(van onze Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Hamburg loopt vol voor de Maffia-G20-top, die daar morgen begint.Op de luchthaven van Hamburg kwam vanmiddag de ene na de andere wereld Maffialeiders aan. De meeste aandacht ging uit naar de ‘Mad-Dog president Trump’, die na een dr. Goebbels bezoek aan Polen aankwam in de Duitse stad.

Trump werd opgewacht door de corrupte Burgemeester van Hamburg. Aan het begin van de avond ontmoette hij bondskanselierde de ‘Führerin Merkel’ van EU  om samen de Maffia-top van morgen en zaterdag voor te bereiden.En ze kunnen het nu heel goed samen vinden want Trump greep haar gelijk in haar kruis tot groot genoegen van Merkel.

Zij hebben één ding afgesproken dat niet één van hun Wereld loopjongens leiders mag praten over het feit dat er ieder jaar zes miljoen kinderen streven van de honger(Video) door de Globalisering  van de Maffia-G20 .Op de Maffie-G20-top zijn de corrupte leiders van 19 grote industrielanden en de EU-Elite bij elkaar. Op de agenda staan onder meer besprekingen over de misdadige wereldhandel en de strijd tegen terrorisme en klimaatverandering (Kuch). Mogelijk gaat het ook over de crisis in het Midden-Oosten en Noord-Korea. Morgen komt Rutte en die wordt afgehaald door een ‘Uber-Taxi’ van zijn Partijgenoot Neelie Kroes

 Welcome to Hell van de G20. CNN CIA en zijn Dutch Outlet de Staats-NOS berichten dat Poetin achter  de demonstratie zit.
Rond de Maffia-top zijn al dagen veel democratie honderdduizenden mensen willen de komende dagen demonstreren tegen globalisering en sociale ongelijkheid en de Oorlogen om Gas en Olie(Video).Aan het einde van de middag begon in de alternatieve wijk St. Pauli een betoging met de naam Welcome to Hell. Zo’n 100.000 demonstranten willen vanavond in een optocht door het centrum lopen en die werden gelijk door de politie in elkaar geslagen door de politie. Aan de mars doen ook echte ouderwetse linkse activisten mee, die volgens de politie geweld niet schuwen, terwijl de politie ze gelijk in elkaar sloeg.Om het aantal demonstranten te beperken,houdt de Duitse douane controles bij grensovergangen. Zeker een Nederlandse bus met activisten is vanmiddag tegengehouden. Een inzittende van de bus zei tegen de ‘Staats-NOS’ met hun ‘PvdA Boss Van Dam’(Video) dat ze Duitsland niet in mogen en dat ze worden teruggestuurd. Een reden daarvoor zou niet zijn gegeven. De activist benadrukte dat hij en zijn medereizigers vreedzaam wilden demonstreren.