(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Vroege heette de PvdA SDAP en kwam op voor de zwakkeren, zieken en bejaarden uit de laagste klasse onder ons. Tegenwoordig heten zij de PvdA en stelen samen met de VVD-misdaadgroep van de zwakkeren, bejaarden en zieken uit de laagste Klasse. De ‘Witwas-PvdA penningmeester ‘van de Rotterdamse ‘Nep en fop stichting Noord Bruist’, zus van de Rotterdamse PvdA Burgemeester “Sheriff “Ahmed Aboutaleb(Video), heeft minimaal 63.325 euro achterover gedrukt en daar ook nog eens geen belasting over heeft betaald! Het prominente corrupte en liederlijke PvdA lid Latifa (Tlaitmas) Aboutaleb stond daar gisteren voor bij de rechtbank van Amsterdam. De aanklacht is Witwassen, Frauderen en verduistering en valsheid in geschrifte alsof zij een ras Top VVD-er van het type Keizer(Video) of  CDA ‘Mega-Sjoemelaar Schreijer’ is. Kortom het gewenste Motorblok(Video) van de Oude verrote ‘Oranjenicht informateur Willink’ in actie. Ook misbruikte Latifa Aboutaleb een callcenter voor mensen die visueel gehandicapt zij net als dat ‘Mad Dog-Tump’ en  de ongeloofwaarigde Youp van ’t Hek(Video) kinderen met terminale kanker oplichten. Het project is onderdeel van de louche, duistere, zwaar gesubsidieerde Witwas stichting Werken & Zo met als doel om mensen die moeilijk aan het werk komen weer op de arbeidsmarkt te krijgen(kuch). Eerder won de stichting de RET de ‘Nep en Fop- Aardig Onderweg Award’, een financiele ondersteuning voor bijzondere projecten die een link hebben met een organisatie binnen de stadsregio Rotterdam. Burgemeester Aboutaleb verrichte feestelijk de opening van deze oplichting’s zwaar gesubsidieerde ‘Latifa-Callcenter’ en hoopt dat iedereen stekeblind blijft voor de misdaden van hem en van zijn familie in het bijzonder en die van de PvdA in het algemeen.

Tlaitmas Aboutaleb (46), roepnaam (PvdA-Dief)-Laitifa, zou zich volgens het Openbaar Ministerie het geld tussen januari 2012 en november 2014 hebben toegeëigend en dat onder meer hebben gedaan door vijf facturen te vervalsen. Die facturen werden aan de stichting Noord Bruist gestuurd. De bedragen die erop stonden waren hoger dan de stichting verschuldigd was.

Overboeking weggelakt als een criminele ‘Draaideur Junkie’
De corrupte penningmeester zou aan het administratiekantoor dat de boekhouding van de stichting verzorgde, bankafschriften hebben gegeven waarop hogere bedragen stonden dan in werkelijkheid waren overgemaakt. Ook stond er een lager bedrag aan subsidie op dan Noord Bruist had ontvangen. Een overboeking naar de bankrekening van Laitifa bleek op afschriften weggelakt.

Subsidie van de Rotterdamse onleefbare PvdA.
De stichting ontving jaarlijks circa 80.000 euro subsidie van de deelgemeente Noord, omdat met name de ‘PvdA-hoertjes’ in de Gemeenteraad dat wilde. In 2013 stelde zelfs de VVD-misdaadgroep in die deelgemeente al vragen over een mogelijk „onzorgvuldige manier waarop met subsidiegeld was omgegaan.” De Graai en naai-partij van Rutte pleitte voor een directe stop van deze subsidiëring van de zus van de Burgemeester. Hoeveel zij nu met hulp van haar broer de Burgemeester  aan subsidies van andere fondsen of sponsors heeft binnen gehaald wordt zeer geheimzinnig gedaan.Noord Bruist stelde zich met een jaarlijks subsidie festival ten doel te laten zien wat Rotterdam Noord aan talent heeft op het gebied van muziek, dans, en culinaire hoogstandjes, maar ik werkelijkheid Latifa Aboutaleb volgens Justitie het geld aan huur,  vakantie’s, kleding, de kapper en incassobureau’s en dure etentjes+ cocaïne met haar broer Burgemeester Aboutaleb. De fraude vond plaats in 2012 en 2013. Latifa Aboutaleb was ‘Witwas-penningmeester’ bij de ‘Nep en fop stichting’ die jaarlijks een festival met muziek, dans en kunstenaars in Rotterdam Noord organiseerde, die allemaal voor niks moesten optreden. Het schoonmaken na het festival werd gratis gedaan door gedwongen ‘Onleefbaar& Forum voor Democatie-werkloze Chain gangs(Video)’. Dat had haar broer Aboutaleb en zijn (on)leefbare geregeld.Als het aan Justitie ligt, gaat Aboutaleb niet alleen de cel in, maar moet ze ook het verduisterde geld terug betalen aan de gedupeerde stichting en mag ze vijf jaar lang geen bestuursfuncties bij stichtingen uitoefenen, maar mag wel lid blijven van de PvdA-hoertjes. Justitie neemt het haar bijzonder kwalijk dat ze nooit heeft gereageerd op berichten en geen enkele poging heeft gedaan om het geld terug te betalen vanuit Marokko. Waarom zij niet het als ongewenste vreemdeling ( ze heeft 2 paspoorten) het land wordt uitgezet is niet duidelijk.Als zij na het uitzitten van haar strafje vrijkomt kan zij gelijk aan de slag bij de voormalige PvdA Partij leider ‘Imam Samsom’ in het ‘Maffia-Waste Management'(Video) heeft Burgemeester Aboutaleb huilend alsof hij Fransje Timmermans is laten weten aan de Rechter in het kader van resocialisatie. Latifa Aboutaleb is per direct op het “Elite-Gangster billboard” geplaatst bij haar partijgenoot Bert van der Roest die man die o.a. als ‘Nep en Fop-Penningmeester’ van Dak en thuislozen heeft gejat en daar geen dag voor in de cel heeft gezeten,maar gewoon Wachtgeld kreeg.

Opmerking:Wordt Wakker:
Maak een einde aan de discriminatie van de gewone, eerlijke kaal geplukte Amsterdammer en Stem komende Gemeente verkiezing op de Stem van de Straat(Video).