( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Zorg van Schippers aka” de Zorgripper” zorgt vooral goed voor eigen ‘Zakkenvullers‘.
‘EU-Führerin Merkel’ en haar ‘loopjongen Shell-Rutte’ : „Wir schaffen das jeden tag ein Islam Anschlag in der EU,Heil الله أَكْبَر, Allāhu akbar”(Video). En 50 miljoen EU-Burgers onder de armoedegrens en er wordt iedere dag een Rat in pak betrapt(Video) op straffeloos Graaien en Zakkenvullen in onze Goethe EU”. De Rotterdamse ‘Maffia-zorginstelling Laurens’ heeft ex-‘Bestuurs-Gangster Marc Scholten’ een ‘Rat in pak ontslagpremie’ van 175.000 euro ‘moeten’ betalen, terwijl het lager personeel op grond van oude contracten met 0,00 op straat is gesmeten de hongerbijstand in van de ‘PvdA- Kapo Klijnsma’(Video) . Volgens een corrupte normaal gesproken altijd liegende woordvoerster, die een bericht van RTL Z bevestigde, zat er weinig anders op omdat de vergoeding was vastgelegd in een oud ‘Rat in pak contract’. Bovendien is hij een gerenommeerd Top VVD partijlid  bendelid en dat telt natuurlijk ook mee, aldus de woordvoerder. Als er echt eerlijk positief recht in Nederland zou bestaan had deze Rat in pak geen 2 ton gevangen, maar per direct in het Rotterdamse ‘Aso-Dorp’ van de (On)-Leefbaar Burgemeester Eerdmans(Video) worden gesmeten en de sleutel weggegooid. Maar waarom dat nooit gebeurd in “Banana-Fraude-NL” van Taxfree-‘Graai -King Willem’(Video) en zijn ‘Hofnar Rutte’ legt de Partijleider van de Stem van Straat ing Steve Brown(Video)  in de schokkende en onthullende video reportage hierna uit:

De gewetenloze VVD Boef Scholten moest vorig jaar weg bij ‘Misdaadgroep–Laurens’, dat fiks in  de ‘Foetsi-Fraude’ problemen was geraakt door Rat in pak Graaien en Zakkenvullen: de zorg was niet goed genoeg. De oudjes zaten naar goed Martin van Rijn PvdA gebruik met pis langs de benen tot grote vreugde van ‘Junkie Gordon’(video) de Staatsadviseur van ‘Pinoccio Rutte’.

De Maffia organisatie leed forse schimmige Foetsie verliezen. Een en ander leidde ook tot het vertrek van ‘Bestuursvoorzitter-Gangster Ids Thepass’, maar hij vond het volgens de zegsvrouw beter om van de even grote ontslagvergoeding af te zien, want hij had al genoeg gejat middels de schimmige Foetsie verliezen. Toch krijgen deze twee Zakkenvullers bijval. De Ex Voorzitter van de VVD de ‘Mega -Fraudeur ‘ en ‘Lijkenverbrander Henry Keizer’( 30 miljoen gejat) heeft verontwaardigd gereageerd. Keizer:” Ik heb altijd goed samengewerkt met Scholten en Tehpass wanneer zij mij de( uitgemergelde) lijken aanleverde van hun oudjes. Het is een schande hoe zo’n ordinair weblog als Volksnieuws uit Amsterdam-Noir deze twee keurige VVD-partijleden en Zorg (voor je zelf) Bestuurders en mij in een kwaad dag licht stellen”.Laurens, dat ook veel aandacht kreeg door geruchtmakende publicaties van journalist Hugo Borst, kwam zelfs tot dit voorjaar onder ‘verscherpt’ toezicht van de Blinde Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) te staan. Hoe het ook zij, vast staat weer dat geen van de hiervoor genoemde Zakkenvullers is gearresteerd. Vandaar dat wij Scholten per direct op ons “ Elite Gangster Billboard” hebben geplaatst. Tegen dit laatste feit heeft de zieke ‘PvdA -IJdeltuit Plasterk’ heftig en scheldend geprotesteerd .

Pikant Segers neemt extra zorg-maatregelen: Bronnen bij de Formatie ‘Shell-Rutte-3’ hebben naar ons gelekt(Video) dat Segers de laatste dagen met extra Knoflok behangen, Kingsize fles wijwater en door het nieuws van de laatste dagen ook nog watten in zijn oren heeft bij de formatie Bral-gesprekken . Zijn Dominee uit de ‘Incest-Bijbelbelt’ heeft hem dringend geadviseerd niet de ‘Duivel Rutte‘ in de ogen te kijken en op ales direct ja te knikken. Net als de corrupte, laffe Haagse parlementaire (NOS) Pers.