonder dat daar een Vuile-Bom aan te pas komt is de Staats-NOS en zijn vet betaalde “Dikke Deuren” als Marcel Gelauf Adolf Eichmann al  jaren ontgaan.

1.4 miljard mensen leven in extreme armoede meer dan een kwart van de bevolking van ontwikkelingslanden”
Het aantal arme mensen dat leeft van minder dan 2 dollar per dag (2005 PPP*) is nagenoeg hetzelfde gebleven in de periode van 1981 tot 2005, namelijk 2,5 miljard mensen. En daar kwam geen Vuile-Bom aan te pas.

Stijging uitkering 220,000,- euro ‘Staatsomroep-Top-Parasieten’ in Crisis tijd- En waarom ook niet?
Ook zijn deze intens corrupte NOS “Dikke Deuren” even het feit ontgaan dat sinds het uitvinden van de Atoombom nog nooit een Baardman of andere wanhopige gek met ook maar  een spoortje van een Vuile-Bom is gepakt. Niet één ! Wel sterven er dus bijna zes tot 10  miljoenen kinderen per jaar van de honger mede door het ‘Roof en plunder genocide- misdaden’ van al die zogenaamde Wereldleiders. Hoeveel hongerde kinderen hadden dit weekend gered kunnen worden  als deze ‘Fantoom-Nucleair- Top’ niet had plaats gevonden en de honderden miljoenen ( werkelijke kosten zijn weer eens tot Staatsgeheim verklaard) die deze onzinnige Top kost was aangewend om hongerde kinderen van de dood te redden? Honderd Duizend? Deze Fantoom-Nucleaire-Top heeft dus indirect weer bijgedragen aan de dood van honderd duizenden kinderen of meer en daar kwam geen Vuile-Bom aan te pas.

‘Narco-Nederland’ zet Justitie nu in als Vuile-Bom-oorlogsmiddel in conflict Oekraïne.
“Narco-Nederland” zal er als voorzitter van de Farce “Fantoom–Nucleaire- Top” alles aan doen om de wereld een beetje veiliger te maken voor de  Ultra rijken Elite en hun politieke lakeien waartoe ik zelfs uiteraard behoor , aldus de “VVD Snake Rutte” sissend van  crimineel genot.
VVD-Premier “Mark Snake Rutte” bralde dat vanmiddag zo trots al een ‘Gay-Aap’ in een vooruitblik op de top, morgen en overmorgen in Den Haag. Eet smakelijk Rutte met je politieke Wereld Bazen Obama en Xi Jinping.

Overgang, ‘Jan met de Pet Crisis’ of Economische Derde Wereld Oorlog.
De Farce ‘Vuile–Bom Nucleaire-Top’ met Staats -Kinder-Holocaust -hoofden en regeringsleiders uit 53 landen moet de  marginale, mogelijk zelf niet bestaand dreiging van nucleair  Baardmannen-terrorisme verkleinen. Dat kan door de hoeveelheid gevaarlijk nucleair materiaal in de wereld te verminderen en door het materiaal beter te beveiligen om te voorkomen dat het in handen van  de ‘Baardmannen-terroristen’ valt.  Over de bijna  6 miljoen verhongerende kinderen per jaar geen woord. Dat is uiteraard geen dreiging voor deze Wereldleiders en hun bediende en ‘Loverboy Heer Mark Rutte’.

Dutch ‘Vuile Sex-Bom’ Saar van B. geniet bekendheid over de grensen.
Rutte liet ons nog wel off the record weten met rode oortjes dat een paar Wereldleiders uit Afrika, die niet zo bekend zijn met de Westerse etiketten dat zij voor beter overleg graag gebruik wilde maakte van de diensten van de ‘PvdA Playboy Diederik Samsom’  zijn ‘Call girl Saar van Bueren’, die kennelijk  al enige bekendheid geniet als ‘Vuile Sex–Bom’ in de Derde Wereld.

De NOS is ook even kritisch tegen zijn Boss de ‘VVD- Snake Mark Rutte’.
De deelnemende landen zijn het nog niet eens over de slotverklaring, bleek uit het antwoord van Rutte op een  open deur vraag van het NOS-Jeugd hersenspoel journaal.

 Ook de kinderen die gelukkig wel te eten hebben moeten al zo jong als mogelijk bang gemaakt worden voor de ‘Fantoom -Vuile -Bom’ die tot nu toe nul slachtoffers heeft gemaakt. Eet smakelijk kleintjes. Over het feit dat de Top–Call girls van 1000,- euro per uur of meer in de Randstad compleet zijn overboekt zweeg Rutte  maar even tegen over de kleintjes in het ‘Jeugd-NOS-journal’.

Rutte mag vrij uit brallen bij zijn Staats-NOS.
Rutte bralde als een volslagen idioot dat hij het meeste uitkijkt naar de uitkomst van de conferentie, die al vast staat. ‘We denken dat we ‘klaarkomen’ tot een goede slotverklaring gaan komen, ( is al geschreven)  maar dat weet je pas zeker op dinsdagmiddag. Het is spannend of het lukt.’ Als het lukt, zullen de kijkers van het Jeugdjournaal in een ‘iets veiliger wereld’ kunnen leven, aldus de liegende ‘VVD-Idioot Rutte’. 
Hij maakte niet duidelijk op welke punten de slotverklaring nog in discussie is. De top wordt zeker niet afgesloten met een verdrag, maar naar verwachting wel met een slotcommuniqué waar al maanden over onderhandeld wordt.
 Nee, niet met de Top-Call girls, ha,ha ha.
 By the way we hebben wel onze zeer gewaardeerd partijgenoot ‘Onno-Schandknapen-Hoes’ discreet verzocht om de komende dagen zich even niet op de Schandknapen markt te begeven, gezien momenteel de extreem grote vraag daar na.

Rutte: Arme Mensen Organen Dictator Xi Jinping is mijn  beste vriend. Pecunia non olet
 (Chinees Geld stinkt ook niet)”.

Plofkippen
Op een vraag over de Chinese president dictator Xi Jinping bralde Rutte dat die in zijn ogen een belangrijke rol gaat spelen maandag en dinsdag, omdat China een ‘zeer krachtige speler is in de wereld van de mensenorganen handel en het omtoveren van arbeiders tot plofkippen’ en steeds belangrijker wordt op het internationale  ‘Kinder-Holocaust-podium’. China heeft bovendien een grote industriële nucleaire sector.

’Hij is zich zeer bewust van de gevaren van het in verkeerde handen vallen van nucleair materiaal’, bralde Rutte over Xi, die hij zondagochtend sprak op het Catshuis. De Chinese Dictator is volgens Rutte ‘zeer toegewijd’ om een bijdrage te leveren aan het succes van de ‘Fantoom-top’ en deelt hier en daar wat gratis verse mensenorganen uit als schenken.

Fantoom-Terrorisme voorkomen doet hongerende kinderen vergeten.
‘We moeten alles doen wat we kunnen om nucleair terrorisme te voorkomen’, aldus bralde Rutte eerder tijdens de Propagande-persconferentie. ‘Het is mijn ambitie als voorzitter van deze top om de lat nog hoger te leggen en de veiligheid voor onze mensen te versterken en dat iedere Wereld leider zijn Call girl of schandknaap naar keuze krijg .’ Het uiteindelijke doel is duidelijk voor Rutte: ‘De wereld een beetje veiliger maken, zodat die zes miljoen kinderen die nu jaarlijks sterven niet dood gaan door een Vuile-Bom .’

De PvdA Minister van Buitenlandse Corrupte Zaken Draaikont Frans Timmermans bralde dat de top een succes is als dinsdag de conclusie getrokken kan worden dat de kans dat gevaarlijk nucleair materiaal in de verkeerde handen valt, kleiner is geworden, want dat is sowieso nog nooit in dertig jaar gebeurd. ‘Dan kunnen we spreken van een groot  Fantoom-succes. Niet voor Narco-Nederland, maar voor de mensheid als geheel.’

 U vraagt mij wat deze Top betekent voor de zes miljoen kinderen die nu jaarlijks steven van de honger. O, ik moet nu snel gaan, want ik heb afgesproken met wat Wereldleiders dat wij samen de Internationale gaan zingen, aldus de’ PvdA Draaikont Frans Timmermans’.

Zwarte Piet of Niet. Even mijn Staats adviseur ‘Captain-Coke–Gordon’ bellen
Rutte kreeg een vraag over de uitspraken van zijn voormalige regeringspartner Wilders en zwarte piet. Kan hij deze Fantoom-top wel goed voorzitten als hij zich weigert uit te spreken over dat soort sociale kwesties? Rutte herhaalde dat zwarte piet zwart is, niet groen of een andere kleur, en dat zijn vrienden op de Antillen blij zijn dat ze voor Sinterklaas hun gezicht niet hoeven te verven. Ach, bralde Rutte verder: iedereen weet in de Wereld dat als het op geld verdienen aankomt ik en mijn Staats-adviseur “Captain Coke-Gordon“ een Alle mans vriend zijn en dat wij  ons er heus niet voor schamen om desnoods onze VVD-reet te verkopen aan de hoogste bieder.